Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Pa Modric je rekao da ko god uspije u nasoj ligi moze bilo dje u svijetu 

Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ofanziva BIH igraca u BL i dalje ''pojedose'' malu djecu,ove sedmice.
Ali zato nam defanzivci u behutu.Jucer Nadar trokirao kod protivnickog gola,a danas Mujdza zamjejen nakon prvog poluvremena.Mada se trener nije okoristio,jer su fasovali 1-3 kod kuce.Dok je Mujdza igrao bilo je 0-0 ako nista drugo.
Nego velika pobjeda Hasagicevog BB protiv superjakog i pojacanog Besiktasa i to na gostujucem terenu.
Hasaga branio cjelu tekmu,i to kako.Mreza mu je ostala netaknuta a oni zabili 2.
Ali zato nam defanzivci u behutu.Jucer Nadar trokirao kod protivnickog gola,a danas Mujdza zamjejen nakon prvog poluvremena.Mada se trener nije okoristio,jer su fasovali 1-3 kod kuce.Dok je Mujdza igrao bilo je 0-0 ako nista drugo.

Nego velika pobjeda Hasagicevog BB protiv superjakog i pojacanog Besiktasa i to na gostujucem terenu.
Hasaga branio cjelu tekmu,i to kako.Mreza mu je ostala netaknuta a oni zabili 2.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- senco_panza
- Kontakt:
http://dnevnik.hr/sport/bilic-po-povrat ... idata.html
Svaka cast HNS-u. Imaju odlican skauting. Jos jedan Bosanac ce zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Rijec je o ljevaku Mladenu Bartulovicu, defanzivac. Momak je rodjen u Kaknju, trenutno igra u Ukrajini, prije toga je igrao za Hajduk.
Jos jedan tezak gubitak za nasu reprezentaciju, nazalost.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!
Svaka cast HNS-u. Imaju odlican skauting. Jos jedan Bosanac ce zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Rijec je o ljevaku Mladenu Bartulovicu, defanzivac. Momak je rodjen u Kaknju, trenutno igra u Ukrajini, prije toga je igrao za Hajduk.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!
<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
- legenda reala
- Kontakt:
Sjajni nastupi naših repretentativaca pred kvalifikacone susrete.
Pogotovo ovih u Bundesligi ,Hasagić danas protiv Bešiktaša sjajan ,Pjanić solidan ,Begović presjedio danas na klupi sve u svemu raduje dobra forma i da u septembru ostvarimo dobre rezultate ,a ostali da sutra nastave gdje su stali ovi danas.
Pogotovo ovih u Bundesligi ,Hasagić danas protiv Bešiktaša sjajan ,Pjanić solidan ,Begović presjedio danas na klupi sve u svemu raduje dobra forma i da u septembru ostvarimo dobre rezultate ,a ostali da sutra nastave gdje su stali ovi danas.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bilić mi nikako nije jasan. Ne zove Lovrena, Vidu, pozvao je Schildenfelda iz nekog Sturma i Bartulovića iz nekog ukrajinskog Arsenala... šta će mu još jedan bek??? Ima Strinića, a tu su još Šimunić i Pranjić. Ako je već trebao zvati nekog onda je to Hrvoje Čale.senco_panza je napisao/la:http://dnevnik.hr/sport/bilic-po-povrat ... idata.html
SAVEZ NAPOLJE!!!!!
...što je više lome to je volim jače...
Zove ga da ga kapariše, da ne bi zaigrao za nas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ZAGREB - Mnogi sportaši rođeni u Bosni Hercegovini kitili su se u posljednjih 20-ak godina medaljama s olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava, Davis kup krunama, ali sport BiH nema ni jednu ni momčadsku ni pojedinačnu medalju s najvećih natjecanja ni u jednom olimpijskom sportu. U nogometu BiH nikad nije izborila nastup na EP-u ili SP-u, najveći uspjeh ostvarila je doigravanjem za SP u J. Africi. Ni košarkaška momčad BiH nikad nije igrala na SP-u, a na EP-u je bez zapaženog rezultata, baš kao i rukometna.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
Bartuloviću poziv za Latviju i Grčku, Bilić zaboravio prezimenjaka Matu
Bilić očito više ne vjeruje Mladenu Petriću
Stručnjaci suglasni: Ovo će biti godina Ibričića i Rukavine
Ivanišević: Čilić bi morao biti Top 5
- Neposredno poslije osamostaljenja najveće su uspjehe ostvarivali naši šahisti. Od medalja brojimo tek one u raznim borilačkim, uglavnom neolimpijskim sportovima, poput džuda i karatea. Godinama već u izboru za najboljeg sportaša BiH pobjeđuju nogometaši, ranije Salihamidžić i Barbarez, danas Džeko - kaže sportski novinar i urednik sarajevskog dnevnika San, Sinan Sinanović.
