FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordasIstok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasIstok » 18 jun 2017, 19:21

pa meni je rahmanovic ok opcija sa saricem i petrakom vidim ceka se to 1 mjesto prazno za petraka ili nekog drugog stranca a sto se tice ovog hadzica solida za klupe sa malim nedimom jer ocito nije dostupno domacih igraca na trzistu tako da treba biti zadovoljan kuzmanovic, petrak ili neko drugi, rahmanovic i taj napadac opet okosnica tima ostala sto je i ok treba bit realan i zadovoljan mozda na polusezoni bude bas sta dobro dostupno za nas

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:25

Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 19:25

Ne bih ja volio ovog Rahmanovica, ali eto.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 jun 2017, 19:26

Ja bih volio Rahmanovića, a ne bi ovog Irfana.
Samo naprijed Saraj'vo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2017, 19:26

sve go strucnjak, pa i ne cudi me onda sto nam je atmosfera oko kluba ovakva
Pyro is not a crime !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 jun 2017, 19:29

Baš sad gledam ovu slovensku ligu, imaju dosta bolju infrastrukturu i dva kluba koja su iznad svih ostalih.
Čini mi se da ima tu finih igrača koje bismo mogli dovesti.
Za mladog igrača definitivno slovenska liga je bolji odabir, ali možda mi tu možemo 'uskočiti' i uzeti kojeg talenta.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 18 jun 2017, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 18 jun 2017, 19:30

a **** ga braco koga da dovedemo a da je dostupan? momak igro u dosta kvalitetnijoj ligi i jacim ekipama od nase ima nase drzivljanstvo i ja bi volio da mozemo dovest matu jajala ali treba biti realan niko ovu ligu nece da igra a i ostali timovi konkurenti nikog doveli nisu a puno im igraca otislo a nama niko oriso bitan nije izuzev duljevica

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jun 2017, 19:32

Daj bože da Rahmanović dođe, nzm šta hoćete. Momak 23 godine, igra za Celje (treće mjesto u slovenačkoj ligi), 16 utakmica, 996 minuta u igri. Po meni odlično pojačanje

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:33

THEC je napisao/la:sve go strucnjak, pa i ne cudi me onda sto nam je atmosfera oko kluba ovakva
Ovi goli stručnjaci, su nažalost predvidjeli posljednje dvije sezone, kontaš? Treba da predvide i treću, ha?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 jun 2017, 19:33

Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 jun 2017, 19:34

ledesma je napisao/la:Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
Jel potpisao irfan??

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jun 2017, 19:36

Fudbalski klub Sarajevo sutra bi trebao dobiti drugo pojačanje u ljetnom prelaznom roku.

Bordo tim je do sada pojačao Mićo Kuzmanović, a drugo bi pojačanje bi trebao biti Amar Rahmanović, trenutni član Celja. Dvadesettrogodišnji fudbaler se u proteklim danima povezivao i sa Slobodom, no ipak bi trebao stići na Koševo. Pregovori između Sarajeva i Rahmanovića se još uvijek vrše, a trebali biti završeni sutra. Rahmanović je u protekloj sezoni odigrao 17 utakmica za Celje i postigao pet pogodaka.
SRETAN BROJ - 1725

ledesma
Kontakt:

Q

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:37

f0rest1946 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
Jel potpisao irfan??
Nije, i ne treba da potpiše!
:nene:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2017, 19:38

Pa Irfo je drvo; 24 god a 30 utakmica u karijeri :crazy:
Rahman je potencijal, i sve je moguce. Ali Irfo? :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2017, 19:39

ledesma je napisao/la:
THEC je napisao/la:sve go strucnjak, pa i ne cudi me onda sto nam je atmosfera oko kluba ovakva
Ovi goli stručnjaci, su nažalost predvidjeli posljednje dvije sezone, kontaš? Treba da predvide i treću, ha?
pa de sto tracis svoj talenat ovdje ? - ostavi nas neznalice da se nadamo necemu boljem
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jun 2017, 19:39

Što se tiče dolazaka u klub sa Koševa, Oliver Petrak i Amer Ordagić imaju otvorene ponude kluba i sasvim sigurno da su iz uprave kluba sa Koševa učinili sve da ispune zahtjeve iz međusobnih razgovora sa ova dva igrača, ali i jedan i drugi žele prvenstveno pronaći angažman izvan granica BiH, što svakako predstavlja problem u realizaciji ovog posla. Treba napomenuti da je Ordagić započeo pripreme sa Slobodom, sa kojom ima važeći ugovor, dok se Petrak pojavio na prozivci Zrinjskog, ali samo da bi se pozdravio sa svojim već bivšim saigračima. Miloš Vidović koji je donedavno nastupao za ekipu Splita u hrvatskoj ligi, zbog operacije jagodične kosti nije u potpunosti spreman te je procijenjeno u ovom momentu da se traži drugo rješenje na poziciji zadnjeg veznog, koju upravo igra Oliver Petrak. Vremena za prijavu novih igrača za evropska takmičenja je sve manje, pa ostaje da se vidi sa kakvim će sastavom Sarajevo krenuti u evropsku avanturu.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 jun 2017, 19:39

Mokes je napisao/la:Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
Slazem se, mada realno samo Novakovic nas je natjerao da pregrizemo jezik zadnjih godina. Puno vise je bilo onih od kojih se ocekivalo dosta a bili su totalni flopovi. Tako da neka pljuvacine po igracima, sve je to preventivno :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jun 2017, 19:39

E kako ste plitki u pi čku materinu, niko ne pljuje već normalno diskutujemo i ima nas koji su za i koji su protiv dolaska.
Eto ja sam protiv, pratio sam ovog momka dok je igrao u Istri, kao što sam reko, dobar igrač ali da je kapitalac - nije.
Daleko je bolji od Radovca, Herića, Rustemovića, a da li je bolji od Sarića, Ivetića, pitanje je a valjda težimo da dovedemo nekog kvalitetnog veznog da bude nosioc igre. Ako ne možemo dovesti nekog od Petraka, Stojčeva ili Ordagića i da umjesto njih dovedemo Rahmanovića - apsolutno nisam zadovoljan ali ako dovedemo jednog od ovog trojice + Rahmanović onda sam i više nego zadovoljan.
Slovenska liga je u rangu naše, imaš Maribora i Olimpiju koji se ističu, ostali nisu puno kvalitetniji od nas, a kako sam vidio na rezultatima i transfermarketu, Rahmanović nije bio standardan u Celju.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:40

Mokes je napisao/la:Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
Jel tebi drago, što mi nismo ništa osvojili dvije sezone? I što nismo prošle godine igrali EL, jer ipak ti je milijarder vlasnik. A ti i dalje budi noj, i zabij glavu u pjesak, i govori kako je sve lijepo divno krasno :D Pa valjda nešo naučiš iz grešaka, od prethodnih sezona, al jok ovdje se i dalje vjeruje njuški.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:44

THEC je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
pa de sto tracis svoj talenat ovdje ? - ostavi nas neznalice da se nadamo necemu boljem
S vama bi klub propao, a ja volim taj klub, i ne želim mu tu sudbinu! Jer očigledno ste zadovoljni i na sve klimate glavom. Ima nas koji to ne želimo, i ne želimo da bude još jedna godina izgubljena.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haksss i 15 gostiju.