Čekaj dok prođe Ramazan opet će bit troll N0.1Dex je napisao/la:Dokle je došlo da šećer piše kako ne treba pisat o pohotnim djevama
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Hrvatica Lezbijka premijerka Srbije, šta li Šešelj ima da kaže na ovo 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakav je merak leći čist na tek promijenjenu posteljinu, raj na zemlji! 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jos kad ti drugi opere i ispeglaAerials je napisao/la:Kakav je merak leći čist na tek promijenjenu posteljinu, raj na zemlji!
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
sve ok. mislio sam na ono handrenje u vezi bugarija.Penaltiky je napisao/la:kakim temama
ili, sto bi braca muslimani kazali, nist nije slucajnoSlevinKelevra je napisao/la:Veze nisam imao sta znaci.
inace dobar film. mislim da je reziser bio richi. volim njegove filmove.
postujem.SlevinKelevra je napisao/la:Quiz-up igram samo profesionalno
autoritet.SlevinKelevra je napisao/la:u ligi po pravilima Sarmel federacije
zar ti nije bilo jednostavnije napisat da ne smijesSlevinKelevra je napisao/la:Nista to (ne)prijateljske i ti fazoni.
pa sta te onda sprecava da moju sliku postavis na odgovarajucu temuKawhi je napisao/la:Dobar si čojk
Aerials je napisao/la:Komšija šta ja imam s tim što on traži hanumu?
nisht, onako ja
pa ja danima vazim da se kijamet opasno primako...Dex je napisao/la:Dokle je došlo da šećer piše kako ne treba pisat o pohotnim djevama
ja trol? pa je li te sramotaBvB09 je napisao/la:Čekaj dok prođe Ramazan opet će bit troll N0.1
povuci rijec
ps.
zar se posteljina mijenja i pegla
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Podrazumijevam sve sto je na krevetu, ako na to mislis.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
sekerbay je napisao/la:autoritet.SlevinKelevra je napisao/la:u ligi po pravilima Sarmel federacije

Re: RE: Re: Chat
Donnie Darko je napisao/la:sekerbay je napisao/la:autoritet.SlevinKelevra je napisao/la:u ligi po pravilima Sarmel federacije

ne, nego mi je cudo da neko pegla posteljinu.Vijadukt je napisao/la:Podrazumijevam sve sto je na krevetu, ako na to mislis.
"problem izguzvane posteljine" cemo rijesiti tako sto istu necemo ispakivati iz celofana.
sad, ako neko istu kupuje kao polovnu, na tzv. buvljaku, moze izdvojiti jos dodatne dvije ili tri markice i kupiti celofan.
sta se ti cudis?
jedan, jedini, neponovljivi.
buduci da je neki flop kao mod uzeo u to vrijeme neatraktivnu titulu forumasa godine, moramo pogurati sarmu do pozicije admina kako bi kao prvi admin u historij uzeo od sljedece godine vrlo bitnu titulu "forumas godine".
heleru, mislis li i ti da bi se moja malenkost trebala prijaviti u tu vasu grupu kako bi nadobudnog moderatora (necemo ga imenovati) stukla u temama o muzici i filmu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:

Dobro jutro
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
blater za razliku od muniba i sarme nije bio u prdekani (Banovićima) zahvaljujući rukovodećoj funkciji
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:blater za razliku od muniba i sarme nije bio u prdekani (Banovićima) zahvaljujući rukovodećoj funkciji

na slici je ugledni sarajevski biznismen i filantrop muhamed usanovic vojvoda, ili?Penaltiky je napisao/la:
- Dnjipropetrovsk
Još malo pa gotov izlet u Banovićima za Sarmela zvanog Duke of QuizUp.
Zahvaljuje se svima na podrsci.
Zahvaljuje se svima na podrsci.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
pa da, kolege iz istog esnafa.Penaltiky je napisao/la:munib
zelis li da te izazovem na opstem znanju, ili se slazes da unaprijed upisem 3:0 i na taj nacin te sacuvam uvjerljivijeg poraza
- Dnjipropetrovsk
Osjećaj se pozvanim za sljedeću sezonu gore reče jedan gospodin.sekerbay je napisao/la:
zelis li da te izazovem na opstem znanju, ili se slazes da unaprijed upisem 3:0 i na taj nacin te sacuvam uvjerljivijeg poraza
Druze TIto, mi ti se kunemo.
pa da, klasicna izvlakusa.Penaltiky je napisao/la:kasnije možeš da izgubiš
ili da ti ponudim besplatne lekcije na zastavama ili geografiji?
temeDnjipropetrovsk je napisao/la:Osjećaj se pozvanim za sljedeću sezonu gore reče jedan gospodin.
ja sam se nudio i molio, cak pristajao da preuzmem nik onog posljednje plasiranog na tabeli, ali uzalud.
forumska elita se prepala samaranja pa je ignorisala moje molbe.
inace, na kvizu sam poceo sakupljati sevape. pustam ljudima.
nakon sto sam nasamarao one najjace, poceo sam da bildam samopozdanje ovim novajlijama sa prvog levela.
ovo ozbiljno. da vidis kako pljuste ponude za revans
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.