Kakva bi velesila to bila da su svi trofejni hrvatski sportaši koji su rođeni ili su im roditelji rođeni u Bosni i Hercegovini igrali za državu svog podrijetla! A da nije sramota ni grijeh otići pod zastavu države svog podrijetla, pokazao je kreator francuske bronce, ‘trener svih trenera’ Miroslav Ćiro Blažević, koji je u kvalifikacijskom ciklusu za SP 2010. sjeo na klupu BiH momčadi, nakratko ujedinio državu, ali rođeni je Travničanin usput saznao i da to više nije ‘ona Bosna’ iz njegovih ‘travničkih kronika’.
Google oglasi
Ljetovanje na otoku Bracu
Mirno mjesto za Vas ugodan odmor Niske cijene i direktan booking
sumartin-apartmani.com/
- Apsolutno! Duboko sam uvjeren da bi to bila sportska velesila. I to još kakva - rekao je Ćiro i u žalovitu se tonu osvrnuo na nedavnu epizodu u kojoj je i sam sudjelovao:
- I danas imaju vrlo talentirane nogometaše koji samo pukim slučajem nisu otišli na SP. Da je bila sređenija situacija u savezu, njihovi bi nogometaši nastupili u Južnoj Africi i igrali bi vrlo značajnu ulogu. Ni u 90-ima, kada su mnogi igrači zaigrali kod nas, oni nisu imali nikakvu nogometnu organizaciju pa je i logično bilo da će ti igrači doći k nama. A nogometaši koji dolaze s tih prostora su nadareni po genetskom naslijeđu, ono što ja kažem - nenadmašni su vic-majstori. Jedan Safet Sušić, najveći igrač bivše države, pa genijalni golgeter Šuker, koji je Livnjak, a poznatiji je u svijetu i od same Hrvatske...
Završno Ćirino slovo o perspektivama BiH-sportaša nije bilo ispunjeno optimizmom:
- Nemaju drugog izbora nego odlaziti...
Netko će vjerojatno ustvrditi da nije ‘sportski’ pretresati krvna zrnca, odnosno podrijetlo sportaša, no, u ovom slučaju namjera je samo apostrofirati sportsko bogatstvo susjedne države koje je stjecajem raznih okolnosti završilo pod našom i drugim zastavama. Osim velike kolonije sportaša iz BiH, uglavnom Hrvata, koji su na prijelazu iz ‘80-ih igrali u našim klubovima pa su s hrvatskom samostalnošću uzeli i državljanstvo, rat u BiH 1992. također je usmjerio brojna imena prema ‘zapadu’. Tako se iz Banje Luke u Rijeci skrasio tenisač Ivan Ljubičić, iz Dervente je u Zagreb stigao budući nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, iz Kotor Varoši atletičarka Danijela Grgić, iz Odžaka odbojkaš Toni Kovačević, iz Sarajeva Damir Markota (zaobilaznim putem - preko Švedske)... Naš nogometni boss, Bugojanac Vlatko Marković, ponadao se da bi se, poput Markote, moglo pridobiti i nogoloptačkog genijalca Zlatana Ibrahimovića (zbog majke Hrvatice), ali Zlatan nije želio pod zastavu države sa svjetskom broncom, ali ni pod barjak BiH.
I Ćirinu nogometnu broncu na SP-u ‘98. iskovali su i igrači koji su ‘komotno’ mogli igrati za BiH. Prvi strijelac Mundijala, Davor Šuker, rođeni je Osječanin, a prema podrijetlu roditelja - Livnjak, Mario Stanić je stigao iz Sarajeva, ali hercegovačkih je korijena, kao i Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj... Nakon smjene te slavne generacije, za ‘vatrene’ su zaigrali braća livanjskih korijena - Niko i Robert Kovač, te cijela plejada igrača podrijetlom iz BiH: Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe... Ni Bilićeva reprezentacija ‘korijenski’ ne može zaobići prekosavske krajeve: Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić... ili po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić.
