Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Cestitke,sve vjerujem al da je Suljevic u 4 kola dao 3 gola e to vec nemogu da shvatim 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
On i Arsenijević će se boriti za prvog strijelca PLsarajlija89 je napisao/la:Jao olimpika,sta je ovo![]()
![]()
Bgm ce biti jedni od glavnih kandidata za titulu,ili Evropu u najgorem slucaju
Suljevic![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoguce,kod nas meda nije mogo...covjek prvi strijelac lige![]()
a beka igra
P.S. Svaka čast Olimpiče !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Suljević je jedan izuzetno koristan igrač koji je u nevakat bio u Sarajevu jer je tada Sarajevo imalo dosta igrača koji su trebali ili morali igrati prije njega. Svoje pravo lice je pokazao prošle sezone, kada je odigrao gotovo sve utakmice Olimpika, a ove godine je svoje nastupe popravio sa efikasnošću. Tri gola nije mala stvar. Sva tri iz igre za razliku od Arsenijevića koji je dao dva iz penala 
Prvo mjesto na tabeli.
1. Olimpik 4 3 0 1 9
2. Velež 3 2 1 0 7
3. Rudar P. 4 2 1 1 7
4. Sarajevo 3 2 0 1 6
5. Željezničar 4 2 0 2 6
6. Slavija 3 2 0 1 6 .......
Prvo mjesto na tabeli.
1. Olimpik 4 3 0 1 9
2. Velež 3 2 1 0 7
3. Rudar P. 4 2 1 1 7
4. Sarajevo 3 2 0 1 6
5. Željezničar 4 2 0 2 6
6. Slavija 3 2 0 1 6 .......
Samo je bilo pitanje vremena kada ce se posloziti ova zaista kvalitetna ekipa Olimpika.
Sta je sa Subasicem je li jos u Olimpiku ili je otisao?Znam da je bilo price da ide u Belgiju,ali nisam u toku sta se na kraju desilo.
Sta je sa Subasicem je li jos u Olimpiku ili je otisao?Znam da je bilo price da ide u Belgiju,ali nisam u toku sta se na kraju desilo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da, a arsenijevic ce sve dat iz penala, jedno 15dzenan01 je napisao/la:On i Arsenijević će se boriti za prvog strijelca PLsarajlija89 je napisao/la:Jao olimpika,sta je ovo![]()
![]()
Bgm ce biti jedni od glavnih kandidata za titulu,ili Evropu u najgorem slucaju
Suljevic![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoguce,kod nas meda nije mogo...covjek prvi strijelac lige![]()
a beka igra
![]()
P.S. Svaka čast Olimpiče !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Cestitke Olimpiku, 3 gola u gostima nije mala stvar
Pobjeda za prvo mjesto
.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sta je sa afrikancima !? !?
Ma sta ce im afrikancima vidis da im netrebaju,gdje su herbion, maltasa kakav izvjestaj da nam prezentujuSamo F.K.S !! je napisao/la:sta je sa afrikancima !? !?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Bravo Vukovi!
Jedan je NIJAZ GRACIC jedan jedini,,,,-----stari VUKcole-ch je napisao/la:Bravo Vukovi!
Kompletna ekipa na celu sa trenerom Prljacom zavrsila u bolnici nakon susreta sa Drinom.Uzrok trovanje hranom ili vodom.Usrali smo se. 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
uuuu znači da ste tako završili.........hahahaha dobro je....MOGLO JE BITI KOBNO.....herbion je napisao/la:Kompletna ekipa na celu sa trenerom Prljacom zavrsila u bolnici nakon susreta sa Drinom.Uzrok trovanje hranom ili vodom.Usrali smo se.
1947!
Udruzenje
Pozdrav,
formirano je udruženje navijača Fk Olimpic-a Sarajevo.Sve dodatne informacije možete dobiti putem mailova: [email protected] i [email protected] .Također naš sajt je u izradi,a domena je http://www.vukovi.ba .
Udruženje se nalazi u upravi kluba.
Ps: molim bez citata,spama i sl.
formirano je udruženje navijača Fk Olimpic-a Sarajevo.Sve dodatne informacije možete dobiti putem mailova: [email protected] i [email protected] .Također naš sajt je u izradi,a domena je http://www.vukovi.ba .
Udruženje se nalazi u upravi kluba.
Ps: molim bez citata,spama i sl.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahahhahaa kolko brojite clanova ?
P
Polako jarane,sta se odmah rugas pa Olimpik je mlad nogometni klub a u sustini kako igra Zeljo i Sarajevo postoji mogucnost da jedan dio navijaca koji je razocaran igrom ova dva kluba potpise pristupnice i pređe navijat za VUKOVE jer je titula u planu i izlaz u Evropu a to ce im sigurno OLIMPIK prirediti,,,,JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI,,,,,,,,,,STARI JE TO VUKSamo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahhahaa kolko brojite clanova ?
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Plaća li se išta.Ja bi za platu postao navijač Olimpika.Dosta 600-700 KM.pabizo je napisao/la:PPolako jarane,sta se odmah rugas pa Olimpik je mlad nogometni klub a u sustini kako igra Zeljo i Sarajevo postoji mogucnost da jedan dio navijaca koji je razocaran igrom ova dva kluba potpise pristupnice i pređe navijat za VUKOVE jer je titula u planu i izlaz u Evropu a to ce im sigurno OLIMPIK prirediti,,,,JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI,,,,,,,,,,STARI JE TO VUKSamo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahhahaa kolko brojite clanova ?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pabizo mislis stari je to pitar 
Ne rugam se samo mi je smijesno zaista a inace sam za to da svaki klub ima svoje navijace jer sta je klub bez navijaca ? nista
Ne rugam se samo mi je smijesno zaista a inace sam za to da svaki klub ima svoje navijace jer sta je klub bez navijaca ? nista
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Jesu li se oporavili ljudi?Treniraju li?herbion je napisao/la:Kompletna ekipa na celu sa trenerom Prljacom zavrsila u bolnici nakon susreta sa Drinom.Uzrok trovanje hranom ili vodom.Usrali smo se.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Oporavili se i razmislja se o odgodi tekme sa Velezom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.