FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To ti pričam, Lendrić je samo psovo navijačima i pljuvao trenera. Vjerovatno nije nikad pod ručnom igrao dok je Bekrić klošar.
To je to...
To je to...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel to onaj lik sto se spominje u Insajderu, ono o mafiji u fudbalu?Virtu4l je napisao/la: Možemo očekivati možda jedan autobus, inače zovu se Vukovi. Možemo očekivati probleme u Pg, biće vrijeđanja, predsjednik im je lud, veliki Srbin, pukovnik Legijinih beretki, Rajo Božović. Čak mislim da zvanično nema nikakvu funkciju ali on se pita za sve. Takvog primitivca ni naša liga još nije vidjela i on će ih dodatno nahajcati.
Ne prepadam vas, ovo može biti veoma lak dvomeč, ali je od pet ponuđenih ovo najteža opcija.

Sjecam se jednog posta na nekom cg forumu, gdje neki njihov navijac pise kako ga je bilo stid jer je neki lik iz Zete izasao na teren i pokazivao tri prsta prema Hordama, a ove bolio qurac, nikog nisu vrijedjali uopste, vec samo o svom poslu. Ono u fazonu, samo nas bruka lik. Mislim da se radi o istom covjeku.
Nakon golmana Mladena Božovića, Zeta je ostala bez jednog ofanzivca.
Naime, boje kluba iz Golubovaca u narednoj sezoni neće braniti Luka Klikovac.
Nezadovoljan statusom u ekipi, Klikovac je odlučio da pronađe novu sredinu.
Ranije je za njega interesovanje pokazivala Mladost…
Da li ce Sport Klub prenositi i mec iz Crne Gore ? Bilo bi odlicno kad bi mogli i taj revans prenositi. Najdrazi sportski kanal definitivno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
to ako sa zetom dogovore, a nadam se da ce dogovoriti 

steta mislim da je imao mjesta kod nas, ali puklo je nesto i odlazak je bio neminovan, meni drag igrac pravo imao je nesto u igri svojoj sto se ne moze treningom dobitiSema64 je napisao/la:Dado potpisao Ljubljansku Olimpiju,

Nebitan igrač.semcho je napisao/la:Nakon golmana Mladena Božovića, Zeta je ostala bez jednog ofanzivca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ko visoko leti nisko pada."Imamo čemu da se nadamo na startu kvalifikacija, a nama nije cilj da prođemo u drugo kolo, već da odemo još dalje. Uradićemo sve što možemo da to i ostvarimo", rekao je Vlaisavljević.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma dobro ljudski se nadati prolazu.
Sto ces u evropu ako misli da ne moze proci bilo koji klub. Jako je bitan psihicki momenat kod ekipe i da imas pobjednicki mentalitet.
Opet se nadam pored ove neznalice Petrovica da ce Grbavica biti 12 igraci. Bice ludilo na stadionu ono sto smo dugo cekali.
Sto ces u evropu ako misli da ne moze proci bilo koji klub. Jako je bitan psihicki momenat kod ekipe i da imas pobjednicki mentalitet.
Opet se nadam pored ove neznalice Petrovica da ce Grbavica biti 12 igraci. Bice ludilo na stadionu ono sto smo dugo cekali.
Kakve rezultate je Mulalic ostvario protiv Zete prosle sezone ?
kuci uzeo 2-0, u gostima izgubio 3-0LjoZee je napisao/la:Kakve rezultate je Mulalic ostvario protiv Zete prosle sezone ?
Taj drugi rezultat cemo zanemariti.[emoji23]
Trebali bi ga pitati za neke informacije o Zeti. Vidim nisu nesto puno mijenjali,a on najbolje zna kako igraju i kakve igrace imaju. Mogao bi nam i Markovic tu pomoci. Dugo je igrao u Zeti. Treba iskoristiti sve sto nam moze pomoci da saznamo nesto vise o njima.
Trebali bi ga pitati za neke informacije o Zeti. Vidim nisu nesto puno mijenjali,a on najbolje zna kako igraju i kakve igrace imaju. Mogao bi nam i Markovic tu pomoci. Dugo je igrao u Zeti. Treba iskoristiti sve sto nam moze pomoci da saznamo nesto vise o njima.
Par likova ovdje bi ruku u vatru stavili da mi ispadnemo od Zete da mogu pametovati kasnije.
- Zeljeznicar -
A sto Amar ne zeli da bude trener umjesto Slavke, znal neko?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A ti bi se momentalno samoubio da dodje Amar za trener. Harakiri bi izvrsio.
Šta mislite kako bi bilo da vratimo Bogdanovića i Kvesića, dvojicu fudbalera koji igraju na pozicijama gdje nam fali igrača. Znam da je raja protiv vraćanja bivših Željinih fudbalera, ali oni su obojica bez kluba trenutno i mogli bi nam biti od pomoći u Evropi i novoj sezoni. Ja bih čak vratio i Benjamina Čolića koji je isto tako bez kluba.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kvesic je otisao vani.ZaZelju je napisao/la:Šta mislite kako bi bilo da vratimo Bogdanovića i Kvesića, dvojicu fudbalera koji igraju na pozicijama gdje nam fali igrača. Znam da je raja protiv vraćanja bivših Željinih fudbalera, ali oni su obojica bez kluba trenutno i mogli bi nam biti od pomoći u Evropi i novoj sezoni. Ja bih čak vratio i Benjamina Čolića koji je isto tako bez kluba.
Kad bi se vratio Bogdanovic ne bi mogao zivjeti ovdje od par likova. Kolektivno samoubistvo.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.