I u rukometnoj momčadi koja je osvojila prvo hrvatsko olimpijsko zlato pod vlastitom trobojnicom - u Atlanti 1996.- gotovo polovica kadra imala je uz mjesto rođenja i državnu oznaku - BiH. Božidar Jović, Zlatko Saračević i Irfan Smajlagić (Banja Luka), Venio Losert (Zavidovići), Slavko Goluža (Stolac), Zoran Mikulić (Travnik) i Vladimir Jelčić (Čapljina). U godinama koje su uslijedile hrvatske boje branili su i Vlado Šola, Mirza Šarić, Zvonimir Bilić, Mario Kelentrić, Mirza Džomba, Dalibor Anušić..., a ’tradicija’ je nastavljena do današnjih dana, kada je nešto južnije, u Hercegovini, otkriveno novo vrelo rukometaša ( Alilović, Buntić, Šego, Musa, Čarapina...).
VEZANE VIJESTI
Vijesti
Bartuloviću poziv za Latviju i Grčku, Bilić zaboravio prezimenjaka Matu
Bilić očito više ne vjeruje Mladenu Petriću
Stručnjaci suglasni: Ovo će biti godina Ibričića i Rukavine
Ivanišević: Čilić bi morao biti Top 5
- Neposredno poslije osamostaljenja najveće su uspjehe ostvarivali naši šahisti. Od medalja brojimo tek one u raznim borilačkim, uglavnom neolimpijskim sportovima, poput džuda i karatea. Godinama već u izboru za najboljeg sportaša BiH pobjeđuju nogometaši, ranije Salihamidžić i Barbarez, danas Džeko - kaže sportski novinar i urednik sarajevskog dnevnika San, Sinan Sinanović.
Kakva bi velesila to bila da su svi trofejni hrvatski sportaši koji su rođeni ili su im roditelji rođeni u Bosni i Hercegovini igrali za državu svog podrijetla! A da nije sramota ni grijeh otići pod zastavu države svog podrijetla, pokazao je kreator francuske bronce, ‘trener svih trenera’ Miroslav Ćiro Blažević, koji je u kvalifikacijskom ciklusu za SP 2010. sjeo na klupu BiH momčadi, nakratko ujedinio državu, ali rođeni je Travničanin usput saznao i da to više nije ‘ona Bosna’ iz njegovih ‘travničkih kronika’.
Google oglasi
Ljetovanje na otoku Bracu
Mirno mjesto za Vas ugodan odmor Niske cijene i direktan booking
sumartin-apartmani.com/
- Apsolutno! Duboko sam uvjeren da bi to bila sportska velesila. I to još kakva - rekao je Ćiro i u žalovitu se tonu osvrnuo na nedavnu epizodu u kojoj je i sam sudjelovao:
- I danas imaju vrlo talentirane nogometaše koji samo pukim slučajem nisu otišli na SP. Da je bila sređenija situacija u savezu, njihovi bi nogometaši nastupili u Južnoj Africi i igrali bi vrlo značajnu ulogu. Ni u 90-ima, kada su mnogi igrači zaigrali kod nas, oni nisu imali nikakvu nogometnu organizaciju pa je i logično bilo da će ti igrači doći k nama. A nogometaši koji dolaze s tih prostora su nadareni po genetskom naslijeđu, ono što ja kažem - nenadmašni su vic-majstori. Jedan Safet Sušić, najveći igrač bivše države, pa genijalni golgeter Šuker, koji je Livnjak, a poznatiji je u svijetu i od same Hrvatske...
Završno Ćirino slovo o perspektivama BiH-sportaša nije bilo ispunjeno optimizmom:
- Nemaju drugog izbora nego odlaziti...
