AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 20 jun 2017, 00:22

Ako ostane mora braniti da bi otišao za te pare, a naši ozbiljno pregovaraju sa par golmana plus pitanje je kakva bi atmosfera bila medju igracima i kako bi navijaci to prihvatili te ono najvaznije M&F bi pojeli g***o od king konga ako nakon svega ponude ugovor.....kad se sve sabere ja sam više za odlazak nego za ostanak.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jun 2017, 00:25

Bitno je da klub uzme što više novca za njega. Ostalo je manje važno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 jun 2017, 00:36

Raiola je predložio klauzulu od 10 miliona ako se osigura LP a 5 miliona ako se ne osigura. A klub predlaže 120 miliona. Baš su tu negdje blizu. Ja sam za to da ga odmah sad prodaju i završe to veoma malo i neznačajno poglavlje istorije AC Milana.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2017, 02:25

Jake klauzule debeli predložio :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2017, 09:09

čuj 10 miliona :facepalm:
nije ni čudo što je dogovor propao, samo mi se čini da je ostao iznenađen što milan nije pristao jer je bio ubjeđen da će pristati po svaku cijenu ostaviti igrača.

navodno još nije kraj ove sage, sastat će se u poljskoj još jednom da se konačno zaključi stvar :zzz:

svejedno mi šta će se desiti, može odmah otići što se mene tiče jer je nepovratno izgubio povjerenje navijača, a može i ostati samo se na njemu ni pod razno ne smije graditi kostur milana jer će kroz koju godinicu opet zatražiti transfer.
samo ne treba dozvoliti da se dese ista sranja kao juventusu, kad se sve oduzme i zbroji oni su inkasirali samo pedesetak miliona na pogbi :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 20 jun 2017, 09:42

Navijači su uvijek bili kratkog pamćenja. Kako lako zaborave dobre stvari koji su pojedini igrači radili za klub pa ih kasnije pljuju, tako stvari mogu ići i u suprotnom smjeru. Takvih primjera je bruka. Ibru su svi prezirali dok je bio u Interu, jedna dobra sezona u Milanu i svima je legenda. Seedorfu su pred kraj karijere zviždali bez obzira šta je ranije radio za klub. Pirlo je većini bio među najdražim igračima, odlazak u Juve i više ga niko ne spominje u tom kontekstu.

Većina navijača se vode samo trenutnim emocijama i njihovo mišljenje nikad nisam uzimao kao neki bitan faktor.
Realovi "navijači" u prvom dijelu sezone bi da prodaju Ronalda jer je katastrofa, loš, ne trudi se...par mjeseci kasnije i odjednom je GOAT.

Sve ovo ne znači da gorim od želje da Donnaruma ostane, čak mi je svejedno jer je već prežaljen. Želim što je najbolje za Milan. Ako je to produžavanje ugovora ili ako je to prodaja za neke ozbiljne pare, neka bude.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 jun 2017, 09:46

Mendes navodno ponudio Jamesa Milanu. On bio bio bomba ljeta svakako.

Ja mislim da nasi pokusajavu ostavit Dollarummu jos jednu sezonu, možda cak i da bude prvi golman ali na kraju sezone sigurno prodat ga i uzet dobre pare. To bi nekako najmudrije bilo, zato pretpostavljam da ce se sličan scenario i desit.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2017, 10:03

muha milanez je napisao/la:Mendes navodno ponudio Jamesa Milanu. On bio bio bomba ljeta svakako.

Ja mislim da nasi pokusajavu ostavit Dollarummu jos jednu sezonu, možda cak i da bude prvi golman ali na kraju sezone sigurno prodat ga i uzet dobre pare. To bi nekako najmudrije bilo, zato pretpostavljam da ce se sličan scenario i desit.
Kako mislis prodat i uzeti pare za nekoga kome je ugovor istekao??

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 jun 2017, 10:24

Pa možda ce mu ponudit produženje ugovora, danas ce se sastati u Poljskoj pa ćemo vidjet sta ce se desit. Možda ce ga prodat na polusezoni, moje mišljenje je da ce pokusat izvuci maximum iz ove situacije.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2017, 10:26

Svakako da je bolje potpisati novi ugovor i prodat ga na kraju sezone nego da ode besplatno.
Medjutim, ako bi sad došla ponuda od 35-40 mil ni sekunde nebi razmišljao.
Kako bi bilo dobro ubacit ga u deal za Jamesa.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2017, 10:55

Ma ja ne vidim sad izlaz iz ove situacije za njega,pa svaku tekmu koju bude branio ispred curva sud ce biti prozivan i izvizdan i bice predmet vrijedjanja od strane navijaca,tako da ne vidim bas da je dobro da ti tako jedan igrac igra,al dobro vudjecemo sta ce biti na kraju

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2017, 11:37

Ma ne može se on izjednačavati sa ibrahimovićem ili kome već jer nije ni izbliza ista situacija, ovaj se toliko go.vana nasrao skupa sa raiolom da čisto sumnjam da će navijači ikada preći preko toga.
Sam on i njegovi postupci prema klubu koji mu je sve dao se teško mogu provariti, ogromno razočaranje.

