prisonbreak je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:DeeWa je napisao/la:Moze li mi neko reci kakvo je to novo pravilo vezano za strance ne mogu nigdje da nadjem? Jel vezan samo za broj stranaca u ekipi ili i startnoj postavi?
U zapisniku za utakmicu tj. medju 18 igrača može biti maximalno 4 strana igrača...
Jedna od najglupljih odluka nogometnog saveza u povijesti...
Jedna od najboljih odluka, ona ne odgovara Sirokom, Zrinjskom i Borcu i to je to, ql radi se na rqzvijanju nasih igraca, po meni odlicno!
ako vi mislite da ce ova odluka pokolebati Zrinjski ili recimo Želju koji dovode dosta stranaca , grdno se varate .
samo ce se postići to da će financijski jači klubovi uzimati mlade igrače iz slabijih i opet će se kvaliteta koncetrirati u dva-tri kluba . Razvijat ćete igrače za moćnije klubove . i to je tebi pozitivno
usput valjalo bi provjeriti u ostalim ligama , mislim da ovakvog pravila nigdje nema . da je ovakvo pravilo važilo prije 10-15 godina u ovoj ligi recimo nikad ne bi zaigrao Wagner , Rajović , Nenad stojanović ...
Uglavnom , ovo će najviše pogodit manje klubove . Živi bili pa vidili .
Jedino pozitivno , mislim da će natjerati široki da odustane od svoje dosadašnje apsurdne prakse . S financijskim mogućnostima koje posjeduje i s jeftinijim igračima koje će , vjerujem, početi dovoditi iz svih klubova bih , široki će postat prejak .