Netko će vjerojatno ustvrditi da nije ‘sportski’ pretresati krvna zrnca, odnosno podrijetlo sportaša, no, u ovom slučaju namjera je samo apostrofirati sportsko bogatstvo susjedne države koje je stjecajem raznih okolnosti završilo pod našom i drugim zastavama. Osim velike kolonije sportaša iz BiH, uglavnom Hrvata, koji su na prijelazu iz ‘80-ih igrali u našim klubovima pa su s hrvatskom samostalnošću uzeli i državljanstvo, rat u BiH 1992. također je usmjerio brojna imena prema ‘zapadu’. Tako se iz Banje Luke u Rijeci skrasio tenisač Ivan Ljubičić, iz Dervente je u Zagreb stigao budući nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, iz Kotor Varoši atletičarka Danijela Grgić, iz Odžaka odbojkaš Toni Kovačević, iz Sarajeva Damir Markota (zaobilaznim putem - preko Švedske)... Naš nogometni boss, Bugojanac Vlatko Marković, ponadao se da bi se, poput Markote, moglo pridobiti i nogoloptačkog genijalca Zlatana Ibrahimovića (zbog majke Hrvatice), ali Zlatan nije želio pod zastavu države sa svjetskom broncom, ali ni pod barjak BiH.
I Ćirinu nogometnu broncu na SP-u ‘98. iskovali su i igrači koji su ‘komotno’ mogli igrati za BiH. Prvi strijelac Mundijala, Davor Šuker, rođeni je Osječanin, a prema podrijetlu roditelja - Livnjak, Mario Stanić je stigao iz Sarajeva, ali hercegovačkih je korijena, kao i Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj... Nakon smjene te slavne generacije, za ‘vatrene’ su zaigrali braća livanjskih korijena - Niko i Robert Kovač, te cijela plejada igrača podrijetlom iz BiH: Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe... Ni Bilićeva reprezentacija ‘korijenski’ ne može zaobići prekosavske krajeve: Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić... ili po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić.
I u rukometnoj momčadi koja je osvojila prvo hrvatsko olimpijsko zlato pod vlastitom trobojnicom - u Atlanti 1996.- gotovo polovica kadra imala je uz mjesto rođenja i državnu oznaku - BiH. Božidar Jović, Zlatko Saračević i Irfan Smajlagić (Banja Luka), Venio Losert (Zavidovići), Slavko Goluža (Stolac), Zoran Mikulić (Travnik) i Vladimir Jelčić (Čapljina). U godinama koje su uslijedile hrvatske boje branili su i Vlado Šola, Mirza Šarić, Zvonimir Bilić, Mario Kelentrić, Mirza Džomba, Dalibor Anušić..., a ’tradicija’ je nastavljena do današnjih dana, kada je nešto južnije, u Hercegovini, otkriveno novo vrelo rukometaša ( Alilović, Buntić, Šego, Musa, Čarapina...).
Pitamo Senijada Ibričića kako je biti islamski vjernik u dominantno katoličkoj zemlji? Da li se, možda, nekada našao u neugodnoj situaciji?
- Ja u Hrvatskoj, evo, igram sedam godina i nikada doista nisam imao nikakvih problema. Niti zbog toga što sam vjernik, niti zbog toga što pripadam drugoj vjeri. Svi oko mene znaju tko sam i što sam. Znaju u što vjerujem i da sam na to ponosan i svi to poštuju - odgovorio je Bošnjak iz Sanskog Mosta.
A zanimaju li ponekad neke od suigrača manje im poznati detalji o njegovoj vjeri, ispituju li ga ponekad o tome?
- Naravno da ih zanima, kao što možda i mene zanimaju neke stvari iz kršćanstva koje mi nisu toliko poznate. Postavljaju mi pitanja, a ja im objašnjavam. Posebice ih zanimaju ta neka naša pravila kojih se pridržavamo u vrijeme ramzanskog posta, te neke posebnosti naše vjere.
Što se tiče slavljeničkih situacija u kojoj se ponekad popije i “čašica više”, suigrači su navikli da i je i u takvim prigodama “Ibro” malo drugačiji:
- A, to je situacija na koju smo se svi navikli. Ja nazdravim s čašom vode ili soka i tako. Ali, znaju oni popiti i za mene - šali se Ibričić.
- Ja u Hrvatskoj, evo, igram sedam godina i nikada doista nisam imao nikakvih problema. Niti zbog toga što sam vjernik, niti zbog toga što pripadam drugoj vjeri. Svi oko mene znaju tko sam i što sam. Znaju u što vjerujem i da sam na to ponosan i svi to poštuju - odgovorio je Bošnjak iz Sanskog Mosta.
A zanimaju li ponekad neke od suigrača manje im poznati detalji o njegovoj vjeri, ispituju li ga ponekad o tome?
