Je' vjerovatno sutra sms, nadamo se jelFrancescoTotti je napisao/la:Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je' vjerovatno sutra sms, nadamo se jelFrancescoTotti je napisao/la:Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()
MortemHz je napisao/la:Je' vjerovatno sutra potpisujeFrancescoTotti je napisao/la:Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()
Sutra potpisuje rahmanovic. Neki stoper bi trebao do cetvrtka,a petrak je dobio jos par dana da se izjasni.
Hoće ga i Sloboda i rekao je da ima ponudu od nas i ako bude dolazio u našu ligu da će nama. A za ugovor ne znam.Memara je napisao/la:Dobar igrač ako je istina.FrancescoTotti je napisao/la:Otukud ti to? Odlican igrac!SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda Amar Rahmanović je taj vezni kapitalac![]()
Bravo Nedime!
Kuci pa se svojima tako obracaj.zlo87 je napisao/la:Mrs keru!Orangina85 je napisao/la:Ja ne znam sta je ovdje za pohvalu. Bukvalno svaki protesti su kod nas politicki motivisani i ovo je nesto gdje se nije smjelo petljati.zlo87 je napisao/la:Vidim, niko da pohvali, kad se vec ne moze pljuvat.
Pozivaju se svi navijači FKS da se u što većem broju pridruže u obilasku demobilisanih boraca ispred zgrade Vlade Federacije BiH te svojim prisustvom daju podršku borcima u borbi za njihova prava. Svi oni su mogli stati za nas kada je bilo najteže, ono što najmanje možemo učiniti za njih je da im sutra damo podršku. Svakako i materijalna pomoć je dobro došla. Obzirom na ljetni period, mjesec Ramazan i podršku u hrani koju dobivaju preporučuje se pomoć u vidu šatora, vreća za spavanje, malih plinskih boca, kafe, šećera, duhana, konzervirane hrane i eventualno pokojeg odjevnog predmeta. Okupljanje Hordi zla je na platou Skenderija u nedjelju u 14:00h odakle će se grupno krenuti prema zgradi Vlade. Horde Zla se unaprijed ograđuju od bilo kakvih nemilih scena te će svi oni koju eventualno pokušaju uraditi neku biti udaljeni.
Mogli su samo iskupiti pobrojane predmete i poslati, ovako se ostavlja prostor za politicke manipulacije.
Amar nam je ponudjen, to sam i ja znao, e sad sta ce biti vidjet cemo
Ne vidim razloga za neku tvrdoglavost s Caline strane. Svakako ne ocekujem da bude prvi spic ali treba malom obezbjediti prostora jer nam je valjda svima klubski interes na prvom mjestu.kinosvra je napisao/la:Sad nek' mu babo i primorac vrate dvoje seniorske pripreme sto je propustio.
Nece on kod Cale vise ni klupu vidjeti a ne teren.
De ti nama reci imal ista od ovog Rahmanovica?kinosvra je napisao/la:Sad nek' mu babo i primorac vrate dvoje seniorske pripreme sto je propustio.
Navodno je trebao danas doci na potpis, dokle je to doslo ne znam.f0rest1946 je napisao/la:De ti nama reci imal ista od ovog Rahmanovica?kinosvra je napisao/la:Sad nek' mu babo i primorac vrate dvoje seniorske pripreme sto je propustio.
Šta bi sa ovim da nije otišao u Bugarskukinosvra je napisao/la:Zavrseno sve, sutra bi trebao potpisati.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman.
Navodno je i Petrak trebao doci u petak da potpise...kinosvra je napisao/la:Navodno je trebao danas doci na potpis, dokle je to doslo ne znam.f0rest1946 je napisao/la:De ti nama reci imal ista od ovog Rahmanovica?kinosvra je napisao/la:Sad nek' mu babo i primorac vrate dvoje seniorske pripreme sto je propustio.
Evo i ja to gledam, da nije kakva greskamiky_hz je napisao/la:Rahmanovic visociji cak i od Ahmetovica1,92 frajko
aha, hvalakinosvra je napisao/la:Navodno je trebao danas doci na potpis, dokle je to doslo ne znam.f0rest1946 je napisao/la:De ti nama reci imal ista od ovog Rahmanovica?kinosvra je napisao/la:Sad nek' mu babo i primorac vrate dvoje seniorske pripreme sto je propustio.
A pazi šta je još napisao:pitic je napisao/la:Današnja Majklova sa lobotomije
Ja ti kazem da je sa Mehmedagicem,Petrakom,Ordagicem i Obradovicem dogovoreno a ti misli sta hoces .
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHACali je cilj i uspio je u tome da ostane kostur ekipe,rekao je igra e koje zeli i oni su zavrseni.Pokusava se jos da zadrzi Amer i Said.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 40 gostiju.