Kako ovi nasi navijaci mogu pisati na onom **** od portala. ? Huskasi kosooki.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa HAHAHAHAHHAHA NE VERUJEM
PODRSKA ZA DRUGOVE SA FORUMA SPORTSPORT
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako ovi nasi navijaci mogu pisati na onom **** od portala. ? Huskasi kosooki.
#samobahatoFrancescoTotti je napisao/la:podrska!Evolution87 je napisao/la:
Podrska! Manijaci do kraja!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
samo iskreno!!!
Nije nam ni tribina sjajna po ovom pitanju i oni imaju talova sa nekim od ovih **** pa ih podržavaju do zadnjeg, to je drugi par rukava a Bgm i među navijačima ima agenture od strane bivših uprava koje jedva čekaju da nam 'poboljšaju sportski segment' a olakšaju transakcijske račune...
Evo citam i ne vjerujem hahahahahahahahahahLakoste je napisao/la:A pazi programa rada hahahahahhaha
manjejak ne moze biti svakSariel je napisao/la:jebte tamo pobenavili skroz naskroz,prijete aci na najgori moguci nacin...
cccccc...dokle to ide covjece.jebote igrac nezadovoljan popljuvo trenera i sta sad?
prijetit novinarima,da nisu novinari krivi?cccc
a zipa lafo vamo ne navracajuJau klošara na **** jedva dočekali.
pa sto ga pakas jedan nisi treneru prijavio sto si sutio dosadJa Samira mjesecima vidjam na AP kako sa knjizevnikom, Jahicem i poznatom bagrom se ne odvaja od marlbora.
**** smećare sa onog tamo foruma i šta pišu, zar je bitno šta oni pišu. Dok je Misketa u klubu ja se ne sikiram.

i onda meni bannn jelde charugaaa ,pi arovi zelje po forumimaVjerovatno će jednog dana i naučiti šta zapravo znači PR služba ili odjel za donose s medijima.
Najbolji primjer toga je PR služba FK Željezničar ili bolje reći ljudi koji vode klub i po čijim instrukcijama funkcionira PR služba kluba. A, ona funkcionira tako da su mediji shvaćeni kao oglasna ploča kluba, i da je komunikacija dvosmjerna samo u slučaju ako mediji pitaju ili pišu ono što se sviđa čelnicima kluba, odnosno ono što se objavi na zvaničnoj stranici kluba.
U suprotnom, nema komunkacije.
Ja veceg papka i mrzitelja najtrofejnijeg kluba nisam vidioescobarpablo je napisao/la:Kome smeta evropski želja?![]()
I 1,3 miliona KM duga za istočnu trEbinu?
.... a mislili da ih handrim kad sam pisao o sukobima na treningu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.