FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
boomerang5
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
Tako je azmire, meci ne vadi... debilko mujkanovic nek se nap.usi retard jedan
jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata

- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj se bas nakanio da se sljedece sezone proseta ligom. Koliko god "plasticna" ekipa bili, ja podrzavam svako ulaganje u sport. Daj Boze da ima jos 10 Husica u Bosni.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako sumnjas,ti provjerijosipmusa je napisao/la:jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A zna i podmazat, brat bratustaragarda je napisao/la:Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Za podmazivanje prvo moras IMATIwobly92 je napisao/la:A zna i podmazat, brat bratustaragarda je napisao/la:Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
-
drakensang
- Kontakt:
Golemo vas ima tuzlaka da bi polizali supak Azmiru, a lik povalio Slobodu za Kojica upravostaragarda je napisao/la: Za podmazivanje prvo moras IMATI
vidim ti si provjerio pa nema potrebestaragarda je napisao/la:Pa ako sumnjas,ti provjerijosipmusa je napisao/la:jedino sto moze metnut je novcanica, sumnjam da ima ista drugo fduze od 5 cenata![]()
![]()
![]()
.... Inače,Sloga slaze bas respektabilnu ekipu...ima Husic federalnog iskustva i zna da odmah mora jako krenuti
jbt husić će na kraju složiti tim koji bi bio respektabilan i u PL a ne u federalni....
biće to žestoki derbiji Velež- Sloga :O
biće to žestoki derbiji Velež- Sloga :O
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Djecak,ja da sam na tvom mjestu ne bih se bas puno opteretio Azmirom..... imate vi o cemu brinuti... naprimjer,kako se u narednih 10 godina vratiti u PLdrakensang je napisao/la:Golemo vas ima tuzlaka da bi polizali supak Azmiru, a lik povalio Slobodu za Kojica upravostaragarda je napisao/la: Za podmazivanje prvo moras IMATI
-
1922VFC1981
- Kontakt:
S ovom mladjarijom smo ih 3-0 nabili,mora se pojacat zna kako smo ih razvalili sad a sta ce bit iduce sezone tek..dzaba mu 4 kojica i kosticastaragarda je napisao/la:
Djecak,ja da sam na tvom mjestu ne bih se bas puno opteretio Azmirom..... imate vi o cemu brinuti... naprimjer,kako se u narednih 10 godina vratiti u PLdrakensang je napisao/la:Golemo vas ima tuzlaka da bi polizali supak Azmiru, a lik povalio Slobodu za Kojica upravostaragarda je napisao/la: Za podmazivanje prvo moras IMATI
#musvdg
Moja prognoza iduce sezone za prva tri mjesta su Sloga, Olimpik i Velez..Bas ovim redom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Vec sam pisao da se to nije desilo od one sezone kad se skracivala PL i u ligi su bili Buducnost, Jedinstvo, Velez.
Vec sam pisao da se to nije desilo od one sezone kad se skracivala PL i u ligi su bili Buducnost, Jedinstvo, Velez.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Djecak, prijavljen si
Bilo je slično i one sezone kad smo se borili sa Mladosti i GOŠK-om, hladno sve tri ekipe u 5-10 deka, a Mladost možda i najlošija, s tim da su u Savezu bili najjači. GOŠK bio mislim najkvalitetniji i te sezone, ali eto nije se moglo više protiv lakrdija. I Bratstvo je također te sezone bilo izuzetno jako, samo što oni igraju po već poznatom receptu i nisu imali ambicije.ASD je napisao/la:Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Da ne idemo dalje u off, Sloga sa ovakvim radom od samog završetka sezone sigurno prvi kandidat za Premijer ligu. Tako se pravi ekipa za ulazak, odmah po završetku sezone.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
A gledaj Olimpic im ote igrača.
Ko im je predsjesnik, kako smije to tako, oteti igrača drugim klubu, dajte ime da ga ovi Cityjevci mogu isprozivati i pljuvati!
Ko im je predsjesnik, kako smije to tako, oteti igrača drugim klubu, dajte ime da ga ovi Cityjevci mogu isprozivati i pljuvati!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ASD
- Kontakt:
Opet je to neki nizi nivo kvaliteta, onda kad smo se borili s Velezom i Jedinstvom su nam bili sve stara garda fudbalera koja je imala mjesta u PL (Mehmedovic, Suljic, Husanovic, Slisko, Cergic itd.) u svakom trenutku, jos su i velez i Jedinstvo bili bas jaki, u Velezu bio Velagic, Obad, Dzafic, Admir Vladavic kasnije reprezentativac,LjumanM95 je napisao/la:Bilo je slično i one sezone kad smo se borili sa Mladosti i GOŠK-om, hladno sve tri ekipe u 5-10 deka, a Mladost možda i najlošija, s tim da su u Savezu bili najjači. GOŠK bio mislim najkvalitetniji i te sezone, ali eto nije se moglo više protiv lakrdija. I Bratstvo je također te sezone bilo izuzetno jako, samo što oni igraju po već poznatom receptu i nisu imali ambicije.ASD je napisao/la:Velez ako dovede 2, 3 kvalitetna pojacanja i nadoda ih na izgradjen kostur ekipe, onda imamo u federalki tri ekipe koje mogu igrati Premijer ligu, nista slabiji nisu.
Da ne idemo dalje u off, Sloga sa ovakvim radom od samog završetka sezone sigurno prvi kandidat za Premijer ligu. Tako se pravi ekipa za ulazak, odmah po završetku sezone.
