Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Serie A
Naravno da jeste, ali Rafa je morao startovati pobjedom. Ipak je on naslijedio Mourinha, te je morao(ali bukvalno morao) doći do ovog trofeja da pokaže navijačima i kritičarima da zaslužuje voditi evropskog prvaka. Dakako da su iznenađenja moguća i da se dešavaju, ali nekada ipak treba gledati kroz prizmu objektivnosti koja kaže da je Inter ipak za stepenicu više u odnosu na Romu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za dvije klase vishe, a opet u posljednjem kolu titulu osiguravajuMonolog je napisao/la:Naravno da jeste, ali Rafa je morao startovati pobjedom. Ipak je on naslijedio Mourinha, te je morao(ali bukvalno morao) doći do ovog trofeja da pokaže navijačima i kritičarima da zaslužuje voditi evropskog prvaka. Dakako da su iznenađenja moguća i da se dešavaju, ali nekada ipak treba gledati kroz prizmu objektivnosti koja kaže da je Inter ipak za stepenicu više u odnosu na Romu.
Nishta veceras inter nije pokazao, da covjek moze pomisliti da su za klasu jaci. Roma ima 1-0 i Menez sam izlazi sa strane i fula. Pred kraj pol Mirko poklanja gol i bezze demoralisani ulazimo u drugo pol. Onda izadje pizaro i ebga
nema potpisa
- Interista di cuore
- Kontakt:
Admir_Sa je u pravu,bzvze je Inter odigro,nista posebno fkt...al fazon je sto i pored slabije igre osvajamo Super Kup.
Roma mi izgleda dosta dobro,ponovo ce tu bit borba za scudetto sa njima al i Juvetom...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prije svega, moram naglasiti da te ne provociram, da ne pomisliš nešto. Rekoh već da nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu suditi o istoj. Moraš priznati da je prošle sezone Inter igrao na 3 fronta, te je bilo logično da će "pasti" u formi i dopustiti rivalima da se približe. Činjenica je da je Roma odigrala sjajnu sezonu te da su do samog kraja bili u mogućnosti osvajanja scudetta. No, na njihovu žalost, nisu uspjeli.
A, jbg, tako to uvijek biva. Čim ne iskoristiš svoje šanse, čeka te kazna. Nepisano fudbalsko pravilo.
A, jbg, tako to uvijek biva. Čim ne iskoristiš svoje šanse, čeka te kazna. Nepisano fudbalsko pravilo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma nema sta da se prica o vecerasnjoj tekmi,ocito da mozemo da pariramo sinterima..pobijedili su zahvaljujuci nasim greskama..!!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Google je napisao/la:Ma nema sta da se prica o vecerasnjoj tekmi,ocito da mozemo da pariramo sinterima..pobijedili su zahvaljujuci nasim greskama..!!!!
ocito je da mozete
da od tri gola dva vam poklonimo...al nema veze..nastvaljmo borbu u sampionatu..tu nemate sanse..!!! 
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa i mi smo vama poklonili prvi go,Pandev izgubio loptu na sredini.Google je napisao/la:da od tri gola dva vam poklonimo...al nema veze..nastvaljmo borbu u sampionatu..tu nemate sanse..!!!
4/6
Al je ipak trrebalo neshto napraviti u ostatku akcije, a ne dobiti loptu na 5metara i dobiti loptu na cistu kontru 2-1Interista di cuore je napisao/la:pa i mi smo vama poklonili prvi go,Pandev izgubio loptu na sredini.Google je napisao/la:da od tri gola dva vam poklonimo...al nema veze..nastvaljmo borbu u sampionatu..tu nemate sanse..!!!ne kontam kakve to veze ima,al ajd
![]()
4/6
nema potpisa
- Interista di cuore
- Kontakt:
al i to je brate sastavni dio igre,razumijem da vam je krivo al bzvze su vam izgovori...i nas 3 go je bilo isto ko i vas prvi 
Nista vi nama niste poklonili..ono je bila majstoria Totti-ja a jos bolja zavrsnica Risea...samo me cudi da na poluvremenu ni jedan Interovac se nije javljao..tek kad pobijediste onda najednom poceste da pisete 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Google je napisao/la:Nista vi nama niste poklonili..ono je bila majstoria Totti-ja a jos bolja zavrsnica Risea...samo me cudi da na poluvremenu ni jedan Interovac se nije javljao..tek kad pobijediste onda najednom poceste da pisete
zar je raaadio forum ? bili prenosi premijer lige valjda,a ja sam bio na INTEROVOM forumu tako da...pa onda niste ni vi kod treceg gola nista poklonili,ono je bila majstori Sneijdera i jos bolja zavrsnica Eto'oa
kolko ja znam u protekla 2-3 sata je ss.ba bio zatvoren zbog text. prenosa nase ligeGoogle je napisao/la:Nista vi nama niste poklonili..ono je bila majstoria Totti-ja a jos bolja zavrsnica Risea...samo me cudi da na poluvremenu ni jedan Interovac se nije javljao..tek kad pobijediste onda najednom poceste da pisete
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ne znam kad je bio zatvoren( da se uopeste zatvara kad je prenos nase lige)..kad sam ja doso pred tekmu forum je radio..a i na poluvremenu kad smo vas derali momacki...kad je menez igrao sa odbranom INtera..!!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Google je napisao/la:Ne znam kad je bio zatvoren( da se uopeste zatvara kad je prenos nase lige)..kad sam ja doso pred tekmu forum je radio..a i na poluvremenu kad smo vas derali momacki...kad je menez igrao sa odbranom INtera..!!!!
3:1 imas pozdrav od Sampiona Italije,Evrope,pobjednika Kupa Italije i Super Kupa Italije
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 21 avg 2010, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
I vi imate pozzz od novog sampiona Italie... 
- Interista di cuore
- Kontakt:
ok.Google je napisao/la:I vi imate pozzz od novog sampiona Italie...
Zna li iko da li ce neka nasa televizija prenositi seriu a?
Kako je Vučinić samo pogriješio kod gola Pandeva. Dobra akcija kod prvog gola Eto'a, a i ona kod Risseovog gola. Sve u svemu, Inter je zasluženo pokupio prvi trofej u novoj sezoni.
Mada, ni Roma nije bezopasna, neka ih Ranieri još malo uigra i mogu svašta napraviti u Seriji A naredne sezone.
@jamesh, prenosio je ranije OBN i Pink, ali trenutno niko nije zakupio prava za prenose Serije A.
Mada, ni Roma nije bezopasna, neka ih Ranieri još malo uigra i mogu svašta napraviti u Seriji A naredne sezone.
@jamesh, prenosio je ranije OBN i Pink, ali trenutno niko nije zakupio prava za prenose Serije A.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kraske i Aquilani
a jos nismo gotovi.. zanimljiva ce biti borba za Scudetto.. inter, Juve, Roma i Napoli po meni glavni za osvajanje..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.