AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 19 jun 2017, 14:17

Conti sigurno neće doci dok ne prodje ovo prvenstvo za U21, a nadam se da će Biglia i Perin doci da se to već jednom zavrsi da se okrenemo drugim igračima i popunimo gdje škripi

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jun 2017, 14:28

Zašto se Conti ne osuđuje ovdje, a radi goru stvar nego Donnarumma?

Smiješno mi je da njega pljujete jer nema lojalnosti ni osjećaja prema Milanu, a svak malo pišete kako toga više nema u fudbalu. Momak je napravio poslovnu odluku i ima potpuno pravo da ne potpisuje novi ugovor, nije vas zavlačio i na vrijeme je rekao da odlazi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jun 2017, 14:44

Lik hladno stavi Dollarumu i Contia u isti kontekst. Odakle je ovaj padobranac došao. Nemoj molim te više dolaziti na temu, dosta si rekao za narednih 5 sezona.
Izdajnika treba arhivirati sa teme, i ne spominjati više, sve je rečeno. Jedino možemo kakve sergije sakupiti da mu kupimo neko toplo jastuče na ima na čemu sjediti godinu dana, hladne su stolice sa San Siru, a sumnjam da će mu dati u ložu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jun 2017, 14:45

Nije isto, Atalanta je rekla Contiju i agentu da će ga prodati i da mogu ući u pregovore sa Milanom (što se desilo) da bi na kraju promjenili mišljenje što se nije svidjelo Contiju. Nije ni izbliza ista situacija.

kako ba nije zavlačio, ganjaju ga već preko pola godine jer su čekali da postane punoljetan da potpiše pravi profesionalni ugovor, a on još od tad serucka i odbija potpisati. :facepalm:
a kakve su prljave igrice igrali on i raiola, namjerno odugovlačili, zahtjevali nerealne uslove, ucjenjivali klub iako je milan uradio sve što je u njihovoj moći da privole igrača... milanov najveći "grijeh" u čitavoj operaciji je što nije posustao nad raiolinim zahtjevima jer nisu željeli da im se ponovi "slučaj pogba", a upravo bi se to desilo kroz godinu-dvije da su pristali.

ima pravo da ode (iako ni to ne bi bilo skroz fer, ali ok), ali moglo se na ljudski način riješiti, a ne da ovoliku halabuku dignu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jun 2017, 15:15

U pravu ste, ovo što Conti radi je puno gore. Odbija doći na pripreme iako ima višegodišnji ugovor. :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jun 2017, 15:26

ionako neće uspjeti doći do priprema jer će do tad biti u milanu :zzz:

yebemu, zar je teško shvatiti da ova dva slučaja nema nikakvih poveznica? :facepalm:

to je kao da milan da dopuštenje i zeleno svjetlo donarumi da pređe u drugi klub, igrač dogovori sve uslove sa klubom i baš kad treba doći do potpisa, milan se predomisli i kaže "e ne može sad" i pogazi svoje obećanje.
nisu ni conti ni njegov agent 100% ispali fer, ali uprava atalante je prva počela.

ovo što donaruma radi skupa sa raiolom je neka deseta stvar i daleko veći bezobrazluk.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 19 jun 2017, 15:31

Atalanta samo pokušava koji milion više izvući, a ne zadržati igraca i to je čitava priča :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2017, 15:32

Lik izvali toliku glupost i još je pokušava opravdati. Bože baci ciglu i budi precizan!
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jun 2017, 15:36

Bezobrazluk zbog čega? Što koristi svoje pravo kao igrač i ljudsko biće da igra/ne igra gdje hoće/neće, potpuno normalnim i legalnim putem?

Butthurt što neće da ostane u Milanu i to je to. Ništa on neprofesionalno nije uradio, za razliku od Contija.

I shvatam ja da nema poveznica između ta dva slučaja, samo mi smiješno kako se jedan pljuje, a drugi hvali jer je iskazao veliku želju igrati za Milan.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 jun 2017, 15:45

