Svoja religijska ubijedenja zadrzi za sebe. Bez vrijedjanja drugih, moglo bi biti nezgodno ako ti uzvrate.valentinilievski je napisao/la:da budes upucen na pravi put ako Bog da, mozda nam bas ti nafaku odnese s tim sra.njima ateistickim, al na hajr.Evander je napisao/la:Prvo, nikakav me iftar ne zanima, ateista sam.valentinilievski je napisao/la:ovi sto im zena neda poslije iftara poput djecaka evandera nek ohlade od teme makar do revansa, moldavci su ispodprosjecna ekipa i ako su razlog naseg straha onda trebamo sport mjenjat, nismo mi za ovoga. prijavljena ekipa kakva ce biti trebala bi proci ovo bez vecih problema, ocekujem povoljan zrijeb u drugom kolu i dodatna tri imena u ekipi.
hairli post momci.
bit ce dobro ako Bog da.
Drugo, imam redovan sex.
Trece, ispodprosjecna ekipa smo i mi takodje i nemamo apsulutno nikakav razlog bahatiti se bilo kome. Naravno, ne trebamo ni spustati gace.
da Bog da, da ti imas ikakav sex koliko si napet, pesimistican, okruzen sivilom itd.
oni su za nas ispodprosjecna ekipa, svjestan sam ja nase nemoci i nekvaliteta u odnosu na vecinu evrope ali imati strah naspram jednog tima koji je solidan domacin, uzasan gost, sa dosta starim rosterom i uz to sve 4. u prethodnoj sezoni zavrsili, ne.. hvala ali ovo moramo odraditi lagano, rutinski i nadati se ne pretjerano jakom protivniku u sljedecem pretkolu.
Imam i ja kittu, ponosan sam na nju, ali se ne hvalim sa njom i ne masem sa njom pred svima.
Nemam ja strah od njih, nego od nas. Nasa ekipa je takva da protiv bilo koje poluprofesionalne ekipe mi nemamo luksuz nikakvog bahacenja.
Za pocetak, njihovi igraci su sigurno placeniji od nasih. Dovoljan razlog da ih se ne podcjenjuje.
P.S. A sto se sexa tice, @Pantelija, kakve su one slike sto sam ti nedavno slao?