AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
necete u LP
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Zasto ?Chinaglia je napisao/la:necete u LP
zato sto ja tako kazem tackaUrbyEmanuelson je napisao/la:Zasto ?Chinaglia je napisao/la:necete u LP
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jer tako kaže najbolji poznavalac fudbala na forumu.UrbyEmanuelson je napisao/la:Zasto ?Chinaglia je napisao/la:necete u LP
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I ja naivan posumnjao u njegovu procjenu. Mislio sam da ima jos neki razlog osim njegovog neupitnog sluha za fudbalsku prognozu i instikte.
Izvinjavam se,nece se ponoviti.
Izvinjavam se,nece se ponoviti.
Romagnoli13 je napisao/la:Jer tako kaže najbolji poznavalac fudbala na forumu. :kafa:UrbyEmanuelson je napisao/la:Zasto ?Chinaglia je napisao/la:necete u LP

ranije sam pisao o kalinicu i negdje sam procitao da je milan zainteresovan za njega
fiorentina se htjela njega "rijesit" za dobre pare zimuz ali je propao transfer zbog kineske vlade
ja milsim da je nikola dosta dobar napadac + bi se uklopio po mom nekakvom misljenju u AC
u slucaju da ne kupe belottija ili nekog drugog FIRST CLASS igraca ovaj im je sasvim solidan "plan b"
ne znam kako vi rossonerri mislite o ovome
posto ce bit u dodatnom financiskom stanju sa prodajom ovog Balavca mogu sebi priustit nikolu kalinica kao 2nd option napadaca odnosno zamjenu za neko od ovih zvucnih imena koji se povezivaju sa ACeom (prvenstveno costa, morata, belotti )
fiorentina se htjela njega "rijesit" za dobre pare zimuz ali je propao transfer zbog kineske vlade
ja milsim da je nikola dosta dobar napadac + bi se uklopio po mom nekakvom misljenju u AC
u slucaju da ne kupe belottija ili nekog drugog FIRST CLASS igraca ovaj im je sasvim solidan "plan b"
ne znam kako vi rossonerri mislite o ovome
posto ce bit u dodatnom financiskom stanju sa prodajom ovog Balavca mogu sebi priustit nikolu kalinica kao 2nd option napadaca odnosno zamjenu za neko od ovih zvucnih imena koji se povezivaju sa ACeom (prvenstveno costa, morata, belotti )
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
celikmilan
- Kontakt:
Šefe sretan ti rođendan. Nadam se da ćeš dobiti neki dobar poklon danas. To bi bio poklon i za sve nas. Prošle nedelje je bio nagovješten poklon kojeg smo u ponedeljak zvanično i dobili. Neka tako bude i sad.
Novac je davno preuzeo glavnu ulogu u sportu ( Falcao i zivotni san da zaigra za Monaco uz suze radosnice ). Nema vise Buffona, Zanettija, Maldinija i slicnih igraca. Uostalom ima i primjer Inzaghija, ili sta vise, Pirla pa ih niko nije mrzio niti ce. Za momka njegovih godina mogao je imati sta zeli, samo se trebao strpiti malo za LP, vjerovatno dogodine i eto nastupa na velikoj smotri ali eto..,
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
meni kao navijacu barcelone, a koji naravno postuje instituciju milan i zeli mu brz povratak u sami vrh evropskog fudbala takodje ovaj slucaj sa tim vasim mladim golmanom je povracotina, klub koji je bio tolike godine u problemima napokon je dosao do para i sad mali i menadzer picaroš zele ocigledno da ogule ove kineze koji su usli s parama, misleci da su to levati, al dobra je stvar za fudbal generalno ne samo za cuvanje digniteta milana da vas uprava postupi kako je najavila, nek malog posalju da se kiseli na tribinama, a sto se tice finansijske stete koja bi dosla s tim, nek raspisu sergiju slobodno ja cu prvi donirati barem cenera da se milanu nadoknadi steta, samo nek se mali otkiseli dobro kad je takav pakshuRomagnoli13 je napisao/la:Svi eminentni stručnjaci, novinari, bivši igrači, svi su se okomili na Donnarummu i osuli su žestoke kritike prema njemu. Cijela Italija bruji o tome i niko ne piše ništa pozitivno.Jer svi su suglasni da je ovo ništa drugo do izdaja, prevara i pokušaj ponižavanja kluba koji te lansirao na međunarodnu scenu.Jer da mu Milan nije pružio priliku danas ne bi imao ni 70 min u Serie A, a kamoli skoro 70 utakmica.U Milanu je bio pod zaštitom uprave, trenera i najvažnije navijača, i to je najbolja okolina za daljni razvoj jer ne osjećaš pritisak nisi kritikovan za eventualne greške.
