Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Svi zivi objavili da Fab nije uopste opcija UTDu a ti kacis samo da imas materijal za pljuvati po klubu. Samo si se zato I reg I to je sva poenta. Fino ti @format eto napisa sve u dva posta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ronaldo's priority is to join Manchester United this summer.
http://gianlucadimarzio.com/en/psg-read ... ter-united
Ja sam mislio da ovaj Di Marzio zna nesto a ono
on gori od ovog Causevica sa ss.ba
http://gianlucadimarzio.com/en/psg-read ... ter-united
Ja sam mislio da ovaj Di Marzio zna nesto a ono
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Prosle sezobe je beka igrao,jel znas za to?reddevil96 je napisao/la:Jos prošle sezone sam želio da dođe kod nas
Ali mou ne zeli ni verratia znaci ne valja ni verrati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
U zadnje vrijeme se registrovalo svega i svacega, nekih likova koji svoje frustracije lijece po forumima jos barataju nekim informacijama i svojim vidjenjima kao da je Premier liga BiH u pitanju, a povrh svega povlacenje paralela sa Fergusonovom i ovom sadasnjom erom uz iznosenje nekih podataka koji veze sa zivotom nemaju. Sto kaze Baader, samo blok i miran si.Rooney88 je napisao/la:Svi zivi objavili da Fab nije uopste opcija UTDu a ti kacis samo da imas materijal za pljuvati po klubu. Samo si se zato I reg I to je sva poenta. Fino ti @format eto napisa sve u dva posta.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Slazem se. A to iz zadnje recenice vec odradjeno, nema svrhe citati ih.collector je napisao/la:U zadnje vrijeme se registrovalo svega i svacega, nekih likova koji svoje frustracije lijece po forumima jos barataju nekim informacijama i svojim vidjenjima kao da je Premier liga BiH u pitanju, a povrh svega povlacenje paralela sa Fergusonovom i ovom sadasnjom erom uz iznosenje nekih podataka koji veze sa zivotom nemaju. Sto kaze Bader, samo blok i miran si.Rooney88 je napisao/la:Svi zivi objavili da Fab nije uopste opcija UTDu a ti kacis samo da imas materijal za pljuvati po klubu. Samo si se zato I reg I to je sva poenta. Fino ti @format eto napisa sve u dva posta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Znam da i za njegov sam pogotovo dolazak jer možemo riješiti dvije pozicije(veznjak i desni bek) jer valencia ima 32g i tesko da moze svaku utakmicu igratFormat je napisao/la:Prosle sezobe je beka igrao,jel znas za to?reddevil96 je napisao/la:Jos prošle sezone sam želio da dođe kod nas
Ali mou ne zeli ni verratia znaci ne valja ni verrati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vraća se Ronnie po sedmicu. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Il jos boljeNitro je napisao/la:Perisa dolazi po sedmicu.
Nitro je napisao/la:Perisa dolazi za sedmicu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rona poremeti sve transfer planove, sad cemo morati cekati da se ta saga rijesi, da bi bilo sta odradili.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dovesti Perišića (ako ovi spuste cijenu, u suprotnom - ne), Ronalda na centarfora, Fabinha i to je to.
-
reddevil96
- Kontakt:
Ne smiješ spominjati fabinha jer ce se @rooney88 naljutitiNitro je napisao/la:Dovesti Perišića (ako ovi spuste cijenu, u suprotnom - ne), Ronalda na centarfora, Fabinha i to je to.
Pa dobro, Fabinho ti je tu kao neka alternativa za koju se ne grize još uvijek. Matić nam je prva opcija u slučaju da Plavci dovedu Bakayoka. Imamo mi dosta igrača koji su kvalitetni, samo nam je realizacija bila historijski očajna. Zato, izvaliti lovu za Ronalda i uživaj.
Ja opet vjerujem da su ovo neke igrice Mendeza kako bi izgladio situaciju oko poreza i ove nastale frke. Ili prva reakcija Ronalda, ona uplasena. Cifra jeste ogromna ali se ipak radi o Ronaldu, RONALDU!
