Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bice da je to glavni razlog.Hendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
Ateisti su muškarci sa malom ćunom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.Kawhi je napisao/la:Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Htio sam navuci nekog da me ismijava jer "nisam znao" da je umro
Sve je to dobro, samo neka se vrti kapitalizam i slobodno trziste
Što ti ga je žao?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma vidio sam, to me dotuklo stvarno.Kawhi je napisao/la:Umro neki dan. Nije mogao više podnijeti gledanje šta Angi radi od Njemačke i CDUa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zivio Helmut Kohl, počasni predsjednik Kršćansko-demokratske unije koja je ujedinila dvije Njemačke
Htio sam navuci nekog da me ismijava jer "nisam znao" da je umro![]()
Sve je to dobro, samo neka se vrti kapitalizam i slobodno trziste
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Ovaj video to i dokazujeHendo je napisao/la:Ja sam davno popustio ateiste jer sam shvatio da oni imaju malu ćunu i da je ta mala ćuna uzrok njihove nevjere.
Kad god bi preveli nekog na islam uvijek bi kod sunećenja pitali "a hoće li se puno rezati?"
Ateisti su muškarci sa malom ćunom.
his dick is so small that Youtube didnt even delete this video
Ja nikada ne citiram kad je rasprava o nekim stvarima unutar islama ili bilo koje druge religije. Recenicu 'bog ne postoji' sam napisao na kraju neke dugotrajne rasprave upravi na neku takvu temu, cisto da i ja iskazem svoje razmisljanje, nakon sto su to tri-cetiri lika radili na prethodnih 10 strana.kobe24 je napisao/la:
Tako smatram svaki iskreni musliman. Pa nije problem odgovoriti, ali je to ocita provokacija. Sta ja imam s tim koji se raznose eksplozivima i kakve oni imaju zajednicke tacke s muslimanima? Idemo bezveze u neku glupu raspravu, a sam si je prouzrokovao. Ja ne ocekujem da cu tebe ili helera ubijediti da Bog postoji, niti to pokusavam. Ja vas ni ne citiram u vasim ubjedjenjima, ali vi mene redovno i onda dodje do ovih dosadnih prepiski bez smisla.
Citiram kad neko pokusa 'pomjesati' religiju i nauku, ili kad neko citira nekog kvazifilozofa kao sto je Bugari koji je sada vec u fazonu da je svaka njegova zlatna, pa makar bila kakva idiotarija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Brat desnog centra, sta ti treba vise?Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Gradjanski rat izmedju desnog i lijevog centra Bosnjaka je samo pitanje vremena
Ništa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Brat desnog centra, sta ti treba vise?Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Znači svaka stranka u BiH protiv ljudi koji vole ovu državu.
Mi Bosanci ćemo mabit plave šljemoveBosniacum Lilium je napisao/la:Brat desnog centra, sta ti treba vise?Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Problem je sto pojedini i tad citiraju i prosipaju pametne. Niko nikog ne tjera da bude musliman, niti mene iskreno zanima sta takvi misle o islamu.SlevinKelevra je napisao/la: Ja nikada ne citiram kad je rasprava o nekim stvarima unutar islama ili bilo koje druge religije. Recenicu 'bog ne postoji' sam napisao na kraju neke dugotrajne rasprave upravi na neku takvu temu, cisto da i ja iskazem svoje razmisljanje, nakon sto su to tri-cetiri lika radili na prethodnih 10 strana.
Citiram kad neko pokusa 'pomjesati' religiju i nauku, ili kad neko citira nekog kvazifilozofa kao sto je Bugari koji je sada vec u fazonu da je svaka njegova zlatna, pa makar bila kakva idiotarija.
Nije istina. Ti si to napisao nakon sto sam ja podsjetio postace na forumu da je pocelo zadnjih deset dana ramazana i da se poslije ponoci treba malo vise posvetiti ibadetu. Dakle, i tad je to bio jedan vid provokacije jer si nicim izazvan to napisao, ali ja uopste nisam reagovao.