Sjećam se kad je Galliani 2006 izjavio i poručio Shevchenku:" Dragi Sheva, u Milanu ako i ne postigneš gol par sedmica, navijači pamte ono što si uradio ranije pa te ne kritikuju, u Chelsea-u se to nikad neće desiti i takvu podršku nećeš osjetiti.."
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nextterrain
- Kontakt:
Riaola danas održava pres konfereciju u 17:00, baš da vidim šta će debeli reći 
Zadnja izmjena: nextterrain, dana/u 18 jun 2017, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Imal na pomolu kakvog rodjendanskog poklona od uprave Monteli 
Nego opet se moram dotaci malog izdajnika,cudno je kako se on jos nije oglasio nikako povodom ovoga svega,a jbt citava europa ga je osudila sta je uradio,danas izadjica predvodi mladi tim koji je po meni uz spance glavni favorit za osvajeanje U21 europskog
Nego opet se moram dotaci malog izdajnika,cudno je kako se on jos nije oglasio nikako povodom ovoga svega,a jbt citava europa ga je osudila sta je uradio,danas izadjica predvodi mladi tim koji je po meni uz spance glavni favorit za osvajeanje U21 europskog
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogu misliti kakve ce gluposti izjaviti Raiola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
šta god da izjavi, fassone će ga pokopati 
znam da će se pokušati baciti žuć na milan i iznijeti svakakve bljuvotine, ali neće apsolutno niko stati na njegovu stranu osim donarumine ciganije jer je svima jasno šta se desilo.
i ne treba, nije milan nigdje pogrešno postupio osim što je stao na kraj raiolinim igricama.
samo je isfrustriran jer je bio ubjeđen da će uprava po svaku cijenu htjeti ostaviti igrača da bi nam za par godina priredio istu scenu kao juventusu sa pogbom, ali prc...
znam da će se pokušati baciti žuć na milan i iznijeti svakakve bljuvotine, ali neće apsolutno niko stati na njegovu stranu osim donarumine ciganije jer je svima jasno šta se desilo.
i ne treba, nije milan nigdje pogrešno postupio osim što je stao na kraj raiolinim igricama.
samo je isfrustriran jer je bio ubjeđen da će uprava po svaku cijenu htjeti ostaviti igrača da bi nam za par godina priredio istu scenu kao juventusu sa pogbom, ali prc...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka popljuje, taman da izazove bjes klupskih čelnika Milana i onda da rat počne.I da epilog bude Gigio na tribine a Abate i Jack van kluba. Koliko je mali pod njegovim uticajem govri i činjenica da se on ne smije direktno obratiti medijima već šalje debelog da ga pokuša oprati.Doduše mnogi italijanski mediji su bojktovali tu njegovu malu šaradu i neće se uopšte ni pojaviti.
Šta je uopšte cilj te pressice?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da opravda svoju odluku i da pokuša saprati ljagu sa svog klijenta ili tačnije roba.Jer mali zadnjih dana doživljava navijački i medijski linč i sasvim sigurno da je psihički rastresen.Jer on je još uvijek dijete i koliko god da izgleda smireno, to je daleko od toga.Raonffa je napisao/la:Šta je uopšte cilj te pressice?
- nextterrain
- Kontakt:
Vjerovatno da kaže "njihovu stranu" priče. Čitao sam kao nešto Gigi je rekao prije Mirabelliju kao što ne popričaju o ugovoru u oktobru ili novembru, kao ne žuri mu se. Vjerovatno će Riaola reći kako je Gigi dao puno klubu i da su trebali dati više vremena da odluči o novom ugovoru, a ne ultimatume davat. Kao reće htjeli smo vidjeti kako će ići sezona, hoće li biti na vrhu, pa da onda sjednemo popričat o novom ugovoru 
Aha, ma i to je sve marketing da izazove još veću pažnju javnosti, kao da jedna press konferencija može spriječiti takav linč. Izgleda da Raiola baš želi show oko svega ovoga.Romagnoli13 je napisao/la:Da opravda svoju odluku i da pokuša saprati ljagu sa svog klijenta ili tačnije roba.Jer mali zadnjih dana doživljava navijački i medijski linč i sasvim sigurno da je psihički rastresen.Jer on je još uvijek dijete i koliko god da izgleda smireno, to je daleko od toga.Raonffa je napisao/la:Šta je uopšte cilj te pressice?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Nekako mi možda čak i miriše da će se Zmija pokajat, ali svejedno je sad, daj Perina 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.