Je bas,butthurt. De Bogati,odlazio je Kaka,otisao je Silva i da nakon svega mi patimo sto neki klinac hoce da ide.
Citav svijet eto ne vidi kako treba,ti vidis.
Nek ide,naravno da ima pravo,ali to uopste nije bila njegova odluka i tu je sav problem. Sto je naivan i glup ispao.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jun 2017, 15:52

dobro čovječe je li ti čitaš šta mi pišemo? :facepalm:

on nikad nije ni izrazio želju otići niti je bilo kome u klubu to rekao oči u oči, onako ljudski da se odmah zna nego se čitavo vrijeme odugovlačilo i preko agenta ucjenjivalo nekim besmislenim zahtjevima.
a po svemu sudeći nije ni htio otići nego je čitav dogovor propao radi raiole i njegovih zahtjeva oko klauzule na šta milan nije htio pristati, niti je raiola pristao na milanov zahtjev da stave klauzulu od 100 miliona.

ja kažem, milan je uradio sve što je u njihovoj moći da zadrži igrača samo što nisu htjeli da im se desi isto sranje kao juventusu.

i ko to hvali contija? ok drago mi je što je momak izabrao milan od svih klubova, ali već odavno su dogovorili sve uvjete sa milanom i atalanta je ta koja odugovlači i koja je pogazila prvobitnu riječ, što nije fer prema igraču.

FORZA MILAN !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 jun 2017, 16:01

rope11 je napisao/la:dobro čovječe je li ti čitaš šta mi pišemo? :facepalm:

on nikad nije ni izrazio želju otići niti je bilo kome u klubu to rekao oči u oči, onako ljudski da se odmah zna nego se čitavo vrijeme odugovlačilo i preko agenta ucjenjivalo nekim besmislenim zahtjevima.
a po svemu sudeći nije ni htio otići nego je čitav dogovor propao radi raiole i njegovih zahtjeva oko klauzule na šta milan nije htio pristati, niti je raiola pristao na milanov zahtjev da stave klauzulu od 100 miliona.

ja kažem, milan je uradio sve što je u njihovoj moći da zadrži igrača samo što nisu htjeli da im se desi isto sranje kao juventusu.

i ko to hvali contija? ok drago mi je što je momak izabrao milan od svih klubova, ali već odavno su dogovorili sve uvjete sa milanom i atalanta je ta koja odugovlači i koja je pogazila prvobitnu riječ, što nije fer prema igraču.
Da, čitam. I razumijem ljutnju. Počeo je novi projekat, nadali ste se da će jedan od najtalentiranijih mladih igrača ostati i smeta vam jer neće, smeta vam što hoće više para i smeta vam odnos njegovog agenta prema njemu i Milanu. Been there - done that sa Pogbom prošlo ljeto. Navijači se imaju pravo ljutiti jer su se donedavno kleli u njega (Gigi, Pogba), ali oni nisu uradili ništa neprofesionalno niti van propisa. Izrazili svoje pravo za odlaskom isto kao što Milan/Juventus imaju pravo prodati igrača iako možda ne bi išao i uhljebio se.

S druge strane Conti je vezan ugovorom, vlasniku Atalante se diglo za više para na što ima potpuno pravo zbog tog ugovora, a na Contiju je da to poštuje.

Kako god, uživajte, da ne pristajem na muku. :thumbup:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jun 2017, 16:56

Najgore za klub bi bilo sa ga ostave godinu dana i da brani normalno, pa čovječe njemu bi 90 minuta zvizdali domaci navijaci :D treba hladne glave promisliti sta dalje, najidealnije za AC Milan bi bilo njega za Jamesa dati, ako treba dobice i Zapatu i Ninaga u paketu :D i para naravno :P

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 jun 2017, 17:05

Pa ne pljuju ga svi redom bez razloga,razlog je jednostavan decko se osilio i hoce pare,daju mu 5 mil godisnje, a imas samo 18 godina, i onda dodjes ti i pravis uspredbu sa Contijem,znaci nidje veze sa vezom

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jun 2017, 17:37

Ma zebrasu krivo što je debeli krmak povalio juve, a Milan se nije dao kao stara dama.
Dolarumi stigla prva poruka podrške, i to od Pogbe. A dobro možda nije Pogba pisao, vjerovatno Mino ima šifre od naloga svojih klijenata :lol:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 19 jun 2017, 18:10

:/

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jun 2017, 18:15

Gleda li neko Australija Njemacka 2 gola Klokana 2 greske Lena, lik bas los golman !!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 jun 2017, 18:17

Gledam ja i ovo sto Leno radi niju mu dobra preporuka za neki transfer :mrgreen:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jun 2017, 18:23

Pa svi njemački golmani su obične rupetine, izuzetak je Neuer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jun 2017, 18:43

Zato iskljucivo traziti u Seria a golmana, po meni najbolje Perina dovesi i Pelizzaria odmah baciti u vatru!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.