Opet ponavljam, Bugari je to rekao nekome ko sebe naziva muslimanom. Ja sebe tako nazivam i meni je njegova izjava sasvim normalna, pogotovo sto sam bio prisutan kad je izrekao istu, a i sto je dosta podrobnije to pojasnio. On nigdje nije povezao nauku s vjerom, nigdje nije prozvao ateiste, pa samim tim ne vidim razlog da ti i takvi kao ti reagujete na to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
A to su većinom kompleksasi. Ne znaju kako da budu zanimljivi u društvu pa ih raja loži da psuju, protive se Islamu...kobe24 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Vidjeli da je u modi pljuvanje po vjeri pa da budu u trendu. Najbolje je takve zaobićikobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Ma vise puta je on ovdje dolazio i provocirao, a ja sam mu sad prvi put odgovorio jer je direktno mene citirao. Misle valjda da se tako postaje frajer.Porokaj se ljudino sa 10 ljudi, porazbijaj im glave i onda ovdje dodji, zalijepi link tog svog poduhvata i qrci se do mile volje. Al jok, frajerom se valjda naziva onaj ko u pola ramazana zalijepi sliku piva, ili kaze da Bog ne postoji i onda provocira na tonu drugih nacina.
Svaka čast ljudima koji se jednostavno nisu pronašli u vjeri ali takvi ti nikada neće gluposti pricati, zvat će te na iftar...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi smo mi BosanciPenaltiky je napisao/la:Mi Bosanci ćemo mabit plave šljemoveBosniacum Lilium je napisao/la:Brat desnog centra, sta ti treba vise?Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
I ljudi koji se ne pronađu u narodnoj muzici zvat će te na Halidov koncert.jasmin10 je napisao/la: Svaka čast ljudima koji se jednostavno nisu pronašli u vjeri ali takvi ti nikada neće gluposti pricati, zvat će te na iftar...
Walk on, with hope in your hearts.
Džaba, oće jezik pravoPenaltiky je napisao/la:i da nas treba bit sram ker pive pijemo
Zamišljam scenu kad heler/slevin umru...
Kad čuju glas "oooo, vozdrica, evo mene"
Sjooo hende diverzanta
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesam li te citirao? Jesam li napisao ono @kobe?kobe24 je napisao/la:
Nije istina. Ti si to napisao nakon sto sam ja podsjetio postace na forumu da je pocelo zadnjih deset dana ramazana i da se poslije ponoci treba malo vise posvetiti ibadetu. Dakle, i tad je to bio jedan vid provokacije jer si nicim izazvan to napisao, ali ja uopste nisam reagovao.
Vi, muslimani, ste stalno u nekoj defanzivi. Ateizam je ovdje na temi davno brendiran kao antislamizam, upravo zato sto se najvise 'lozite' na to da neko ne misli kao vi, a kao trebao bi...
Samo ću da odgovorim donesi kisele i razguli, libo me vuglasekerbay je napisao/la:Džaba, oće jezik pravoPenaltiky je napisao/la:i da nas treba bit sram ker pive pijemo![]()
Kad čuju glas "oooo, vozdrica, evo mene"![]()
Sjooo hende diverzanta
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jesi vidio što u Indoneziji išibaše neku ženu jer je pila kafu s prijateljem.sekerbay je napisao/la:Džaba, oće jezik pravoPenaltiky je napisao/la:i da nas treba bit sram ker pive pijemo![]()
Kad čuju glas "oooo, vozdrica, evo mene"![]()
Sjooo hende diverzanta
Konačno shvatila da treba ići iz Tuzle?Aerials je napisao/la:Vodite me i ne vraćajte.
Biži ba, život ti supalj ko mija halifa.
Mi vjernici smo barem optimisti, a poznato je da optimisti žive sretnim životom.
Slevine, prvo da te upitam što izabra nik bijesno seto, pa onda da upitam smiješ li da bacimo par rundi kviza o temi koja vam već tri stranice ne izlazi iz tastatura
Ono, vidim da ste eksperti, ti i ovaj moj komšo
A kandzija je dobar izum za recimo trolere poput tebe
Ako se nekada dokopam vlasti, ima da budeš prvi koji će fasovat.
Arelis će bit egzekutor. Ona ne poznaje milost.
Mi vjernici smo barem optimisti, a poznato je da optimisti žive sretnim životom.
Slevine, prvo da te upitam što izabra nik bijesno seto, pa onda da upitam smiješ li da bacimo par rundi kviza o temi koja vam već tri stranice ne izlazi iz tastatura
Ono, vidim da ste eksperti, ti i ovaj moj komšo
Biži ba, to si izmislio.Kawhi je napisao/la: Jesi vidio što u Indoneziji išibaše neku ženu jer je pila kafu s prijateljem
A kandzija je dobar izum za recimo trolere poput tebe
Ako se nekada dokopam vlasti, ima da budeš prvi koji će fasovat.
Arelis će bit egzekutor. Ona ne poznaje milost.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.