Pustiš film.Dex je napisao/la:Spremiš ispit i ne znaš šta bi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sve što mi je zanimljivo još nije izašloAerials je napisao/la:Pustiš film.Dex je napisao/la:Spremiš ispit i ne znaš šta bi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Želiš reći da ti Power Rangersi nisu zanimljivi?Dex je napisao/la: Sve što mi je zanimljivo još nije izašlo
Jest ona serija iz 90tih s CranstonomDonnie Darko je napisao/la:Želiš reći da ti Power Rangersi nisu zanimljivi?Dex je napisao/la: Sve što mi je zanimljivo još nije izašlo
pise u postu.Dex je napisao/la:Koliko harema ima, i koliko žena obitava u njemu ?
njemu ili njima?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
jasmin10 je napisao/la:Vidjeli da je u modi pljuvanje po vjeri pa da budu u trendu. Najbolje je takve zaobićikobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Ma vise puta je on ovdje dolazio i provocirao, a ja sam mu sad prvi put odgovorio jer je direktno mene citirao. Misle valjda da se tako postaje frajer.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vidi stvarno piše dvasekerbay je napisao/la:pise u postu.Dex je napisao/la:Koliko harema ima, i koliko žena obitava u njemu ?
njemu ili njima?
Izvuci iz konteksta
Uvijek se može nešto ponovo gledati, recimo HP ili Batman, on bi ti više godio, mogao bi sve do kraja noći odgledati.Dex je napisao/la:Sve što mi je zanimljivo još nije izašlo
Ili možda čak i Bourne serijal.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
vajkrem?kobe24 je napisao/la:namaz isto vid hrane,Dex je napisao/la:Ovo je neuporedivo yebiga, ja još nisam čuo da je neko umro što nije klanjo, a od toga što nije jeo već bogami jest.Fakat mora nać bolju metaforukobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vidiš, ja nisam spomenuo komunizam, niti domoljublje. Opet trpaš riječi u usta/tastaturu.Vijadukt je napisao/la:Domoljublje prozvali fasizam, tako brane njihov komunizam, prozirna demagogija...Kawhi je napisao/la: Moram ti priznati da si fino istreniran. Okrećeš stvari na gluposti poput rase, plave krvi i sličnih stvari. Neko ko ne čita bi pomislio i da sam rasista. A priča krenula od toga što mi je smiješno da za Austriju sve Slaveni igraju. Najlakše je vikati "rasisto", "fašisto", itd. iako to nema veze s vezom.
Ti s druge strane ljude jedino cijeniš po imovini i bogatstvu koje posjeduju. Onaj koji nema je fukara i glupan, onaj koji ima je pametni ubermenš.
Ja sam tebi davno rekao da ne etiketiram ljude, ne pojedinacno kako ti sad zelis predstaviti.
Nema kod mene podjela. Nacija, boja, vjera, mesheb ... sve je kod mene ravno, samo ne diraj drugog od sebe.
Nema podjela osim što mrziš sve što ne živi ili nije rođeno u nekoj od njemačkih država.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakve veze Seinfeld ima sa mojim pitanjem?Dex je napisao/la:Jest ona serija iz 90tih s CranstonomDonnie Darko je napisao/la:Želiš reći da ti Power Rangersi nisu zanimljivi?Dex je napisao/la: Sve što mi je zanimljivo još nije izašlo
Re: RE: Re: Chat
Namažikobe24 je napisao/la:Ja ba, i to onaj megleov.Rigoletto je napisao/la: vajkrem?
Evo pisam od smijeha na tvoju duhovitost.
Re: RE: Re: Chat
Rigoletto je napisao/la:.
Beško pazi ko nas je posjetio.Besic je napisao/la:.
Ne bih rekao da je ista serija, Seinfeld nema nijednu yebozovnu glumicuDonnie Darko je napisao/la:
Kakve veze Seinfeld ima sa mojim pitanjem?
Nije ono da ih već ne znam sve napametAerials je napisao/la:Uvijek se može nešto ponovo gledati, recimo HP ili Batman, on bi ti više godio, mogao bi sve do kraja noći odgledati.Dex je napisao/la:Sve što mi je zanimljivo još nije izašlo![]()
Ili možda čak i Bourne serijal.
Da ogdledam cijelu sezonu 13RW pa da je popljujem
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Slabo pišu oni mojiKawhi je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:.Beško pazi ko nas je posjetio.Besic je napisao/la:.
Samo posudio stih od velikog umjetnika.Kawhi je napisao/la: Vidiš, ja nisam spomenuo komunizam, niti domoljublje. Opet trpaš riječi u usta/tastaturu.
Nema podjela osim što mrziš sve što ne živi ili nije rođeno u nekoj od njemačkih država.
Einigkeit und Recht und Freiheit (Unity and Justice and Freedom)
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Ne smiju više. Pregrub si u zadnje vrijeme.Rigoletto je napisao/la:Slabo pišu oni mojiKawhi je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:.Beško pazi ko nas je posjetio.Besic je napisao/la:.
Jedan od najvećih svakako.Vijadukt je napisao/la:Samo posudio stih od velikog umjetnika.Kawhi je napisao/la: Vidiš, ja nisam spomenuo komunizam, niti domoljublje. Opet trpaš riječi u usta/tastaturu.
Nema podjela osim što mrziš sve što ne živi ili nije rođeno u nekoj od njemačkih država.Bjazi ba Kawhi, Slaveni u Austriji, Turci, Arapi i crnci u Njemackoj, ljubav prema zlatnom predsjedniku, prica protiv Makrona, alternativa za Njemacku.
![]()
Einigkeit und Recht und Freiheit (Unity and Justice and Freedom)
Macron je najveće **** što se pojavilo u politici još od Busha mlađeg. Zapamti moje riječi.
Zaboravio si Orbana.
U toj pjesmi ide i Deutschland Uber Alles.
Macron je gospodin, živi san svih nadobudnih tinejdžera, zato ga i mrze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.