Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Ethel
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Ethel » 18 jun 2017, 21:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:Perišu nećeš završiti za 7 dana, a ni DM-a (posebno ne Matića i Diera, koji su igrači direktnih konkurenata, Fabinha bi mogli završiti u tom roku da hoćemo), do kraja mjeseca možda, ali samo možda, a Moratu dok god ovo sa Ronaldom ne riješe, koliko god bilo to. Nije Real glup da prodaje Moratu, a postoji mogućnost da ostanu bez Rone.
Kolike su po tebi sanse za Ronaldov povratak ukoliko je istinita prica o njegovom odlasku?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 18 jun 2017, 21:38

Priča je istinita, šanse su velike da dođe kod nas ako ga Jozo bude htio. Uglavnom, šanse da će otići iz Reala su cca 85%

Za ove što lupaju da Ronaldo hoće da izmuze novi ugovor: Potpisao je ugovor prije pola godine, Novembra mjeseca 2016-te godine. Dakle, ugovor je već poboljšan, tako da ta priča nema veze s mozgom.

Sve ovo stopira transfer Morate kao što Rio reče. Real neće prodati Moratu sad, a Ronaldo im ode krajem Jula ili početkog Augusta. Prodat će samo jednog od njih, a nadamo se Ronalda.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jun 2017, 21:56

A ne znam stvarno kolike su te šanse, vuče mi na situaciju sa Ramosom, samo što ovaj put ugovor nije u pitanju nego taj porez, uglavnom skeptičan sam da će biti nešto, nije da bih imao išta protiv.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

GhostRecon

Post Postao/la GhostRecon » 18 jun 2017, 22:08

BREAKING: @Cristiano interested in the possibility of returning to @ManUtd this summer - Sky **** #SSNHQ

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 jun 2017, 22:11

Ma, platiće mu taj porez i tu će priča završit.

A, ne znam, kad bi eto nekim slučajem ipak došlo do neke prodaje, o kojoj cifri pričamo, 300 - 500 miliona? :hmmmmm:

Ako već Morata vrijedi 70 ili Perišić 40-50...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 18 jun 2017, 22:31

Sanse su nikakve navijaci koji gaje nadu o povratku ce se razocarati ocito je da ide do krajnjih granica dok mu ne ispune "uslove" zbog kojih i jeste sva ova pompa a o realnom odlasku nema nista a kako najlakse dobiti ono sto zelis samo ukljucis United u pricu

Isto sumnjam da je u vezi ugovora da mu jos povecaju platu nema smisla jer je novi potpisan prije par mjeseci ali ako je i zbog poreza pa nece taj problem nestati ako napusti Spaniju

I samo ce jedan dan da se oglasi kako je sretan i da zeli zavrsiti karijeru u Madridu i da nikad nije zelio otici i da su sve bile medijske izmisljotine i ko ce moci dokazati suprotno niko i svi sretni i zadovoljni
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 18 jun 2017, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 18 jun 2017, 22:33

Ugovor definitivno nije razlog želje za odlaskom. Vjerujem je isfrustriran onim stalnim izviždavanjima, a par puta je o tome i govorio, 'urgirao' da se to ne radi... Koliko shvatam i priču o porezu i tu ga 'zezaju' pravo, tako da mislim da je zasićen i Madrida i Španije. Uostalom osvojio je sve što se moglo osvojiti, vrijeme je da se krene u nove izazove...

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 19 jun 2017, 00:33

Ronaldo Unitedu nikako ne smije biti prioritet ovog ljeta. Na njegovom transferu treba raditi odvojeno i neovisno od planirane liste pojačanja. Ako se desi dobro i jeste, ako ne (što je po meni gotovo sigurno), nikome ništa. Svi znaju koliko Ronaldo znači i igrački i marketinški tako da njegov transfer prevazilazi okvire planiranog transfer budžeta i vjerovatno bi bio odobren direktno od strane vlasničke strukture. Međutim ako se u lovu na Ronalda izvisi sa planiranim jačanjem ekipe, bit će to pokazatelj da se nije otišlo puno dalje od Moyesove ere u smislu strateškog planiranja.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 19 jun 2017, 02:24

