Mile Pehar dobrodošao majstore, ovo je tek početak
Dugo me nije bilo, odmah se nakupilo mrzitelja i pljuvača na temi.
theboss_RD07 je napisao/la:
Vidim da volis provocirati, ali necu padati na tvoj nivo i uzvratiti istom mjerom. Svako ko bar malo prati bh fudbal zna ko smo mi, a ko ste vi.
Nejse. Realno, niko ne omalovazava vas ulazak u PL, sta vise, svaka cast.. Majstorski ste to odradili.
Ali treba svako znat gdje mu je mjesto. Nebitno kako, s kakvim kadrom i s kakvim budzetom udjete, vi cete u Premijer ligi uvijek bit autsajderi koje ce ljudi svrstavat u borbu za opstanak. Kakvi bolan misevi, kakve macke? Ljudi su dosad zaboravili i iz kojeg sela dolazite.
Prvi koji je došao provocirati ovdje si ti, pa si i dobio što zaslužuješ. Tko ti je kriv jer nisi razumio moj post, jbga mućni glavom.
Što se tiče PL, evo ja ti kažem sigurno ostajemo ovu sezonu
sinergija2017 je napisao/la:Mozel koja informacija o Nedimu Mekicu?
Igračina ukratko, a što je najbitnije dobar momak i pošten. Sretno mu
Slobodas je napisao/la:Iskreno vam zelim sto brzi povratak u nizi rang nemate vi kapaciteta ( stadiona , navijaca ) za igranje PL duzi niz godina !!!

A šta da kažem na tvoj izljev mržnje osim izgleda da ćete prije vi u nižu ligu. Nema Husića ,nema para.
Sretno vam u drugoj ligi dabogda se nikad ne vratili.
Addict je napisao/la:Najveće zlo u fudbalu BiH. Vidjet ćete svi ko su ovi seljaci, ona metalika je mala maca za Luju i kompaniju.
Ohoo tu je i Kazlagić i Doboja. Ne boj se doći cete vi u Gabelu gdje će vam biti uzvraćeno gostoprimstvo za onda zadnje kolo.
Neviđena krađa udaranje igrača i sve ,još nismo zaboravili, a najveće zlo našeg nogomete jeste upravo vi.
O tome koliko ste upravu dovoljno govori to da niste smjeli doći na prijateljsku utakmicu u Ljubuški, jer je tamo nastupao Gošk.
Samo polako i pozdravi mi posebno tajnika kluba ,nek i on dođe kad budete gostovali, njega čekamo
Dok je Mušije i Kakanjskog SDA možete se šepuriti po PL a čim on ode idete tamo gdje i pripadate tj. ŽUPANIJSKA LIGA
GradKamena1 je napisao/la:Dolazi vam Adnan Kalajdzic vezni igrac omanji rastom,drama kontola lopte drama borbenost,kretnje postavljanje,sve na mjestu.
Nije još to sigurno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"