Ovim potezom samo može da napravi težu situaciju. Mirabelli je ionako u lošim odnosima sa njim.A poslije 17h vjerujem da će se protiv njega okrenuti i Fassone kao i sam predsjednik Milana, a debeli ako misli da je veći ili jači od Milana grdno će se prevariti.nextterrain je napisao/la:Vjerovatno da kaže "njihovu stranu" priče. Čitao sam kao nešto Gigi je rekao prije Mirabelliju kao što ne popričaju o ugovoru u oktobru ili novembru, kao ne žuri mu se. Vjerovatno će Riaola reći kako je Gigi dao puno klubu i da su trebali dati više vremena da odluči o novom ugovoru, a ne ultimatume davat. Kao reće htjeli smo vidjeti kako će ići sezona, hoće li biti na vrhu, pa da onda sjednemo popričat o novom ugovoru
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Perin je mraka od golmana
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
baš sam se nameračio da gledam silvu kad on na klupi 
hajde možda je i bolje, zamisli platiš nekoga 40 miliona i on se teže povrijedi na nekom nebitnom takmičenju.
sad će i raiola show ubrzo
hajde možda je i bolje, zamisli platiš nekoga 40 miliona i on se teže povrijedi na nekom nebitnom takmičenju.
sad će i raiola show ubrzo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaboravljaš ko je glavni u Portugalu i kakve lične ciljeve ima i zašto je upravo on danas klasični napadač.rope11 je napisao/la:baš sam se nameračio da gledam silvu kad on na klupi
hajde možda je i bolje, zamisli platiš nekoga 40 miliona i on se teže povrijedi na nekom nebitnom takmičenju kuknjava
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Zaboravljaš ko je glavni u Portugalu i kakve lične ciljeve ima i zašto je upravo on danas klasični napadač.rope11 je napisao/la:baš sam se nameračio da gledam silvu kad on na klupi
hajde možda je i bolje, zamisli platiš nekoga 40 miliona i on se teže povrijedi na nekom nebitnom takmičenju kuknjavaA Silva će dobiti sigurno svojih 30ak minuta a možda i više, zavisi od rezultata.
Ma više je do Nanija i Quaresme jer su oni starosjedioci pa moraju igrat
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bogati ovih Silva na klupi Portugala ima 3 sta je ovo isto Lee u Koreji 
A mladi traditore je trenutno proslost, bitan kao lanjski snijeg. Okrenimo se konstruktivnijim raspravama
A mladi traditore je trenutno proslost, bitan kao lanjski snijeg. Okrenimo se konstruktivnijim raspravama
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
A ko prenosi taj kup k.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Bht1muxa je napisao/la:A ko prenosi taj kup k.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ima, veceras su velike pizze na akciji, platiš malu dobiješ veliku
Il Club più titolato al mondo!
Ocekujem sad ulazas naseg Silve pa da i njega vidimo na djelu.
Nego dan izmice,a nema poklona nikakvog za Montelu
Nego dan izmice,a nema poklona nikakvog za Montelu
daj nam ba silvu yebo te žerson
možeš misliti koji bezobrazluk, sazoveš pres konferenciju i onda kasniš skoro sat i po na istu
da su novinari pametni, samo bi se trebali pokupiti iz sale.
možeš misliti koji bezobrazluk, sazoveš pres konferenciju i onda kasniš skoro sat i po na istu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Uff sta mu odbrani
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A sta mu izvadi golman. Bit ce on dobar,vidi se da ima stila.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neko u deset minuta moze da pokaze da posjeduje ogroman talenat, a neko to ne moze ni za deset utakmica.
Dva puta primi loptu, dva puta opasnost za Meksikance 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar Silva vidi se da zna igrati fudbal, bice odlicno pojacanje, zato bi volio formaciju s 2 napadaca, pa vidjeti njega s nekim iskusnijim..433 ne mogu ocima smisliti
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 18 jun 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
odličan u ovih desetak minuta, umalo gol i asistencija 
hajde makar znamo da nije operisan od fudbala.
hajde makar znamo da nije operisan od fudbala.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Za 10 minuta dobra lopta za Ronalda koja je u zadnji tren presječena, dobar udarac glavom i dobra odbrana Ochoe, dobra asistencija za Gelsona, još je i kod ovog drugog gola kako mi se čini Cedric njemu dodavao ali je lopti promijenjen smjer tako bi ovaj vjerovatno i dao gol. Još Portugalu rezultat baš i nije onakav kakav su očekivali pa bi ga u sljedećim utakmicama mogli više i gledati.
Nije loš igrač, možda i zaboravim na Aubameyanga 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.