FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. .ako slučajno propadne licenca, Husic će to nekako dovesti u red i ispeglati sa NS. .
Asmir je najbolji precjednik FK Sloboda Tuzla, al u bacanju suplje, tu mu nema ravnog
Zato se vrli navijaci i fina gradska raja otimaju ko ce biti predsjednik. Koji je to zadnji bio i jesu li finoj gradskoj raji krivi Banovici, kao za sve ostalo u zivotuovisnik je napisao/la:Ovo što Senad priča o ugovorima sa pravne strane je tačno/ako je tako/ za savez bi trebali biti meritorni samo ugovori koji su ovjereni i deponovani u savezu,građanski ugovori koje je Azmir potpisivao s igračima a koji nakon toga nisu deponovani u savezu nisu validni za NS BiH i isti bi trebali biti predmetom parničnog spora pred sudom.Ne znam šta je cilj azmira,kao kune se u slobodu,al sve čini da je sjebe,tako da je u njegovom ratu sa novim UO/Jasminom,kolateralna šteta Sloboda.Ako sutra ne dobijemo licencu,treba tužiti savez za dvostruke aršine a onda Senada i Menproma otjerati i zamoliti Nermina Čolića da preuzme UO jer on je jedini istinski navijač Slobode,**** i Azmira i Tom Cata sve su to sita ****,koja do prije par godina nikada nisu kročila na Tušanj.
Niko, niko, samo Sloboda
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Kao navijač FK "Sloboda" iz Tuzle osjećat ću se slobodnim da prokomentarišem situaciju oko koje se u poslednje vrijeme podigla medijska i čaršijska hajka na GOSPODINA Azmira Husića. U ovom gradu ljudi će vam oprostiti sve osim uspjeha i toga što dolazite "sa strane". Kao što je većina vas upoznata pomenuti gospodin bukvalno je otjeran iz Slobode zbog određenih političkih ideologija koje dolaze od čelnika ovog grada na čelu sa gradonačelnikom jasminom imamovićem (namjerno malim slovima). Pošto je ta priča već odavno ispričana taj dio ću preskočiti. U modernom nogometu novac igra jako veliku ulogu kako u Evropi tako i kod nas. Azmir Husić kao ugledni biznismen sa firmom koja sjedište ima u Americi i sa zaradom od preko 20 miliona dolara godišnje, i kao vlasnik FK "Sloga" Simin Han, ima mogućnost bilo kojem nogometašu ponuditi platu na koju će većina istih pristati s obzirom na to da igraju nogomet u maloj sredini kao što je BIH, pa tako i Kojiću ili Efendiću npr. Pomenuta dva igrača sa Slobodom su imali "usmeni" dogovor oko transfera i produženja ugovora tako da Azmir Husić nije uradio ništa protuzakonito ili neetički. Barem za razliku od Senada Mujkanovića (isto tako "sa strane" rodom iz Seljublja) zna poslovati i ponuditi ponude na koje bi svaki od nogometaša pristao pa tako i pomenuti gore. To što je Azmir Husić uradio vama pojedincima znači da on mrzi Slobodu i da se sveti klubu (a i na to ima pravo s obzirom na to šta je uradio za klub a šta je dobio nazad), a nije vam palo na pamet da malo razmišljate logično i da shvatite da se ne može mrzit klub kojem date tek onako 3 miliona eura, dovede te ga u vrh BiH nogometa, dovedete ga do evropskih takmičenja (čiju zaradu takođe nije tražio nazad), plačete kad klub ostvari plasman u Premijer ligu BiH i tako dalje da sve ne nabrajam. Čovjek nam je dao sve, bio na pragu gašenja sarajevakog lobija u savezu, stao u kraj kriminalu i svoj posao obavljao časno i pošteno i nije ostavio niti jednu konvertibilnu marku duga. Sada kao predsjednik FK "Sloga" Simin Han radi te iste stvari na taj isti način i ima pravo dovesti bilo koga u klub u kome je predsjednik jer čovjek ima šlifa za te stvari za razliku od trenutne uprave FK "Sloboda" na čelu sa kriminalcem Mujkanovićem koji misli da u klubu popit Slobode igrači mogu imati platu kao oni u Kikačima. Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji. Prema tome smatram da apsolutno nikakvo pravo nema niko da ga smatra izdajnikom i optužuje ga za neke izdaje zbog cijele situacije. On na sve ovo ima pravo i najbitnije od svega ima viziju. Nedavno je u "Dnevnom avazu" izjavio da još uvijek ima plan i viziju za Slobodu i da bi se bio spreman vratit, zato po mom mišljenju gledajući malo dublje u situaciju možda on igrače poput Kojića, Kostića, Efendića i tako dalje želi sačuvati blizu Tuzle i ostvariti s njima odnos koji bi mogao biti ključan da se isti ti igrači jednog dana vrate na Tušanj zajedno s njim. Zato prije nego išta kažete stavite stvari na vagu, promislite malo dublje o svemu pa ćete i sami zaključiti da nema elemenata za mržnju i bijes na GOSPODINA Azmira Husića 
Podrinje i postenje. Dobri Asmir nije placao momka koji je ranije bio PR. Ko zna momka neka pita. Mozda je u medjuvremenu nesto i dobio
Niko, niko, samo Sloboda
Nije Husić otjeran mego je sam otišo jer SDA nije došla na vlast
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
tinaslafkr je napisao/la:Kao navijač FK "Sloboda" iz Tuzle osjećat ću se slobodnim da prokomentarišem situaciju oko koje se u poslednje vrijeme podigla medijska i čaršijska hajka na GOSPODINA Azmira Husića. U ovom gradu ljudi će vam oprostiti sve osim uspjeha i toga što dolazite "sa strane". Kao što je većina vas upoznata pomenuti gospodin bukvalno je otjeran iz Slobode zbog određenih političkih ideologija koje dolaze od čelnika ovog grada na čelu sa gradonačelnikom jasminom imamovićem (namjerno malim slovima). Pošto je ta priča već odavno ispričana taj dio ću preskočiti. U modernom nogometu novac igra jako veliku ulogu kako u Evropi tako i kod nas. Azmir Husić kao ugledni biznismen sa firmom koja sjedište ima u Americi i sa zaradom od preko 20 miliona dolara godišnje, i kao vlasnik FK "Sloga" Simin Han, ima mogućnost bilo kojem nogometašu ponuditi platu na koju će većina istih pristati s obzirom na to da igraju nogomet u maloj sredini kao što je BIH, pa tako i Kojiću ili Efendiću npr. Pomenuta dva igrača sa Slobodom su imali "usmeni" dogovor oko transfera i produženja ugovora tako da Azmir Husić nije uradio ništa protuzakonito ili neetički. Barem za razliku od Senada Mujkanovića (isto tako "sa strane" rodom iz Seljublja) zna poslovati i ponuditi ponude na koje bi svaki od nogometaša pristao pa tako i pomenuti gore. To što je Azmir Husić uradio vama pojedincima znači da on mrzi Slobodu i da se sveti klubu (a i na to ima pravo s obzirom na to šta je uradio za klub a šta je dobio nazad), a nije vam palo na pamet da malo razmišljate logično i da shvatite da se ne može mrzit klub kojem date tek onako 3 miliona eura, dovede te ga u vrh BiH nogometa, dovedete ga do evropskih takmičenja (čiju zaradu takođe nije tražio nazad), plačete kad klub ostvari plasman u Premijer ligu BiH i tako dalje da sve ne nabrajam. Čovjek nam je dao sve, bio na pragu gašenja sarajevakog lobija u savezu, stao u kraj kriminalu i svoj posao obavljao časno i pošteno i nije ostavio niti jednu konvertibilnu marku duga. Sada kao predsjednik FK "Sloga" Simin Han radi te iste stvari na taj isti način i ima pravo dovesti bilo koga u klub u kome je predsjednik jer čovjek ima šlifa za te stvari za razliku od trenutne uprave FK "Sloboda" na čelu sa kriminalcem Mujkanovićem koji misli da u klubu popit Slobode igrači mogu imati platu kao oni u Kikačima. Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji. Prema tome smatram da apsolutno nikakvo pravo nema niko da ga smatra izdajnikom i optužuje ga za neke izdaje zbog cijele situacije. On na sve ovo ima pravo i najbitnije od svega ima viziju. Nedavno je u "Dnevnom avazu" izjavio da još uvijek ima plan i viziju za Slobodu i da bi se bio spreman vratit, zato po mom mišljenju gledajući malo dublje u situaciju možda on igrače poput Kojića, Kostića, Efendića i tako dalje želi sačuvati blizu Tuzle i ostvariti s njima odnos koji bi mogao biti ključan da se isti ti igrači jednog dana vrate na Tušanj zajedno s njim. Zato prije nego išta kažete stavite stvari na vagu, promislite malo dublje o svemu pa ćete i sami zaključiti da nema elemenata za mržnju i bijes na GOSPODINA Azmira Husića
wow wow lets keep it professionalTuzlak04 je napisao/la:idiote, suzdrži se barem psovanjem Boga
Dodjo do ovo "GOSPODIN" i tu je bio kraj. Care ziv bio ako ne znas otvori rjecnik il proguglaj znacenje te rijeci. Da si reko dobrocinitelj il sta ti vec znam, al nazivat gospodinom covjeka koji bukvalno ne zna da prica je smijesno jbg 
Toplo preporucujemtinaslafkr je napisao/la:Kao navijač FK "Sloboda" iz Tuzle osjećat ću se slobodnim da prokomentarišem situaciju oko koje se u poslednje vrijeme podigla medijska i čaršijska hajka na GOSPODINA Azmira Husića. U ovom gradu ljudi će vam oprostiti sve osim uspjeha i toga što dolazite "sa strane". Kao što je većina vas upoznata pomenuti gospodin bukvalno je otjeran iz Slobode zbog određenih političkih ideologija koje dolaze od čelnika ovog grada na čelu sa gradonačelnikom jasminom imamovićem (namjerno malim slovima). Pošto je ta priča već odavno ispričana taj dio ću preskočiti. U modernom nogometu novac igra jako veliku ulogu kako u Evropi tako i kod nas. Azmir Husić kao ugledni biznismen sa firmom koja sjedište ima u Americi i sa zaradom od preko 20 miliona dolara godišnje, i kao vlasnik FK "Sloga" Simin Han, ima mogućnost bilo kojem nogometašu ponuditi platu na koju će većina istih pristati s obzirom na to da igraju nogomet u maloj sredini kao što je BIH, pa tako i Kojiću ili Efendiću npr. Pomenuta dva igrača sa Slobodom su imali "usmeni" dogovor oko transfera i produženja ugovora tako da Azmir Husić nije uradio ništa protuzakonito ili neetički. Barem za razliku od Senada Mujkanovića (isto tako "sa strane" rodom iz Seljublja) zna poslovati i ponuditi ponude na koje bi svaki od nogometaša pristao pa tako i pomenuti gore. To što je Azmir Husić uradio vama pojedincima znači da on mrzi Slobodu i da se sveti klubu (a i na to ima pravo s obzirom na to šta je uradio za klub a šta je dobio nazad), a nije vam palo na pamet da malo razmišljate logično i da shvatite da se ne može mrzit klub kojem date tek onako 3 miliona eura, dovede te ga u vrh BiH nogometa, dovedete ga do evropskih takmičenja (čiju zaradu takođe nije tražio nazad), plačete kad klub ostvari plasman u Premijer ligu BiH i tako dalje da sve ne nabrajam. Čovjek nam je dao sve, bio na pragu gašenja sarajevakog lobija u savezu, stao u kraj kriminalu i svoj posao obavljao časno i pošteno i nije ostavio niti jednu konvertibilnu marku duga. Sada kao predsjednik FK "Sloga" Simin Han radi te iste stvari na taj isti način i ima pravo dovesti bilo koga u klub u kome je predsjednik jer čovjek ima šlifa za te stvari za razliku od trenutne uprave FK "Sloboda" na čelu sa kriminalcem Mujkanovićem koji misli da u klubu popit Slobode igrači mogu imati platu kao oni u Kikačima. Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji. Prema tome smatram da apsolutno nikakvo pravo nema niko da ga smatra izdajnikom i optužuje ga za neke izdaje zbog cijele situacije. On na sve ovo ima pravo i najbitnije od svega ima viziju. Nedavno je u "Dnevnom avazu" izjavio da još uvijek ima plan i viziju za Slobodu i da bi se bio spreman vratit, zato po mom mišljenju gledajući malo dublje u situaciju možda on igrače poput Kojića, Kostića, Efendića i tako dalje želi sačuvati blizu Tuzle i ostvariti s njima odnos koji bi mogao biti ključan da se isti ti igrači jednog dana vrate na Tušanj zajedno s njim. Zato prije nego išta kažete stavite stvari na vagu, promislite malo dublje o svemu pa ćete i sami zaključiti da nema elemenata za mržnju i bijes na GOSPODINA Azmira Husića
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
"Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji."
Čovjek je bio drugi u prvenstvu i finalista kupa BiH u konkurenciji klubova čiji igrači ne bi mogli igrati ni u republičkoj ligi bivše države,pri čemu autor gore iiznesenog navoda zanemaruje činjenicu se radi o klubu koji od svog ulaska u Prvu ligu SFRJ u kojoj su do 28 godine života igrali svi reprezentativci te države,nikad nije ispao iz prve lige,što je neuporedivo veći uspjeh od navedenih iu prošle sezone.Namjerno izbjegavam da zauzimanje stranu,jer moja strana je Sloboda,al kada vidim ovakve hvalospjeve na račun Azmira i teorije o nekom čudnovatom povratku u klub,gdje se zanemaruje činjenica da nas trenutno hinjski **** tačno mi se plače.
Čovjek je bio drugi u prvenstvu i finalista kupa BiH u konkurenciji klubova čiji igrači ne bi mogli igrati ni u republičkoj ligi bivše države,pri čemu autor gore iiznesenog navoda zanemaruje činjenicu se radi o klubu koji od svog ulaska u Prvu ligu SFRJ u kojoj su do 28 godine života igrali svi reprezentativci te države,nikad nije ispao iz prve lige,što je neuporedivo veći uspjeh od navedenih iu prošle sezone.Namjerno izbjegavam da zauzimanje stranu,jer moja strana je Sloboda,al kada vidim ovakve hvalospjeve na račun Azmira i teorije o nekom čudnovatom povratku u klub,gdje se zanemaruje činjenica da nas trenutno hinjski **** tačno mi se plače.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
eeee ovo samo ima u BiH da se covjeku koji je doveo Zebu, Ordagica, Ciru i mnoge druge igrace, koji nas je doveo do historijskog 2. mjesta i u istoj sezoni do finala Kupa, koji je u jednom periodu digao cijeli Grad za Slobodu( dok Jasmin nije zajebao ), koji nas je odveo u Europa ligu, koji je digao vece standarde, da se pljuje i predstavlja kao najveci neprijatelj Slobode... Azmiru pare nikada nisu bile problem, voli Slobodu mnogo, bio je spreman uložiti dosta više nego što jeste, ali eto sada će u Slogu prebaciti ta sredstva i sretno mu bilo, samo nemojte se čuditi ako Sloga sljedeće sezone bude u vrhu BH fudbala
nisam do sada htio komentarisati Azmira jer je on prošlost ali ovo je sada previše, previše lupate...