Presudila želja za životom u Sarajevu Zvanično: Muminović potpisao za Olimpik
Piše: V. Vukmirović Danas, 10:38
Iskusni veznjak Milan Muminović pojačao je redove Fudbalskog kluba Olimpik i u naredne dvije godine nosit će dres Vukova. Muminović je pojačao redove Olimpika i u narednoj sezoni pomoći će ekipi da se vrati ekspresno u Premijer ligu, a Muminović kaže da su ga ambicije čelnih ljudi privukle da potpiše za tim sa Otoke. “Presudilo je razmišljanje da živim u Sarajevu. Ljudi iz Olimpika bili su korektni, isto tako bili su korektni i iz Sloge, ali prvo na umu mi je bio život u Sarajevu gdje sam već živio dug period i lakše mi se naviknuti”, rekao je Muminović te dodao: “Sa Emirom Hadžićem sam imao jako korektan razgovor i ljudi iz kluba imaju velike ambicije da se vrate u Premijer ligu i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tu.” Muminović je do sada u svojoj karijeri nastupao za Slaviju, Sarajevo, Borac, Sutjesku, Zrinjski i Vitez.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... pik/241661
Piše: V. Vukmirović Danas, 10:38
Iskusni veznjak Milan Muminović pojačao je redove Fudbalskog kluba Olimpik i u naredne dvije godine nosit će dres Vukova. Muminović je pojačao redove Olimpika i u narednoj sezoni pomoći će ekipi da se vrati ekspresno u Premijer ligu, a Muminović kaže da su ga ambicije čelnih ljudi privukle da potpiše za tim sa Otoke. “Presudilo je razmišljanje da živim u Sarajevu. Ljudi iz Olimpika bili su korektni, isto tako bili su korektni i iz Sloge, ali prvo na umu mi je bio život u Sarajevu gdje sam već živio dug period i lakše mi se naviknuti”, rekao je Muminović te dodao: “Sa Emirom Hadžićem sam imao jako korektan razgovor i ljudi iz kluba imaju velike ambicije da se vrate u Premijer ligu i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tu.” Muminović je do sada u svojoj karijeri nastupao za Slaviju, Sarajevo, Borac, Sutjesku, Zrinjski i Vitez.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... pik/241661
Ja volim FK Tuzla City
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta bi, hoce li se zvati Tuzla City 
Novo pojačanje Sloge Ostojić: Pravi se lijepa priča, Husića je teško odbiti
Piše: A. Pašić 20.062017., 20:07
Iskusni defanzivac Stanko Ostojić (32) potpisao je ugovor sa Slogom iz Simin Hana. Sa čelnicima ovog ambicioznog federalnog prvoligaša Ostojić je dogovorio dvogodišnju saradnju, a u Simin Han dolazi iz Radnika iz Bijeljine gdje je proteklih godina nosio kapitensku traku. "Danas sam potpisao ugovor sa Slogom na dvije godine. Nakon nekoliko godina u Radniku došlo je vrijeme za nove izazove. Radniku želim mnogo uspjeha u narednoj sezoni", kazao je Ostojić za SportSport.ba. Ambicije Sloge u narednoj sezoni su jasne - Premijer liga, što je uostalom i privuklo Ostojića. "Sloga miriše na jednu lijepu priču, a Husića je teško odbiti. Korektno smo razgovarali i brzo smo se dogovorili. Klub ima viziju i očekujem da ću biti od pomoći kako bi se ista ostvarila. Poznajem nekoliko igrača koji imaju premijerligaškog iskustva, a koliko sam upoznat do početka priprema ćemo se pojačati sa još nekoliko provjerenih igrača." Ostojić dodaje da će po prvi put igrati u Prvoj ligi FBiH. "Dosad nisam imao priliku igrati u tom takmičenju, međutim ekipe koje su tu poznajem dobro i sigurno da nas čeka nikad zanimljivija sezona. Vjerujem da ćemo mi biti ti koji će izboriti plasman u viši rang", podvukao je Ostojić. U Slogu su još stigli Adnan Zulić, Jovo Kojić, Muris Pirić, Stefan Vukmirović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ostojic- ... iti/241721
Piše: A. Pašić 20.062017., 20:07
Iskusni defanzivac Stanko Ostojić (32) potpisao je ugovor sa Slogom iz Simin Hana. Sa čelnicima ovog ambicioznog federalnog prvoligaša Ostojić je dogovorio dvogodišnju saradnju, a u Simin Han dolazi iz Radnika iz Bijeljine gdje je proteklih godina nosio kapitensku traku. "Danas sam potpisao ugovor sa Slogom na dvije godine. Nakon nekoliko godina u Radniku došlo je vrijeme za nove izazove. Radniku želim mnogo uspjeha u narednoj sezoni", kazao je Ostojić za SportSport.ba. Ambicije Sloge u narednoj sezoni su jasne - Premijer liga, što je uostalom i privuklo Ostojića. "Sloga miriše na jednu lijepu priču, a Husića je teško odbiti. Korektno smo razgovarali i brzo smo se dogovorili. Klub ima viziju i očekujem da ću biti od pomoći kako bi se ista ostvarila. Poznajem nekoliko igrača koji imaju premijerligaškog iskustva, a koliko sam upoznat do početka priprema ćemo se pojačati sa još nekoliko provjerenih igrača." Ostojić dodaje da će po prvi put igrati u Prvoj ligi FBiH. "Dosad nisam imao priliku igrati u tom takmičenju, međutim ekipe koje su tu poznajem dobro i sigurno da nas čeka nikad zanimljivija sezona. Vjerujem da ćemo mi biti ti koji će izboriti plasman u viši rang", podvukao je Ostojić. U Slogu su još stigli Adnan Zulić, Jovo Kojić, Muris Pirić, Stefan Vukmirović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ostojic- ... iti/241721
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 4 gosta.