meni hazmir dao jednu i ja metno tv i par heklanja unju, a policu naložijo, selamSariel je napisao/la:Isjekli Hin za potpale koji ce nam ****...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Coromandel je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Coromandel je napisao/la:Kone, kakvi su vam ono dresovi?
Citam potpisao novi igrac, kad slika igraca![]()
Isti logoras iz filma - Zivot je lep...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
UMRIJET CU !"Nakon što smo moje kolege i ja odabrani da uradimo idejno rješenje dizajna za stadion Fudbalskog kluba Sarajevo, uslijedio je sastanak i kao tim smo odlučili da ćemo napraviti nešto što do sada nije viđeno. Ideju za koncept stadiona smo dobili iz priče i slike o brodu", kaže nam Saračević, te pojašnjava zašto ih je brod inspirisao.
"Bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro i dobije dom na čijoj će palubi odzvanjati pjesme vjernih navijača. Kroz dizajn smo se vodili slikom broda i iz tog razloga dio gdje će se nalaziti hotel i šoping centar izgleda poput pramca na brodu, a dio gdje je fudbalski teren izgleda kao središnji dio broda", dodaje Saračević.
U ime Fudbalskog kluba Sarajevo zahvalnicu je uputila direktorica Sabrina Buljubašić.
Životni saputnik! 1921
- streamnavijac
- Kontakt:
Umri, ko te yebe.Eisenbahner1921 je napisao/la:UMRIJET CU !"Nakon što smo moje kolege i ja odabrani da uradimo idejno rješenje dizajna za stadion Fudbalskog kluba Sarajevo, uslijedio je sastanak i kao tim smo odlučili da ćemo napraviti nešto što do sada nije viđeno. Ideju za koncept stadiona smo dobili iz priče i slike o brodu", kaže nam Saračević, te pojašnjava zašto ih je brod inspirisao.
"Bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro i dobije dom na čijoj će palubi odzvanjati pjesme vjernih navijača. Kroz dizajn smo se vodili slikom broda i iz tog razloga dio gdje će se nalaziti hotel i šoping centar izgleda poput pramca na brodu, a dio gdje je fudbalski teren izgleda kao središnji dio broda", dodaje Saračević.
U ime Fudbalskog kluba Sarajevo zahvalnicu je uputila direktorica Sabrina Buljubašić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Posteno !streamnavijac je napisao/la:Umri, ko te yebe.Eisenbahner1921 je napisao/la:UMRIJET CU !"Nakon što smo moje kolege i ja odabrani da uradimo idejno rješenje dizajna za stadion Fudbalskog kluba Sarajevo, uslijedio je sastanak i kao tim smo odlučili da ćemo napraviti nešto što do sada nije viđeno. Ideju za koncept stadiona smo dobili iz priče i slike o brodu", kaže nam Saračević, te pojašnjava zašto ih je brod inspirisao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Životni saputnik! 1921
Sve je to ljepo ali onaj memenat kad skontas da zivis u BiH te snove rusi. Dvadeset miliona eura OK razumljiva cjena takvog projekta ali gdje, lokacija u Sarajevu opstina Centar za takav stadion ne postoji.
- Zeljeznicar -
Srušit ćemo.sccZenzo je napisao/la:Sve je to ljepo ali onaj memenat kad skontas da zivis u BiH te snove rusi. Dvadeset miliona eura OK razumljiva cjena takvog projekta ali gdje, lokacija u Sarajevu opstina Centar za takav stadion ne postoji.
Ono je fin komad zemlje, a Miljacku preusmjeriti pumpama da pada preko "broda" kao vodopad da se uklopi u dizajn a kad se probudim onda odoh na.kosevo u. Jakni u augustu. zna puhnuti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Srušit ćemo.sccZenzo je napisao/la:Sve je to ljepo ali onaj memenat kad skontas da zivis u BiH te snove rusi. Dvadeset miliona eura OK razumljiva cjena takvog projekta ali gdje, lokacija u Sarajevu opstina Centar za takav stadion ne postoji.
Ono je fin komad zemlje, a Miljacku preusmjeriti pumpama da pada preko "broda" kao vodopad da se uklopi u dizajn a kad se probudim onda odoh na.kosevo u. Jakni u augustu. zna puhnuti
DOŠLO VRIJEME DA SPUSTE SIDROEisenbahner1921 je napisao/la:UMRIJET CU !"Nakon što smo moje kolege i ja odabrani da uradimo idejno rješenje dizajna za stadion Fudbalskog kluba Sarajevo, uslijedio je sastanak i kao tim smo odlučili da ćemo napraviti nešto što do sada nije viđeno. Ideju za koncept stadiona smo dobili iz priče i slike o brodu", kaže nam Saračević, te pojašnjava zašto ih je brod inspirisao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtualne primiri.se bit ces opet kanta godine
Kako si krenuo imat ćeš kolekciju dresova da ćeš pola cg.sa njima moći prekriti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- escobarpablo
- Kontakt:
Some L'pool fan: "We have You'll never walk alone, but this is something special" ...Pantelija je napisao/la:Virtualne primiri.se bit ces opet kanta godine
Evo džigera mi otpade od muke
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MocMahale444
Dzenana dzigero materinaescobarpablo je napisao/la:Some L'pool fan: "We have You'll never walk alone, but this is something special" ...Pantelija je napisao/la:Virtualne primiri.se bit ces opet kanta godine
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- escobarpablo
- Kontakt:
Ćao ljubavi, jesi se oporavilaMocMahale444 je napisao/la:Dzenana dzigero materinaescobarpablo je napisao/la:Some L'pool fan: "We have You'll never walk alone, but this is something special" ...Pantelija je napisao/la:Virtualne primiri.se bit ces opet kanta godine
FK Sarajevo 1946
- MocMahale444
ahahahahahahahah hos to kite machaescobarpablo je napisao/la:Ćao ljubavi, jesi se oporavila
Pablo je zenka
Sehara klasik!escobarpablo je napisao/la:Some L'pool fan: "We have You'll never walk alone, but this is something special" ...Pantelija je napisao/la:Virtualne primiri.se bit ces opet kanta godine
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U prilogu imamo instrukcije kako se spušta sidro,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- escobarpablo
- Kontakt:
Muhoni od sad te zovem TupanMocMahale444 je napisao/la:ahahahahahahahah hos to kite machaescobarpablo je napisao/la:Ćao ljubavi, jesi se oporavila![]()
Pablo je zenka
Od dana kad vas Bekan istaslačio samo vam kita u ustima
FK Sarajevo 1946
- MocMahale444
Ok, ja tebe Glupan jer se rima.escobarpablo je napisao/la:Muhoni od sad te zovem TupanMocMahale444 je napisao/la:ahahahahahahahah hos to kite machaescobarpablo je napisao/la:Ćao ljubavi, jesi se oporavila![]()
Pablo je zenka
Sto se odma ljutis ako mislis pisati ovdje navikni se na sukanje, takvi kao ti sto moraju praviti druge acc su primorani da se naviknu na sljokenzi ili nas napuste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.