Pa stize nam Ronaldo, sutra potpisivanje i slikanje sa KHRomdirkules je napisao/la:Kicker prenosi da su se klubovi dogovorili oko Coste, cirka 40, 45 mil.sta poslije toga?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa stize nam Ronaldo, sutra potpisivanje i slikanje sa KHRomdirkules je napisao/la:Kicker prenosi da su se klubovi dogovorili oko Coste, cirka 40, 45 mil.sta poslije toga?
Napad Katil-Lewa-Robbenharden je napisao/la:Pa stize nam Ronaldo, sutra potpisivanje i slikanje sa KHRomdirkules je napisao/la:Kicker prenosi da su se klubovi dogovorili oko Coste, cirka 40, 45 mil.sta poslije toga?
Ma nije nešto pouzdan, ali ne boj se preći će Costa kod vas to je 100%.BuffonGigi je napisao/la:Koliko je pouzdan Kicker?
Costa će već u decembru biti najbolji krilni napadač na planeti.Pitaj moju braću iz čopora.Bundesliga je napisao/la:Ma nije nešto pouzdan, ali ne boj se preći će Costa kod vas to je 100%.BuffonGigi je napisao/la:Koliko je pouzdan Kicker?
BILD kad objavi onda je to gotovo, a i to će se ubrzo desiti.
Samo ne bih se ja toliko radovao oko Coste, ima i previše mana a inteligencija ili njen nedostatak je najveća.
Što se tiče Baye obavili su dobar posao 40 miliona je odlična suma za njega, ali to je uvjetovano dobrim odnosima Juvea i Baye.
Vidal je stupio u trecu deceniju prije 10 godina.dirkules je napisao/la:Ono sto bih volio jeste posudba Renata, mali je u godinama kada mora igrati da bi stekao samopouzdanje, sigurnost, a znamo kakav je talenat. Arturo je stupio u trecu deceniju zivota i malac mora biti njegov nasljednik. Sve zavisi od tog obecanja Carla mladima da ce igrati, iskreno ne vidim bolje opcije za klub i za njega od posudbe, u suprotnom ocekujem i "reprezentativca" Rudya s vecom minutazom
On je bio odličan samo kada je tek došao prvih nekoliko mjeseci.BuffonGigi je napisao/la:Jarane Costa je bio ubica pod Guardiolom
Nadam se, Juve igra drugačije mada čisto sumnjam s obzirom da sam imao priliku uočiti sve Costine nedostatke.BuffonGigi je napisao/la:Ja vjerujem da ce Allegri vratiti Costu na pravi put
KojuRomagnoli13 je napisao/la:Pitaj moju braću iz čopora.
Ma ja, cetvrta je u pitanju al shvatili ste poentuBraveheart23 je napisao/la:Vidal je stupio u trecu deceniju prije 10 godina.dirkules je napisao/la:Ono sto bih volio jeste posudba Renata, mali je u godinama kada mora igrati da bi stekao samopouzdanje, sigurnost, a znamo kakav je talenat. Arturo je stupio u trecu deceniju zivota i malac mora biti njegov nasljednik. Sve zavisi od tog obecanja Carla mladima da ce igrati, iskreno ne vidim bolje opcije za klub i za njega od posudbe, u suprotnom ocekujem i "reprezentativca" Rudya s vecom minutazom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.