BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
joj Širokog, tačno ne znaš koga da poželiš od ovih pet 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni je jedino široki u nezgodnoj grupi, a ostali imaju šanse...željo top prošao 
У " је важно " &!
- TobeYarabi
- Kontakt:
FK Sarajevo (BiH)- FC Romeo&Julia (AND)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volim te Sarajevo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Jedino nam šansu dajem protiv Bugara, Botev, ovo ostalo, teško, neznam kakvi su ovi Kazahstanicu, **** ti zemlju 10.000 km od Europe
NK Široki Brijeg
Željo je prije dvije godine Videoton izbacio, nije ni on loš izbor
jel ovo onaj Botev što je Radnki prošle godine s njma igrao?
jel ovo onaj Botev što je Radnki prošle godine s njma igrao?
Sarajevo proslo ko Bog za sad. Ne bi bilo lose izbjeci ovu Zariju, mada bi ih se moralo proci. Ne bih da sitnicarim, ali pored Zarije ne bi bilo lose izbjeci ni Progres. Luksemburzani uvijek nekome stvore probleme, a nasi timovi su kao stvoreni za stvoriti im problem.
Zeljo kao i Sarajevo da izbjegne dva tima. Zeta i Floriana su tu negdje, ali mislim da bi ih se trebalo proci uz jednu uvjerljivu pobjedu na domacem terenu i uz neku minimalnu vani.
Siroki je prosao najgore, to je sasvim ocekivani jer nisu nositelji. Videoton, Ordabasy i Jagiellonia su tu negdje, rekao bih puno jaci od Sirokog. Slovan je pozeljniji, losiji je od ta tri, ali ipak jaci od Sirokog. S Botevom bi se dalo igrati. Ako ne bi izvukli Boteva najbolja opcija bi bio Slovan, pod jedan sto je losiji od ove trojke, a pod dva sto prolaz njih donosi mjesto nositelja u drugom pretkolu. Prolaz Videotona isto znaci mjesto nositelja u drugom, ali su oni ipak jaci od Slovana pa bolje izvuci Slovana. I gostovanje u Bratislavi je nista vise nego romantika
Zeljo kao i Sarajevo da izbjegne dva tima. Zeta i Floriana su tu negdje, ali mislim da bi ih se trebalo proci uz jednu uvjerljivu pobjedu na domacem terenu i uz neku minimalnu vani.
Siroki je prosao najgore, to je sasvim ocekivani jer nisu nositelji. Videoton, Ordabasy i Jagiellonia su tu negdje, rekao bih puno jaci od Sirokog. Slovan je pozeljniji, losiji je od ta tri, ali ipak jaci od Sirokog. S Botevom bi se dalo igrati. Ako ne bi izvukli Boteva najbolja opcija bi bio Slovan, pod jedan sto je losiji od ove trojke, a pod dva sto prolaz njih donosi mjesto nositelja u drugom pretkolu. Prolaz Videotona isto znaci mjesto nositelja u drugom, ali su oni ipak jaci od Slovana pa bolje izvuci Slovana. I gostovanje u Bratislavi je nista vise nego romantika
Nisu druze moj Zeta i Floriana ni blizu, Zeta je rame uz rame sa nama i samo bi domaci teren bio neka prednost.Signore je napisao/la:Sarajevo proslo ko Bog za sad. Ne bi bilo lose izbjeci ovu Zariju, mada bi ih se moralo proci. Ne bih da sitnicarim, ali pored Zarije ne bi bilo lose izbjeci ni Progres. Luksemburzani uvijek nekome stvore probleme, a nasi timovi su kao stvoreni za stvoriti im problem.
Jucer su pobijedili Partizan, prije toga Vojvodinu, sigurno su najjaca ekipa u CG.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Široki dobije li Slovan ili Videoton i ako prođe dalje, nosioc je u drugom pretkolu
vala kad vidim neke druge grupe mi smo prošli odlično mislim na Sarajevo i želju
more ae avionom istuzle za Bratislavu Srijedom i PetkomSignore je napisao/la:Sarajevo proslo ko Bog za sad. Ne bi bilo lose izbjeci ovu Zariju, mada bi ih se moralo proci. Ne bih da sitnicarim, ali pored Zarije ne bi bilo lose izbjeci ni Progres. Luksemburzani uvijek nekome stvore probleme, a nasi timovi su kao stvoreni za stvoriti im problem.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 19 jun 2017, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- TobeYarabi
- Kontakt:
za koga ces navijati ako zeljkan izvuce zetu?Virtu4l je napisao/la:
Nisu druze moj Zeta i Floriana ni blizu, Zeta je rame uz rame sa nama i samo bi domaci teren bio neka prednost.
Jucer su pobijedili Partizan, prije toga Vojvodinu, sigurno su najjaca ekipa u CG.
To su prijateljske utakmice. I Dinamo je dobijao Wolfsburga u sezoni kad su ovi bili prvaci NjemackeVirtu4l je napisao/la: Nisu druze moj Zeta i Floriana ni blizu, Zeta je rame uz rame sa nama i samo bi domaci teren bio neka prednost.
Dobro, onda ja koji ih gledam svake sedmice nemam pojma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- streamnavijac
- Kontakt:
[quote="Virtu4l"]Dobro, onda ja koji ih gledam svake sedmice nemam pojma

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
jbt zrinja u idealnom slučaju može dobiti islanđane i maribor, a oba ta tima su po keoficijentu nosioci u trećem pretkolu 
Ako ih gledas onda ti vjerujem. Mijenjam misljenjeVirtu4l je napisao/la:Dobro, onda ja koji ih gledam svake sedmice nemam pojma.
Nisu islandjani nositelji u trecem pretkolu. I u drugom su jedvaFoSte95 je napisao/la:jbt zrinja u idealnom slučaju može dobiti islanđane i maribor, a oba ta tima su po keoficijentu nosioci u trećem pretkolu
Čuda je savez morao činiti da ih onemogući da uzmu titulu, oduzeto im šest bodova, Budućnost dobijala utakmice za zelenim stolom i opet je na kraju gol razlika presudilaSignore je napisao/la:Ako ih gledas onda ti vjerujem. Mijenjam misljenjeVirtu4l je napisao/la:Dobro, onda ja koji ih gledam svake sedmice nemam pojma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatan osjecaj cekati sve ovo....
Sretno svima

Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.