Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
cekaj jel dosao wesley?
Prije će biti da je ovaj Arnaut (polažu se velike nade u njega, a danas je zamjenio povrijeđenog Almeidu). Osim toga, Sandro Wagner i Rosenberg će prije dobiti šansu nego naš Husejinović.
Sa Wesley-om je sve dogovoreno, čeka se njegov dolazak u narednoj sedmici.
Sa Wesley-om je sve dogovoreno, čeka se njegov dolazak u narednoj sedmici.
Vom Jäger zum Gejagten
ne znam, pricalo se da je njegova cijena oko 12 mil jer mu je bilo ostalo jos godinu ugovoraJetSet_Hantraga je napisao/la:Jeste preplacen, samo mi nije jasno kako si dosao do zakljucka da je skoro duplo skuplji od Ozilanevjernik je napisao/la:Zaista smijesno zvuci da je skoro duplo skuplji od Ozila
sa 20 miliona su mogli u dobar shopping po ruskoj ligi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
zar nisu za ozila dali 20 miliona...werder trazio 20 ovi nudili 15 pa digli cijenu i et..
moguce, nisam bio u toku jbggruezi je napisao/la:zar nisu za ozila dali 20 miliona...werder trazio 20 ovi nudili 15 pa digli cijenu i et..
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma ko bi im znao, Real nudio bezobraznih 9, pa 15...Werder tražio cvaju, tako da mislim da su se našli između. Recimo 18 milki, kojim se kasnije Mou sprdao.nevjernik je napisao/la:moguce, nisam bio u toku jbggruezi je napisao/la:zar nisu za ozila dali 20 miliona...werder trazio 20 ovi nudili 15 pa digli cijenu i et.., ne pratim bas to
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
A zipa parova kupa?
Bice zanimljivo gledati kako veliki broj prvoligasa napusta najmasovnije takmicenje.

Bice zanimljivo gledati kako veliki broj prvoligasa napusta najmasovnije takmicenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
TRT 3. Turksat.LBJ MVP je napisao/la:Kako su igrali?
I prenosi li ko osim es2 bundes ligu?
Tako barem rekose, nisam siguran.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lagan zadatak za Wolfsburg u DFB-u.
Što se Bundeslige tiče. Hoffenheim me jako pozitivno iznenadio, a isto tako Werder jako negativno. Drago mi je zbog Saint Paulija i ta ekipica ima moju podršku u novoj sezoni.
Nisterlooy igrao protiv Raula i bio uspješniji. Baš zanimljiv duel, kako dvojice pomenutih, tako HSV-a i Schalkea.
Što se Bundeslige tiče. Hoffenheim me jako pozitivno iznenadio, a isto tako Werder jako negativno. Drago mi je zbog Saint Paulija i ta ekipica ima moju podršku u novoj sezoni.
Nisterlooy igrao protiv Raula i bio uspješniji. Baš zanimljiv duel, kako dvojice pomenutih, tako HSV-a i Schalkea.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Stvarno su hebeni parovi sto se kupa tice. Ekipe koje su imale srece u prvom kolu, iste nemaju u drugom, ali kada se sve pogleda i zakone koje ima DFB kup mislim da ce biti iznenadjenja.
Sto se "Smetljara" tice, i ako mi je drago zbog danasnjeg poraza, i sto su trenutno posljednji
, mislim da se oni ne trebaju podcjenjivati. Prije dvije sezone Frankfurt ih kod kuce dobije s 3-0, i onda odu mrtvi hladni u Minheni i rastave Bayern na proste faktore. Po meni pored Mainza najludja ekipa u Bundesligi.
PS: Sta kazete za novu grafiku Bundeslige, i novi intro. Meni se bas svidja i hvala upravi DFL-a, sto su krenuli u sto bolju markentisku kampanju.
Sto se "Smetljara" tice, i ako mi je drago zbog danasnjeg poraza, i sto su trenutno posljednji
PS: Sta kazete za novu grafiku Bundeslige, i novi intro. Meni se bas svidja i hvala upravi DFL-a, sto su krenuli u sto bolju markentisku kampanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I sajt su "renovirali", strašno izgleda sad. U budućnosti (bližoj), Bundesliga će biti svjetska liga broj 1, radi se sistematski.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pitanje za sve ... Mozel mi neko molim vas rec na kojem kanalu se moze gledat Bundesliga ove sezone jer ovaj es 2 smece barem ovi seljaci iz kablovske nase su nas sjebali jbg... pa znal ko sta ima osim Tog es 2 i Trt 3 jer nest ne mogu da nadjem tursat jbg
....