nemam ništa protiv ove uprave, šta više mislim da rade solidan posao, ne nabijaju dugove klubu i dovode nam sponzore, ali oni nemaju sredstava za nešto više, kao što je Solinas mnogo puta rekao nama je dosta više te borbe za ništa, evo sad će 100 godišnjica kluba iz 3. grada u državi a nama će najveći uspjeh biti 2. mjesto u ligi i par finala Kupa, nam je pokazao da se može dići klub i da se može doći to trofeja... smorilo je jednostavno više ljude to da budemo na dnu ili na sredini tabele, a neko ti pokazao da se može više...
sada se sa ovim pojačanjima sveti i Jasminu i Senadu, ali on ne radi ništa nelegano, sve je čisto...
sve u svemu, malo poštovanja pokažite Azmiru Husiću, a ako se Azmir neće vračati bilo bi odlično da ova uprava ostan, jer kao što sam rekao rade solidan posao i teško će neko bolji doći
nisam do sada htio komentarisati Azmira jer je on prošlost ali ovo je sada previše, previše lupate...
nemam ništa protiv ove uprave, šta više mislim da rade solidan posao, ne nabijaju dugove klubu i dovode nam sponzore, ali oni nemaju sredstava za nešto više, kao što je Solinas mnogo puta rekao nama je dosta više te borbe za ništa, evo sad će 100 godišnjica kluba iz 3. grada u državi a nama će najveći uspjeh biti 2. mjesto u ligi i par finala Kupa, nam je pokazao da se može dići klub i da se može doći to trofeja... smorilo je jednostavno više ljude to da budemo na dnu ili na sredini tabele, a neko ti pokazao da se može više...
sada se sa ovim pojačanjima sveti i Jasminu i Senadu, ali on ne radi ništa nelegano, sve je čisto...
sve u svemu, malo poštovanja pokažite Azmiru Husiću, a ako se Azmir neće vračati bilo bi odlično da ova uprava ostan, jer kao što sam rekao rade solidan posao i teško će neko bolji doći
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
čekaj druže, de mi reci šta ti imaš od tog što nikada nisi ispao iz Prve lige, kakav je to uspjeh, gledaju se trofeji drug a ne to da li si ispadao ili neovisnik je napisao/la:"Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji."
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Kao prvo ocekujem od admina da ovog muckog provokatora sto se predstavlja kao Tuzlak malo ohladi na par dana jer osim sto je diabolik provocira namjerno sukobe na pdf i kao zagrizenom fanu Sloge i kompleksasa AH nije mjesto da komentarise po 50 puta ovdje.
Dakle Admine samo radi svoj posao nemas potrbe nista drugo
Dakle Admine samo radi svoj posao nemas potrbe nista drugo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
[THUMBS UP SIGN]ovisnik je napisao/la:Sloga Simin han,alijas Tuzla city,nikada neće biti Sloboda,ne volim Senada i trenutni UO jer je jasno da ti para ne daju,ali i ovo što Azmir radi je dno dna,ja ću svoju sezonsku kartu kupiti i za Slobodu navijati kada bi igrali sa juniorima,Tuzla city,kao ni Zmaj nakon rata,me ne interesuje i ne bi otišao u Simin han da je gledam kad bi igrali Ligu prvaka.
Sent from my Lenovo A6020a46 using Tapatalk
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
voli Azmir Slobodu mnogo vise od pola ovih sa foruma i siguran sam u to... i ja kažem da mu nije fer što nam uzima igrače, ali kada pogledaš koliko puta mu je yebana mater od navijača i koliko puta su ga pljuvali Jasmin i Senad i ne čudi me, a o njegovoj ljubavi o Slobodi ne treba raspravljati, upoznajte čovjeka pa se i sami uvjerite u toSlobodas je napisao/la:AZMIR se sveti preko Slobode i to mu ja nikad necu oprostiti , ne volim dvolicne ljude i one za koje rijec ne vrijedi nista !!! Azmir je rekao da voli Slobodu pa ja tebe sad pitam jel se voli tako sto ces joj zacerati na svakom mogucem cosku samo zbog toga sto te nisu podrzali pojedinci ??? Ja sam prvi protiv jasmina i znam da je on dosta stvari zajebao al sta sad trebam zbog toga poceti navijati za slogu ili zbog toga sto nikad nismo nista osvojili, jel se ljubav mjeri parama i titulama ? Ova uprava nije nesto financiski ali se ljudi bore i trenutno nemamo bolje !!!!
nigdje nisam rekao da treba navijati za Slogu, daleko od toga, samo kažem da mi kao klub koji postoji 100 godina i klub iz 3. najvećeg grada u državu moramo težiti ka nečemu višem, ka titulama a ne kad borbi za opstanak
i slažem se da se uprava bori i rekao sam da rade solidno i u koliko se Azmir neće vračati ili u koliko neki milioner ne dodje imaju moju podršku jer rade u korist kluba iako nisu financijski jaki ali nažalost neće bogataši u Slobodi osim Azmira budale hehe
pozdrav drug
Azmir Husic je covjek koji ima zadatak da grad Tuzlu podijeli na Podrinjce(muhadzire,izbjeglice) i "Tuzlake",ima nepresusne izvore za tu svrhu i to koristi.ovisnik je napisao/la:"Azmir Husić je uspješan čovjek sa ambicijama, za mene bar uvijek rado viđen i u gradu i na Tušnju jer je svojim uspjesima i radom zaslužio poštovanje svih navijača kluba za koji je uradio nešto što nije niko drugi u skoro stogodišnjoj historiji."
Ako ne vjerujete prica ide ovako; Jovo Kojic(apsolutno nebitan anonimus) trazi 45.000 godisnje dobija 40.000 ,daje ruku ide po papire,iste dobije slobodne pod uvjetima izuzetnog odlaska u FK Sloboda. Objavljuje se info na portalima,ON nudi 50.000 i odvodi ga sebi kao dokaz moci i pocetka kajlanja nekog u kojem ce sam izaci donji. Ne treba mu Kojic jer vec ima Kostica kojeg je potpisao nakon Koletovog izvrsenog zadatka ranjavanja Slobode. S obzirom na sve sto radi ispostavlja se da je pozadina ovog folera druga
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sve si u pravu sa tvoje tacke gledista,mrzis ljude koji su tu sada,obozavas Azmira i ok. S obzirom da nemas konkretne primjere onda ide pausalna ocjena ugradjuje se neko itd. Eto ok Torres ti je odlican primjer.staragarda je napisao/la:Ćarsijska logika cickovog ulja i ostalih ubleha, strvinara i lesinara ovog namucenog kluba.....de ti Husicu seoska varalice skrsi svoje milione u raspali klub na izdisaju al onaj gledaj da i nas tu ugradis jer mi smo ovdje dugo i legende smo ,znas....ako neces,noga stari....al ne mozes ti jarane ni u SVOJ klub ulagati jer varalice ti tako stetis ugledu ove nase raspale Slobode....znaci,ako seoska barabo misliš dovesti pojacanja u taj SVOJ klub prvo moras nazvat macka,mensura,cickovo ulje,bonija,kurca palca pa vidjeti sa njima kakvi su planovi i imaju li oni para da ga dovedu u Slobodu....tek ako ti oni aminuju e onda ti upadas u pregovore.....pa dal'ste normalni,jbt
![]()
![]()
![]()
..... j e b e n i Fernando Torres zanocio u Liverpoolu a ujutro se slikao u dresu Celzija .... trebao je Husic za smijesnog Jovu pitat nekog STA Ce i kako ce... Ahahahaha
Ovaj je ukrao igraca da yebe Slobodu,ovaj ima pobude kad mene nema nema ni kluba
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.