A i svima je jasno da nije neko ko će predstavljati budućnost milana i neko kome ćeš dati kapitensku traku jer je pitanje dana kada će opet zatražiti transfer, tako da će emocije prema njemu biti u minusu. Najviše što mogu je da tolerišem njegovo prisustvo u klubu, za sve ostalo je prekasno. :mrgreen:

FORZA MILAN !

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 20 jun 2017, 11:39

Kako bi bilo dobro za Serie A kompletnu kad bi ste vi uspjeli dovesti nekog igraca kalibra Jamesa. A za vas bi on konkretno bio najbolje moguce pojacanje, jer vam trenutno samo to i fali.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

bijeli22
Kontakt:

Post Postao/la bijeli22 » 20 jun 2017, 13:04

Kod: Označi sve

Međutim, spekuliše se da je upravo Kinez pobesneo zbog Donarume i naredio direktorima da ne prodaju golmana za male pare i da ga zakucaju na tribine do sledećeg leta što je razbesnelo Rajolu.

„Je li to poručio Li? Je li on Milan? A zašto onda ja ne bih razgovarao sa Eliotom koji je pravi vlasnik Milana?“, poručio je Rajola i zapalio italijansku javnost!
Ko je Eliot?

Reč je i američkom hedž fondu od kojeg je Li Jonghong uzimao pozajmice prilikom kupovine Milana. Spekuliše se da ovaj fond iz senke upravlja Milanom jer je preuzeo sva klupska dugovanja.
O čemu se radi ovdje, nama Ameri vlasnici kako ovaj govori? :D

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 20 jun 2017, 13:12

bijeli22 je napisao/la:

Kod: Označi sve

Međutim, spekuliše se da je upravo Kinez pobesneo zbog Donarume i naredio direktorima da ne prodaju golmana za male pare i da ga zakucaju na tribine do sledećeg leta što je razbesnelo Rajolu.

„Je li to poručio Li? Je li on Milan? A zašto onda ja ne bih razgovarao sa Eliotom koji je pravi vlasnik Milana?“, poručio je Rajola i zapalio italijansku javnost!
Ko je Eliot?

Reč je i američkom hedž fondu od kojeg je Li Jonghong uzimao pozajmice prilikom kupovine Milana. Spekuliše se da ovaj fond iz senke upravlja Milanom jer je preuzeo sva klupska dugovanja.
O čemu se radi ovdje, nama Ameri vlasnici kako ovaj govori? :D

Pusti debelog, davno se on pogubio

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 20 jun 2017, 13:13

rope11 je napisao/la:Ma ne može se on izjednačavati sa ibrahimovićem ili kome već jer nije ni izbliza ista situacija, ovaj se toliko go.vana nasrao skupa sa raiolom da čisto sumnjam da će navijači ikada preći preko toga.
Sam on i njegovi postupci prema klubu koji mu je sve dao se teško mogu provariti, ogromno razočaranje.

A i svima je jasno da nije neko ko će predstavljati budućnost milana i neko kome ćeš dati kapitensku traku jer je pitanje dana kada će opet zatražiti transfer, tako da će emocije prema njemu biti u minusu. Najviše što mogu je da tolerišem njegovo prisustvo u klubu, za sve ostalo je prekasno. :mrgreen:
Ibru sam uzeo za primjer nekoga prema kome se promijenio odnos navijača, tu se sve sličnosti završavaju- :mrgreen:
Ja bih iskreno volio da ide ali da se uzmu dobre pare. Nemam više nikakvih simpatija prema njemu mada ga posebno ni ne "mrzim" ali svjestan sam činjenice da se odnos navijača prema njemu može promijeniti.

Ne znam gdje ste iskopali za Jamesa ali to se nigdje ne spominje. Velika bi stvar bila dovesti igrača tog statusa.
Očvrstiš ekipu sa 5-6 pojačanja i na kraju dovedeš takvog igrača. Pogodak u svakom smislu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2017, 13:25

još bolje po nas, što više vlasnika to više love u budžetu :cool:

mi ćemo hameza dovesti jedino ako se baš nijedan klub nimalo ne angažuje oko njega i to na posudbu, a ako to uspiju izvesti ona dvojica onda im se doživotno treba klanjati :mrgreen:
ali mendes je u dobrim odnosima sa milanom i haman da ga je pravo naumio privoliti da dođe ovdje, pa budemo vidjeli... plata ne bi trebala problem, ako se nudilo morati 10 miliona onda može i njemu približno isto, makar je komercijalan igrač pa bi se isplatio svaki dinar.

ali jašta nego bi valjalo da dođe, gdje ne bi :zzz:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jun 2017, 13:38

Šta je sa Bigliom i Keitom, razyebalo se definitivno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 jun 2017, 13:51

Samir Nasrii :pray: :pray: :pray:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 20 jun 2017, 13:57

ahmad_tz je napisao/la:Samir Nasrii :pray: :pray: :pray:
Ozbiljan??

Gledao ga u Sevilji sad dok je bio na posudbi i nema taj šta da pruzi Milanu .

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.