Rahimic pod upitnikom, Hasagic odranije je poznato ne igra.
Na ovo dovoljan je komentar Cao! JAR 2010.

Imao sam veci optimizam pred gostovanje u Spaniji.
Daj boze da grijesim ali, veliki ce uspjeh biti i ako
pobjedimo na Bilinom polju!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Zaboravio si reci da Spahic uopste nije u takmicarskoj formi, da nije u prvom timu, da je preskocio zimske pripreme itd itd.armin je napisao/la:Salihovic ne igra, Bajramovic nije dovoljno oporavljen,
Rahimic pod upitnikom, Hasagic odranije je poznato ne igra.
Na ovo dovoljan je komentar Cao! JAR 2010.![]()
Imao sam veci optimizam pred gostovanje u Spaniji.
Daj boze da grijesim ali, veliki ce uspjeh biti i ako
pobjedimo na Bilinom polju!
Ne znam koliko je vjerovati tim novinama, do prije neki dan Salihovic je bio siguran da ce se vratiti do narednog vikenda u kadar Hoffenheima, samim tim bio bi spreman za naredne okrsaje sa Belgijom.armin je napisao/la:www.san.ba posjeti tu stranicu i vidjeces zasto sam pesimistican!
to je to samo sto se umjesto muslimovica igrat ibricicanlayan je napisao/la:na pohod na JAR protiv blegije idemo sa ovim sastavom
mitrovic/supic
spahic nadarevic jahic
berberovic vladavic/salihovic
rahmic/muratovic
stilic misimovic
dzeko muslimovic
jos ako se ne oporave rahimic,salihovic mitrovic onda smo stvarno u skirpcu...
ma kazem da ce ciro morati uvaliti u prvih 11 svog ''sina'' pa makar igro na lijevom boku ili def veznogRz88 je napisao/la:nemoj ibricica, ja kada ga vidim ne gleda mi se tekma, nema mi mrzeg igraca u nasoj repki, nema on veze ali eto, imamo 100 boljig igraca od njega ali ciro je ciro, nidje veze, kritizirajte me koliko god ocete briga mene boli, uostalom nema mi mrzeg lika.
Tako je, Tarik...nema potrebe ni za jedno ni za drugo, bit' ce sto ce bit'.Tarik14 je napisao/la:Smijesno je ali i jadno koliko su na ovom forumu jednako podjeljeni BH navijaci koji dizu euforiju i BH navijaci koji dizu paniku. Ja sam licno protiv euforije ali i nepotrebne panike.
Sine jesam li ja selektor ili ti-ipak slazem se s tobom!!!MentalitaUltras je napisao/la:aBd samo da se Keno i Sejo oporave od Povrijede ..
Brine me samo Forma Spahica i Bajramovica ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.