Feldmarschall je napisao/la:Ronaldo Unitedu nikako ne smije biti prioritet ovog ljeta. Na njegovom transferu treba raditi odvojeno i neovisno od planirane liste pojačanja. Ako se desi dobro i jeste, ako ne (što je po meni gotovo sigurno), nikome ništa. Svi znaju koliko Ronaldo znači i igrački i marketinški tako da njegov transfer prevazilazi okvire planiranog transfer budžeta i vjerovatno bi bio odobren direktno od strane vlasničke strukture. Međutim ako se u lovu na Ronalda izvisi sa planiranim jačanjem ekipe, bit će to pokazatelj da se nije otišlo puno dalje od Moyesove ere u smislu strateškog planiranja.
Slažem se, ali ovo uveliko komplikuje situaciju sa Moratom npr.
Zato se treba fokusirati na veznog, krilo i tog lijevog beka ako se uopće i ganja.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 jun 2017, 02:44

Ne znam, Feld je 100% upravu s ovim. Mi bez klasične 9-ke ne bi smjeli ući u novu sezonu. Očito je da se ne računa na Rasha kao prvu opciju, a tek na Martiala. Zato sam mišljenja da je napadač potreban. Jedino kad bi nekim slučajem došao Ronaldo (znači samo pretpostavljam) pa da Mou onda ukaže povjerenje navedenoj dvojici bez dovođenja novog špica. Znam da je Ronaldo haman ta 9-ka, ali jednostavno on mora imati partnera u napadu kako bi mu se pravio prostor (godinama ima Benzemu, tako da bi mu i ovdje trebao neko). Ovo je samo jedna od mogućnosti naravno, a ostale pozicije su prioriteti evo već pola godine. Uprava i Mourinho moraju odraditi one igrače koji fale ovoj ekipi, a sad kako bi mogli napad riješiti, ostaje nam da vidimo. Ronaldo je samo jedan veliki bonus, al´ bez Ronalda - napadač je neophodan. :)

casper09
Kontakt:

Post Postao/la casper09 » 19 jun 2017, 12:28

Ronaldo,Ronaldo,Ronaldo...Stalno mi se vrti po glavi,kakav ti to transfer bio.Tu koliko god da bi dali,dobili bi tri puta više.Ne razumijem kako neki kažu ne treba nam ili slično.Nama Ronaldo treba u svakom smislu...što se tiće marketinga tu nema priče da bi zaradili mnogo,mnogo novca...
A što se tiće igre,on još može odigrati sigurno 3-4 sezone dobre.Navikao je na rad i on uvijek želi još da se pokaže.Slično kao i Ibrahimović.
Ali,ali,ali...neću da se zavaravam da će doći.Sa jedne strane sve mi ima smisla,Mou najavio veliko iznenađenje...svi pišu o tome,svi komentarišu...to mi-nam daje za pravo da mislimo na to i da "maštamo",ali sa durge strane znam da je teško ostvarivo.Ne želim se razočarati,pa umjesto Ronalda da gledam ipak Perišića.Ne mogu biti pametan,ali da mi svaka pomisao na to budi entuzijazam,to je sigurno...

Ali i ostali transferi me brinu,jer sve nam zavisi od nečega.Bakayoko Chelzi,pa Matić nama...Ako Ronaldo ode,nema Morate...
Kako bi lijepo bilo da su nam mete čiste kao suza,da se to završava polako...Ali idemo jedno po jedno.Bit će to sigurno ok.
Ipak smo mi Manchester United,najbolji i najbogatiji klub na svijetu.GGMU

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 19 jun 2017, 15:24

Ima opcija ak se krene po Semeda. Pomenuti na beku, Valencia iznad kao radno krilo za oba pravca te za kvalitetan iznos kontre. Ta solucija me ni sec ne bi iznenadila, ono po Jozinom smeku.
A smooth sea never made a skilled sailor.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2017, 15:26

slika
:kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2017, 15:44

Dobra :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 19 jun 2017, 15:46

Sex simbol :rol:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 19 jun 2017, 16:02

Ja mislim da bi Ronaldo I dosao nazad u Manchester, ali mislim da on I Jose nisu u dobrim odnosima. Ako se sjecam dobro, ovaj kad je otisao iz Reala, pricao je ruzno o Ronaldu, I mislim da njihovi odnosi nisu bili dobri. Mozda su rijesili to doduse....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 19 jun 2017, 17:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
slika
Da ovo nije neki fake?
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 19 jun 2017, 20:56

516MK je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
slika
Da ovo nije neki fake?
Jok :kafa:

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 19 jun 2017, 21:17

Ja ne nađoh potvrdu na Realovom siteu :/
Uglavnom, ako dođe dobro došao, ako ne, sretno mu bilo.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 19 jun 2017, 21:33

516MK je napisao/la:Ja ne nađoh potvrdu na Realovom siteu :/
Uglavnom, ako dođe dobro došao, ako ne, sretno mu bilo.
Druže, jesi l' ti pročit'o ovo pažljivo? Ili ikako? :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.