FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal pojacanja jel neko potpisao zvanicno ??
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Probisvjet
- Kontakt:
Hajmo zaboraviti na predsjednike i upravne odbore na nekoliko dana. Naime, bio sam u posjeti saborcima u Sarajevu i bas tada su dosle HZ sa podrskom i pomoci.
Hajde neka neko pokrene akciju da se sta uradi. Potreban duhan, konzerve i ko sta moze. Neka neko ode u ime nas i to im uruci. Na nama je da skupimo za put ko bude isao i da odnese sto se bude skupilo. Dobro bi bilo otici kombijem. Nadam se da imate razumjevanja, jer ipak najvise boraca je sa nasega kantona. Pozdrav i do konacne pobjede boraca za svoja prava koja su zasluzili. Pokazimo da smo uz njih.
Hajde neka neko pokrene akciju da se sta uradi. Potreban duhan, konzerve i ko sta moze. Neka neko ode u ime nas i to im uruci. Na nama je da skupimo za put ko bude isao i da odnese sto se bude skupilo. Dobro bi bilo otici kombijem. Nadam se da imate razumjevanja, jer ipak najvise boraca je sa nasega kantona. Pozdrav i do konacne pobjede boraca za svoja prava koja su zasluzili. Pokazimo da smo uz njih.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
kako cete se zvat? 

Zar jovo kojic 99% nije igrac slobode ili je to jos jedna laz senada i vlade...jovo potpisao za slogu
- Suljo20002
- Kontakt:
Kojic u Simin Hanu

to sto malo fali,to devojci srecu kvari ,jurisss
mogo bi nam ja zaigrat na mjestu stopera kakoj krenulo
eto dokumentarca i nama , moja meza je jaca od onog visocaka
mogo bi nam ja zaigrat na mjestu stopera kakoj krenulo

eto dokumentarca i nama , moja meza je jaca od onog visocaka

Hajde ne seri na jutro odmahPan je napisao/la:Zar jovo kojic 99% nije igrac slobode ili je to jos jedna laz senada i vlade...jovo potpisao za slogu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Kako je krenulo mogao bi i vlado gore...Slobodas je napisao/la:Hajde ne seri na jutro odmahPan je napisao/la:Zar jovo kojic 99% nije igrac slobode ili je to jos jedna laz senada i vlade...jovo potpisao za slogusto samo negativu siris i pljujes sve u vezi slobode ?
NEKIDEEEEEEEEEEEEEEEE
al fakat dje ste to procitali?

al fakat dje ste to procitali?
Sada ce tuzlak1987 da dodje da hvali Kojica, najbolji stoper u ligi
Samo dok se resetuje, sinoc je zapeo u repeat modu i pregorio:)

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
ma nama treba neko s parama a da hoce ulozit i da ima smisla za tu vrstu biznisa.
i da je bar malo nesklon tv nastupima
i da je bar malo nesklon tv nastupima

Cekam da bude zvanicno, pa cemo se detaljnije osvrnuti na to ako je istina. Jel ima novosti za ove druge ili cemo za sve morati cekati skupstinu.
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
tako je cekajmo skupstinu.
tamo ide izvjestaj,ostavka i...? sta jos cekamo?
tamo ide izvjestaj,ostavka i...? sta jos cekamo?

Istina je, Bekrić je rekao ono za Petrovića. Ne čekaj da bude zvanično, znamo da ste navikli na zvaničnu, ali vjeruj i nama.Amelija je napisao/la:Cekam da bude zvanicno, pa cemo se detaljnije osvrnuti na to ako je istina. Jel ima novosti za ove druge ili cemo za sve morati cekati skupstinu.
Za druge novosti čekamo i mi, da vidimo šta će Slavko odgovoriti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
prenjelo woblija iz lokalnog sukoba sa manijacima 

"Korektno sam se razišao s Radnikom, ipak je to moj klub gdje sam odigrao veliki broj utakmica bio kapiten, te smo na obostrano zadovoljstvo sporazumno raskinuli ugovor. Iako sam imao pozive i drugih klubova, moj novi klub biće tuzlanska Sloboda, a za to dosta zasluge imaju Uprave Slobode i Radnika, koje su postigle nekakav sporazum", nedavno je izjavio Kojić.
Međutim, danas druga priča, on je sada igrač Sloge, što je za SportSport.ba potvrđeno iz redova proligaša iz Simin Hana, koji je već sada s ekipom zreo za Premijer ligu i pravo je pitanje hoće li iko moći da joj parira naredne sezone u Prvoj ligi FBiH.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovo-koj ... ogi/241562
Para vrti gdje burgija nece
Međutim, danas druga priča, on je sada igrač Sloge, što je za SportSport.ba potvrđeno iz redova proligaša iz Simin Hana, koji je već sada s ekipom zreo za Premijer ligu i pravo je pitanje hoće li iko moći da joj parira naredne sezone u Prvoj ligi FBiH.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovo-koj ... ogi/241562
Para vrti gdje burgija nece
Jedan grad, jedna ljubav!
Evo ga i zvanicno za Kojica da ide u Slogu, iako mi je Sloga na neki nacin bila simpaticna, sad vec pocinje u meni da se radja neka mrznja i animozitet prema gradskom rivalu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ovdje je neko ispao Šupak..
A Sloga će da završi kao Zmaj od bosne.
A Sloga će da završi kao Zmaj od bosne.
pa care moj sta ste vi milisli bice simpa imat dva kluba u gradu?
borba za ionako oskudne sponzore,navijace, terene,igrace??
ovo je sve za nase dobro za nekih tam o10 20 godina kako ono tuzlak

borba za ionako oskudne sponzore,navijace, terene,igrace??

ovo je sve za nase dobro za nekih tam o10 20 godina kako ono tuzlak

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 19 jun 2017, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Asmir pokazuje svoju ljubav prema Slobodi, al ovo nije nista, koliku ljubav ce pokazat kada udju u PL
svaka cast i Jovi Kojicu, koji je pokazao obraz :salut:
a Sloga kao Sloga, pardon, Tuzla City, podrzimo ga, ipak je to tuzlanski klub :kafa:
svaka cast i Jovi Kojicu, koji je pokazao obraz :salut:
a Sloga kao Sloga, pardon, Tuzla City, podrzimo ga, ipak je to tuzlanski klub :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.