2017/18 NBA Pre-season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AshburtonG
Kontakt:

Re: 2017/18 NBA Pre-season

Post Postao/la AshburtonG » 19 jun 2017, 23:25

Dobit ce sigurno minimalno 6 mil ako dodje u NBA. Covjek igra 8-9 godina na sjajnom nivou.

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 19 jun 2017, 23:28

Kawhi je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Teodosic is seeking a three-year deal between $25 million-$30 million from any NBA suitors :lol: :lol:
Sta lik misli da je?? :roll: Ovo je cijeli MLE za igraca od 30 god bez NBA iskustva plus je uzasan defanzivac.Svaka cast onome ko mu ovo ponudi.
CSKA mu spreman ponuditi 6 miliona po sezoni ako ostane u Evropi. Neće mu to niko u NBA dati. Igrač za garbage timea.
Da je trazio 2 godine izmedju 25-30 to bi blo ok. Mislim da bi najpametniji bio da je trazio 1 godinu ugovor da proba u NBA. Tu bi mogao uzeti 10 miliona, pa ako se pokaze onda neka ostane jos 2 godine.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2017, 23:40

Chstal je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Teodosic is seeking a three-year deal between $25 million-$30 million from any NBA suitors :lol: :lol:
Sta lik misli da je?? :roll: Ovo je cijeli MLE za igraca od 30 god bez NBA iskustva plus je uzasan defanzivac.Svaka cast onome ko mu ovo ponudi.
CSKA mu spreman ponuditi 6 miliona po sezoni ako ostane u Evropi. Neće mu to niko u NBA dati. Igrač za garbage timea.
Da je trazio 2 godine izmedju 25-30 to bi blo ok. Mislim da bi najpametniji bio da je trazio 1 godinu ugovor da proba u NBA. Tu bi mogao uzeti 10 miliona, pa ako se pokaze onda neka ostane jos 2 godine.
Ma moze on traziti sta hoce,ali jednostavno nije realno nista u tom dometu koji trazi.Posebno jer je on pominjao da bi zelio igrati za neku ekipu koja ima nekih sansi da bude kandidat za titulu,ako bi dolazio u NBA.Takva ekipa mu to nece ponuditi.Cap se nije povecao znacajno ove godine i zasto bi neko dao svoj MLE na totalno nedokazanog igraca za NBA prilike?Koliko god on bio dobar u Evropi,nikada nije igrao po NBA pravilima,nikada nije imao ovako dugu sezonu,a vec je i u ozbiljnim godinama za jednog igraca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2017, 00:22

Epidaurus je napisao/la:Ne vode ih preko Cavsa ni Hayward+Georrge/Butler svakako. Dok god im je u startnoj petorci Thomas na playu i Horford na centru oni nece preko LeBrona.
Pa ne bi nas ni Fultz vodio u svakom slučaju, nema toga koji bi ih odveo preko Cavsa dok je Lebron tu (izuzev da je KD došao prošlo ljeto), isto kao što niko neće preko Dubsa dok su oni ovakvi. Mislim ne treba biti nikakav stručnjak i to zaključiti :mrgreen:

Al to ne znači da ne treba pokušavati i odustati narednih 4-5 god od stvaranja bilo kakve ekipe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2017, 01:25

The Cavs and general manager David Griffin will part ways according to ****

Sent from my iPhone using Tapatalk

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 jun 2017, 01:41

Lillard je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Zdrav Lebron ce biti igrac za max i sa 43 godine, i tad ce moci birati klub u kojem ce igrati. A to da Lebron zeli u LA nisam ja rekao vec Wojnarowski. E sad u koju ce od dvije ekipe ne znam, samo kazu da hoce tamo da se preseli i nastavi igrati.
Nema Wojo dobre izvore kad je James u pitanju
To ste obojica nasjeli na fake Woju?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2017, 02:13

[Lowe] Cavs will now go back to previous plan of winning the lottery multiple times and having generational NBA stars born nearby.
A daj :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jun 2017, 02:17

Clutch je napisao/la:
[Lowe] Cavs will now go back to previous plan of winning the lottery multiple times and having generational NBA stars born nearby.
Pa izgubili su jako bitnog covjeka.A Billups,sa 0 iskustva u toj vrsti posla se namece kao kanidat? :lol: :lol:
On samo moze biti Jamesova marioneta.Nije da je i Griffin bio nesto posebno samostalan,ali je barem znao odraditi tredjove kako treba.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2017, 02:21

NEZALAGANJE je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Pa izgubili su jako bitnog covjeka.A Billups,sa 0 iskustva u toj vrsti posla se namece kao kanidat? :lol: :lol:
On samo moze biti Jamesova marioneta.Nije da je i Griffin bio nesto posebno samostalan,ali je barem znao odraditi tredjove kako treba.
Griffin je meni bio odlican, a sad kakav ce biti Billups, pitanje je. Ako nista, bar je jako dobro i poznato ime u NBA ligi. To oko lotterya, to je cista glupost.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2017, 02:23

