FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Klub kojem igraci iz omladinskog pogona vrijede vise od onih kupljenih.Jos jedan dokaz kvaliteta La Masie i vrijednosti Barcelone !

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
EspaynolMandrak je napisao/la:Pa zar želi još nekoga Guardiola?Romariooo je napisao/la:Ko li je taj kojeg Pep zeli?![]()
Šta ce mu iko više pored ovakvog atomskog sastava?
Krkić,Ibrahimović,Pedro,Messi,Villa,Iniesta,Xavi...to je sve puno ko šibica,nema mjesta ni za koga više.
Ko ce ovo sve zaustaviti :shock:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma kakav crni Espanyol.juznjak> je napisao/la:EspaynolMandrak je napisao/la:Pa zar želi još nekoga Guardiola?Romariooo je napisao/la:Ko li je taj kojeg Pep zeli?![]()
Šta ce mu iko više pored ovakvog atomskog sastava?
Krkić,Ibrahimović,Pedro,Messi,Villa,Iniesta,Xavi...to je sve puno ko šibica,nema mjesta ni za koga više.
Ko ce ovo sve zaustaviti :shock:![]()
Cetiri kluba :Real M.,Atletic M.,Sevilla i Valencia jedino mogu uzeti bodove Barci, a i to je pitanje.
Ovo ostalo ce biti kanta za nabijanje gol razlike kao i prošlih godina.
pa vise vam bodova espanyol uzme neg real xD
espanyolu treba zabranit takmicenje....bar protiv barce....
nego u kolko je sutra tekma????
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
U 20.30T-MAC je napisao/la:espanyolu treba zabranit takmicenje....bar protiv barce....![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
ylatan ide 100 % evo sad iyasle nove informacije da je pepe rekao da zlatan nece biti u prvih 11 a onaj raiola rekao pepu da mu je bolje da suti
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
-
ibra_barca
- Kontakt:
jel moze neko, kad podje tekma, da stavi link za tekmu...
hvala unaprijed...
hvala unaprijed...
...rob do bagro...
ne boj se bice linkova....ja cu mozda stavit ako nezaboravim...a ako nedo Bog se i zaboravi ima ovih nasih postenih katalonaca koji ce postavit...dobri su to ljudi... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
ibra_barca je napisao/la:jel moze neko, kad podje tekma, da stavi link za tekmu...
hvala unaprijed...
http://www.atdhe.net/22863/watch-fc-bar ... fc-sevilla Tu bi trebala biti.
Inače, na atdhe.net-u uvijek imaš linkove za sve utakmice, svih sportova. Pa eto, stavi to u bookmark.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
I ova Sevilja skine gace kad god dođe u Barcelonu...Pedro nastavlja gdje je stao...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Rece Brnjo da Sevilli ne gine pet komada, a neki su bili uvjereni da je Sevilla bolja od Barcelone nakon one glupe pobjede nad djecom iz Barcelone...
Sta ocekivati od tima koji nema dva-tri dobra igraca
Sta ocekivati od tima koji nema dva-tri dobra igraca
Ma sve je to u redu.
Ali kad neki klub pored najboljih ima na klupi kao veceras
Ibrahimovica,Pyjola,Villu,Iniestu,Millita itd onda.................
,
Ali kad neki klub pored najboljih ima na klupi kao veceras
Ibrahimovica,Pyjola,Villu,Iniestu,Millita itd onda.................
,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
skoro citavu tekmu samo barca igra...sevilja se nije sastavila sa loptom...al bas doslovno...klasinco poigravanje barcinih veznjaka i napadaca a ponekad i odbrane sa seviljinim igracima...
klasinco razbijanje protivika...igra se puno i ne moze komentarisati jer je sve izgledalo perfektno...nadam se i ovakvom startu u primeri...
edit:eo messi zabi jos jedan..
klasinco razbijanje protivika...igra se puno i ne moze komentarisati jer je sve izgledalo perfektno...nadam se i ovakvom startu u primeri...
edit:eo messi zabi jos jedan..
- Barca u srcu
- Kontakt:
El Classico se željno iščekuje. Ima da ih zgaze. Nakon ovog rezultata, sve je moguće u El Classicu.
Cestitke Blaugrani na osvojenom super kupu igrali su carobno

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 21 avg 2010, 23:28, ukupno mijenjano 5 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Carobnoooo
Odlicno sve bilo,totalna dominacija citavu utakmicu.Uzivao sam stvarno veceras.Briljirao je opet Messi,3 komada,svaka cast majstore.Ali asistencija Xavia kod prvog gola,perverzija
Lijepo je uci u sezonu sa osvojenim trofejom

Odlicno sve bilo,totalna dominacija citavu utakmicu.Uzivao sam stvarno veceras.Briljirao je opet Messi,3 komada,svaka cast majstore.Ali asistencija Xavia kod prvog gola,perverzija
Lijepo je uci u sezonu sa osvojenim trofejom
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Interista di cuore
- Kontakt:
cestitke na ovoj tituli...iskreno se nadam da ce te osvojit Primeru ove sezone. sretno 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.