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozes li naci Bulsat?Damir_BvB je napisao/la:Pitanje za sve ... Mozel mi neko molim vas rec na kojem kanalu se moze gledat Bundesliga ove sezone jer ovaj es 2 smece barem ovi seljaci iz kablovske nase su nas sjebali jbg... pa znal ko sta ima osim Tog es 2 i Trt 3 jer nest ne mogu da nadjem tursat jbg....
sad cu pokusat vidjet zar to postoji nisam nikad cuo za to ajd sad cu vidjet
BvB Echte Liebe !!!
Ništa onda jarane. Gledaj na netu. Imaš iraqgoals.net i atdhe.netDamir_BvB je napisao/la:ne postoji kod mene bulsat
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bulsat ili hellas, kako god. Uhvati se antene i okreci je dok ne nadjes.Damir_BvB je napisao/la:ne postoji kod mene bulsat
Njihov ES 2 prenosi Bundesligu. Tacnije to je onaj isti ES 2 sa thora, samo sto je na drugom jeziku, mislim na Bugarskom.
Na dokovima Hamburga u četvrti St. Pauli nalazi se zloglasni Reeperbahn, hamburška verzija Ulice crvenih svjetala u Amsterdamu. Na zgradama svijetle reklame za sex-shopove i usluge prostitutki, no zadnjih tjedana vijore se zastave s lubanjom i kostima. Ne, nije riječ o gusarskoj prošlosti nego o kultnom klubu koji se na 100. godišnjicu vratio u Bundesligu.
- To je naš simbol. Mi, siromasi, gusari, borimo se protiv bogatih - kaže Sven Brux, predsjednik navijača, kojih prema nekim procjenama samo u Njemačkoj ima 11 milijuna.
Tijekom 80-ih oko kluba su se počeli skupljati pripadnici raznih alternativnih skupina, pa čak i prostituke iz četvrti Reeperbahn, a biti navijač St. Paulija značilo je preuzeti specifičan način života. St. Pauli bio je prvi klub koji je zabranio nacističke oznake na stadionu, a navijači su ustali protiv huliganizma.
- Ovaj klub ne postoji da bi zaradio, mi samo volimo nogomet. Najvažnije je da se svi skupa dobro zabavimo ove sezone - rekao je napadač St. Paulija Marius Ebbers.
NAVIJAČI SPASILI KLUB
Prije sedam godina St. Pauli bio je na rubu bankrota. Klub je ispadao u treću ligu i trebao se ugasiti. No navijači su prodali 140.000 majica u šest tjedana te dogovorili prijateljsku utakmicu s Bayernom, koji im je prepustio svu zaradu i St. Pauli se izvukao.
- To je naš simbol. Mi, siromasi, gusari, borimo se protiv bogatih - kaže Sven Brux, predsjednik navijača, kojih prema nekim procjenama samo u Njemačkoj ima 11 milijuna.
Tijekom 80-ih oko kluba su se počeli skupljati pripadnici raznih alternativnih skupina, pa čak i prostituke iz četvrti Reeperbahn, a biti navijač St. Paulija značilo je preuzeti specifičan način života. St. Pauli bio je prvi klub koji je zabranio nacističke oznake na stadionu, a navijači su ustali protiv huliganizma.
- Ovaj klub ne postoji da bi zaradio, mi samo volimo nogomet. Najvažnije je da se svi skupa dobro zabavimo ove sezone - rekao je napadač St. Paulija Marius Ebbers.
NAVIJAČI SPASILI KLUB
Prije sedam godina St. Pauli bio je na rubu bankrota. Klub je ispadao u treću ligu i trebao se ugasiti. No navijači su prodali 140.000 majica u šest tjedana te dogovorili prijateljsku utakmicu s Bayernom, koji im je prepustio svu zaradu i St. Pauli se izvukao.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Žilavi Mainz vodi na poluvremenu protiv ''Švaba'' 1-0 pogotkom Allaguia u 26. minuti...Inače gosti su promašili penal (Cacau 19') i nisu iskoristil dominaciju i par dobrih prilika, što su neumoljivi domaćini znali kazniti....
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ovaj Mainz je uvjek nekako neugodan pa i vecim ekipama od Stuttgarta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.