Nema sad stajanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci nece bit vise pojacanja, nit iceg hahahahahahLakoste je napisao/la:Hahahaha dodje 3 puta ista poruka, ode ba kredit
I kod mene nike bio u igri. Hajd' elhamdulillah sms...dvije godine, dvije godine. U ha'r je.collector je napisao/la:Kontam opet Nike salje poruke![]()
Jos 2 puta salju, da utvrdimo gradivo
Al s porukom: "Said raskinuo ugovor na obostrano zadovoljstvo, a naredni protivnik nam je ekipa iz San Marina"Evolution87 je napisao/la:Hocemo sutra makar jedan es em es !!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
cija dva najbolja igraca su na Kruzeru i i nece stici da odigraju dvomečThrillerHz je napisao/la:Al s porukom: "Said raskinuo ugovor na obostrano zadovoljstvo, a naredni protivnik nam je ekipa iz San Marina"Evolution87 je napisao/la:Hocemo sutra makar jedan es em es !!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Suti, da barem neko salje smsCoromandel je napisao/la:I kod mene nike bio u igri. Hajd' elhamdulillah sms...dvije godine, dvije godine. U ha'r je.collector je napisao/la:Kontam opet Nike salje poruke![]()
Jos 2 puta salju, da utvrdimo gradivo
Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()
Dobar igrač ako je istina.FrancescoTotti je napisao/la:Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()
Amar nam je ponudjen, to sam i ja znao, e sad sta ce biti vidjet cemoOrangina85 je napisao/la:Ja ne znam sta je ovdje za pohvalu. Bukvalno svaki protesti su kod nas politicki motivisani i ovo je nesto gdje se nije smjelo petljati.zlo87 je napisao/la:Vidim, niko da pohvali, kad se vec ne moze pljuvat.
Pozivaju se svi navijači FKS da se u što većem broju pridruže u obilasku demobilisanih boraca ispred zgrade Vlade Federacije BiH te svojim prisustvom daju podršku borcima u borbi za njihova prava. Svi oni su mogli stati za nas kada je bilo najteže, ono što najmanje možemo učiniti za njih je da im sutra damo podršku. Svakako i materijalna pomoć je dobro došla. Obzirom na ljetni period, mjesec Ramazan i podršku u hrani koju dobivaju preporučuje se pomoć u vidu šatora, vreća za spavanje, malih plinskih boca, kafe, šećera, duhana, konzervirane hrane i eventualno pokojeg odjevnog predmeta. Okupljanje Hordi zla je na platou Skenderija u nedjelju u 14:00h odakle će se grupno krenuti prema zgradi Vlade. Horde Zla se unaprijed ograđuju od bilo kakvih nemilih scena te će svi oni koju eventualno pokušaju uraditi neku biti udaljeni.
Mogli su samo iskupiti pobrojane predmete i poslati, ovako se ostavlja prostor za politicke manipulacije.