Ali bi katastrofa bila da Mou sada zapne za Moratu i krene se natezati s Realom. UEFA nas je zajebala, ili ko je vec kaznio ATLM, sa ovim banom pa izgubismo Griezmana, sada bi lose bilo ganjati Moratu cijeli prelazni rok dok Real ni sam ne zna sta ce s Ronaldom. Ponuditi i jasno staviti doznaku da se radi o konacnoj ponudi nakon koje vise nema pregovora, hoces-neces. Ako bude ovo drugo okrenuti se Lacazetu, iako nisu isti profil.
Ali bi katastrofa bila da Mou sada zapne za Moratu i krene se natezati s Realom. UEFA nas je zajebala, ili ko je vec kaznio ATLM, sa ovim banom pa izgubismo Griezmana, sada bi lose bilo ganjati Moratu cijeli prelazni rok dok Real ni sam ne zna sta ce s Ronaldom. Ponuditi i jasno staviti doznaku da se radi o konacnoj ponudi nakon koje vise nema pregovora, hoces-neces. Ako bude ovo drugo okrenuti se Lacazetu, iako nisu isti profil.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće se ništa riješiti sa Moratom dok se ovo oko Ronalda ne riješi, a i drugi transferi od toga zavise. Tako da će sad sve stati zbog njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
reddevil96
- Kontakt:
Poslije kupa konfederacija bi se trebalo sve znati oko Ronalda ali i oko Morate jer vjerojatno ako Ronaldo ode onda Morata nece
Nadam se da cemo uspijeti jednog od njih dovesti ali nema smisla cijelo ljeto Pokušavat dovesti Ronalda tako da nadam se da ce se to sve u sljedeća 2 tjedna znati
Nadam se da cemo uspijeti jednog od njih dovesti ali nema smisla cijelo ljeto Pokušavat dovesti Ronalda tako da nadam se da ce se to sve u sljedeća 2 tjedna znati
Nema teorije da će se sve znati do kraja kupa konfederacija. Ronaldo će nakon toga na odmor do Augusta. Dugo ljeto je pred nama
-
reddevil96
- Kontakt:
AS English @English_AS
A Bola: Ronaldo tells Mendes to do "whatever it takes" to get him back to Manchester United
A Bola: Ronaldo tells Mendes to do "whatever it takes" to get him back to Manchester United
Dm-a cemo dovest ubrzo, taman da gore plesu na ivici pogodbe sa tandemom CR - Messi. Nes siljit ekipu bez balansa i cekat samo na ofanzivna rjesenja.
Nesto se kuva oko Rone al PSG ce izbit na 250m a onda ce fol biti odluka da slusa svoje srce.
Kak goc, Perisa i DM su done deal max za sedam dana, a onda slijedi vruc tanc sa Moratom i onom njegovom Isabelom il kak vec.
Na kraju cemo imat jenu citavu bandu amigosa.
Nesto se kuva oko Rone al PSG ce izbit na 250m a onda ce fol biti odluka da slusa svoje srce.
Kak goc, Perisa i DM su done deal max za sedam dana, a onda slijedi vruc tanc sa Moratom i onom njegovom Isabelom il kak vec.
Na kraju cemo imat jenu citavu bandu amigosa.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- majestic24
- Kontakt:
Klasicna prica kad je u pitanje produzenje ugovora kod igraca. Baci patku da igrac nece dq produzi,united zainteresiran....bla,bla,bla....koliko je vec puta ova prica prozvakana. Neymar,ramos,iniesta....trenutno oni mi ba umu.
A sto se tice Matica. Pa zar je vama stvarno normalno dati najmanje 50 mill funti za igraca njegovog profila???
A sto se tice Matica. Pa zar je vama stvarno normalno dati najmanje 50 mill funti za igraca njegovog profila???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Perišu nećeš završiti za 7 dana, a ni DM-a (posebno ne Matića i Diera, koji su igrači direktnih konkurenata, Fabinha bi mogli završiti u tom roku da hoćemo), do kraja mjeseca možda, ali samo možda, a Moratu dok god ovo sa Ronaldom ne riješe, koliko god bilo to. Nije Real glup da prodaje Moratu, a postoji mogućnost da ostanu bez Rone.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.