Clutch je napisao/la:
Smijem se sali, jasno da je odlazak Griffina ogroman gubitak, Lowe je na to i mislio.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jun 2017, 02:26

Clutch je napisao/la: Smijem se sali, jasno da je odlazak Griffina ogroman gubitak, Lowe je na to i mislio.
Ma skontao sam i ja to. :)

@adriano Koji k... pustaju ovog covjeka da ide?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2017, 02:42

Clutch je napisao/la: Smijem se sali, jasno da je odlazak Griffina ogroman gubitak, Lowe je na to i mislio.
Ma skontao sam i ja to. :)

@adriano Koji k... pustaju ovog covjeka da ide?
Ocigledno je da je bio pod jakim uticajem LeBrona, odatle i Lue kod nas, a vidimo da je Lue bio jako los izbor. Mnogo smo pickova potrosili u startu, a vrijedno ih je skupljao Chris Grant. Isto tako mislim i da ugovori nisu ok, kada se sada sve sabere i oduzme. Ocigledno Dan zeli promijeniti to, mnogo placa za skoro pa metlu u finalu. Iz tog razloga mi je drag Dan, posto pored toga sto je biznismen, on i voli ovaj klub (mozda je ta ljubav pokrenuta dolarima, ali svaki vlasnik zeli dolare, a nije spreman toliko da ulozi koliko je Dan ulozio).

Eh sad, vidjecemo u noci drafta da li ce biti nekih trejdova, pa cemo moci sa sigurnoscu reci da li sam bio u pravu kada sam rekao da ce se itekako promijeniti nas izgled u sljedecoj sezoni. Ode li James, onda je logicno da ce se graditi ekipa oko Irvinga, jer sumnjam da ce se trejdati Irving i Love, pa da ostanemo na 0. Vec smo vidjeli da je lutrija bas lutrija u pravom smislu te rijeci i sumnjam da ce Dan htjeti prolaziti kroz sve to opet.

Jos sto se tice Billupsa, mislim da je kao igrac bio jako inteligentan, eh sad kao GM ne znam kakav ce biti. Mada mislim da to jos nije sigurno. Ono sto me raduje je sto sam procitao da su Cavsi zainteresovani za Butlera, da li ce neproduzavanje ugovora Griffu uticati na to, ostaje da vidimo. Promjene su dobre, nakon loseg rezultata. Ne treba zaboraviti ni to da se James zalio na ekipu, a Griffin je trebao biti taj koji ce sloziti tim. U trejdovima je bio odlican i nadam se da ova odluka nije Jamesova (zbog ovog sto sam naveo da je prizivao pojacanja, zalio se kako nismo konkurentni itd.). Bolje po mom misljenju da se nesto desava, nego da se nista ne desava. Kljucno je otpustiti Luea, a mislim da ce to biti prvi zadatak novog GM-a.

Griffinu zelim sve najbolje, fakat mi je bio drag lik. Mozda mu se zamjera i onaj trejd za Lovea, ne moze se nista reci sa sigurnoscu u ovom momentu.

Edit: Citam evo da je James bio za ostanak Griffina, a takodjer procita i da su Lue i Billups dugogodisnji prijatelji van terena. Isto tako sam procitao da bi Billups bio predsjednik kosarkaakih operacija koji bi bio jedan od kljucnih ljudi u FO za biranje novog GM-a. Helem nejse, jos se to nista ne zna, samo se nadam ko god da dodje da mu prvi posao bude otpustanje Luea.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 20 jun 2017, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2017, 02:49

[Windhorst] Dan Gilbert didn't consult with LeBron James prior to parting with David Griffin, **** said. James had advocated for Griffin extension
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2017, 02:57

malo off

a gdje igra sad onaj bennet prvi pik cavsa ?
ono drvo len je u tom draftu isto bio visok pik

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 20 jun 2017, 03:30

Torres_9 je napisao/la:malo off

a gdje igra sad onaj bennet prvi pik cavsa ?
ono drvo len je u tom draftu isto bio visok pik

Bio je u Feneru zadnju sezonu, ali mislim da su ga otjerali.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 jun 2017, 04:04

:hmmmm:
Rival Teams Have Been Told Kyle Lowry Has 'Zero Interest' In Re-Signing With Raptors
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017/18 NBA Pre-season

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 jun 2017, 06:53

miki_92 je napisao/la::hmmmm:
Rival Teams Have Been Told Kyle Lowry Has 'Zero Interest' In Re-Signing With Raptors
Nama treba Play :D

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 jun 2017, 08:44

Je li istina da će NBA timovi od sad moći imati 17 igrača u rosteru ???
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2017, 08:48

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jun 2017, 09:46

Ocekivano, ne znam zasto se cudis :?: pa nije njemu 35 godina...Odbrana :?: to je u kosarci timski zadatak.Evo TT igra kao dobro odbranu u napadu truba i zaradi 20 miliona :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.