- Naravno da ih zanima, kao što možda i mene zanimaju neke stvari iz kršćanstva koje mi nisu toliko poznate. Postavljaju mi pitanja, a ja im objašnjavam. Posebice ih zanimaju ta neka naša pravila kojih se pridržavamo u vrijeme ramzanskog posta, te neke posebnosti naše vjere.
Što se tiče slavljeničkih situacija u kojoj se ponekad popije i “čašica više”, suigrači su navikli da i je i u takvim prigodama “Ibro” malo drugačiji:
- A, to je situacija na koju smo se svi navikli. Ja nazdravim s čašom vode ili soka i tako. Ali, znaju oni popiti i za mene - šali se Ibričić.
Joj kako je ne mogu ove velike muslimane sto samo uzimaju od vjere ono sto njima pase,eto Ibricic kao ne pije jer je vjernik,ali to mu nije zasmetalo da napravi nekoliko tetovaza po tijelu.bambina je napisao/la:Pitamo Senijada Ibričića kako je biti islamski vjernik u dominantno katoličkoj zemlji? Da li se, možda, nekada našao u neugodnoj situaciji?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Religiju svako uzima za sebe....nikako da shvatimo da nismo svi isti :S
Ima nas svakakvih a najvise razlicitih -.-' najlakse je drugima suditi

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne sudim ja nikome,samo to meni izgleda kao dvolicnost,ako ces biti roker budi roker a ne "ja sam roker,al volim slusat i sinana"...onda ti nisi roker...e tako meni to izgleda i sa vjerom...*p!p!t@* je napisao/la:Religiju svako uzima za sebe....nikako da shvatimo da nismo svi isti :S
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sta se se bolan ti natakario na Ibru, hajde sjasi malo ziv bio. Cim vidis da se nesto prica o Ibricicu odma kontas sta bi kontra mogao reci. Jesti Allah da sudis ko je i koliki vjernik, ima sudnji dan pa ce se izmjeriti i grijesi i dobra djela. Covjek ne pije, njegov problem, tetovirao se pa sta, ti bi ga odma u dzehenem? Eto ja poneku pivcinu marnem, **** opet kad me neko pita sta si po vjeroispovjesti kazem musliman. Mozda ce me i vatra puriti, ali mozda imam i dobrih djela pa mi svevisnji oprosti (on je milostiv) i smjesti me medju Hurije. A ti kako rekoh ohani malo ba, skine se, sta ti je uradio?Dylan Dog je napisao/la:Joj kako je ne mogu ove velike muslimane sto samo uzimaju od vjere ono sto njima pase,eto Ibricic kao ne pije jer je vjernik,ali to mu nije zasmetalo da napravi nekoliko tetovaza po tijelu.bambina je napisao/la:Pitamo Senijada Ibričića kako je biti islamski vjernik u dominantno katoličkoj zemlji? Da li se, možda, nekada našao u neugodnoj situaciji?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Popusti me malo,jos nisi prebolio sto je Muratovic mator,spor,bezkoristan,prevrtljivac("poslije Portugala se oprastam")...kad predes preko toga onda cemo pricati 

-
- Kontakt:
ma vodi ga kuci,ovaj nikad nece zaigrati za BiHMostarac93 je napisao/la:ovaj momak je meni veoma zanimljiv
http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 67556.html
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
eto bunoza neće igrat za kockaste

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Nitko ga nije ni zvao da igra. :DaRtAnJaN je napisao/la:eto bunoza neće igrat za kockaste![]()
![]()
![]()

Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, [*]Gordan Bunoza[*], Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Ermin Zec.jacky09 je napisao/la:Nitko ga nije ni zvao da igra. :DaRtAnJaN je napisao/la:eto bunoza neće igrat za kockaste![]()
![]()
![]()
we love United, we do!
Mislio sam na hr reprezentaciju.DaRtAnJaN je napisao/la:Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, [*]Gordan Bunoza[*], Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Ermin Zec.jacky09 je napisao/la:Nitko ga nije ni zvao da igra. :DaRtAnJaN je napisao/la:eto bunoza neće igrat za kockaste![]()
![]()
![]()

Cudi me da ce Vranjes zaigrat za nas. Neki dan je prico kako mu je bilo drago kad je nosio majicu Delija na Maksimiru kad je Sheriff izbacio Dinamo
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic