Mirabelli je već u Rimu, obavit' će razgovor sa Montellom i onda se pozabaviti oko Biglie i Keite možda.Ali ovaj prvi je prioritet.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan ce platiti €25m + bonuse za Contia. Igrac ce potpisati 5-godisnji ugovor prema kom ce zaradjivati €2m godisnje. Zvanicno saopstenje ocekuje se tokom ove nedelje. #MilanNews
Mirabelli je već u Rimu, obavit' će razgovor sa Montellom i onda se pozabaviti oko Biglie i Keite možda.Ali ovaj prvi je prioritet.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pročita neđe na fejsu da je kao moguće da dođe, iako od toga nema ništa. Dobar je to igrač a garant bi došo na posudbu tako da se neće puno para potrošit. Nije zaboravio igrat fudbala, a nije ni star puno. Ako se preporodi ostavit ga, ako ne nikom ništa.gambler1899 je napisao/la:Ozbiljan??ahmad_tz je napisao/la:Samir Nasrii![]()
![]()
Gledao ga u Sevilji sad dok je bio na posudbi i nema taj šta da pruzi Milanu .
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo za transfer Contia, jel moguće da smo dočekali da na obje bekovske pozicije imamo ekstra igrace. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nasri i sl. su pojačanja u stilu Galliania. Milan ako ima ozbiljne ambicije treba tražiti igrače koji će praviti razliku i koji će značajnije unaprijediti igru.
Nasrijev prime je davno prošao. Možda sporadično može pružiti dobru partiju ali Milanu sad treba neko na koga mogu ozbiljno računati i ko ih može dovući do LP. Nasri nije taj igrač već nekoliko godina.
Conti do kraja sedmice
Nasrijev prime je davno prošao. Možda sporadično može pružiti dobru partiju ali Milanu sad treba neko na koga mogu ozbiljno računati i ko ih može dovući do LP. Nasri nije taj igrač već nekoliko godina.
Conti do kraja sedmice
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
pa istina da nam treba sličan profil igrača kao nasri, ali ne neko ko je posvađan sa fudbalom već godinama 
već 10 dana nismo nikog doveli
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Što se tiče Dollarume, mislim da se sad namjerno pravi priča oko navodnog obrata i potpisivanja ugovora kako bi potencijalni kupci što prije poslali ponudu i završili to sada kada ga mogu dobiti za puno manje love nego nakon potpisa ugovora.
Il Club più titolato al mondo!
Ja sad ulazim na forum da se pozalim na upravu kako je prosli previse vremena od nekog potpisa kad ti vec napisao. Grozni surope11 je napisao/la:pa istina da nam treba sličan profil igrača kao nasri, ali ne neko ko je posvađan sa fudbalom već godinama
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nasri je u Sevilli pruzao poprilican broj dobrih utakmica.ahmad_tz je napisao/la:Pročita neđe na fejsu da je kao moguće da dođe, iako od toga nema ništa. Dobar je to igrač a garant bi došo na posudbu tako da se neće puno para potrošit. Nije zaboravio igrat fudbala, a nije ni star puno. Ako se preporodi ostavit ga, ako ne nikom ništa.gambler1899 je napisao/la:Ozbiljan??ahmad_tz je napisao/la:Samir Nasrii![]()
![]()
Gledao ga u Sevilji sad dok je bio na posudbi i nema taj šta da pruzi Milanu .
Razlika izmedju tog Nasrija i onog iz Citija je nebo i zemlja.
-
gambler1899
- Kontakt:
Ja što sam gledao a odgledao sam dobar broj utakmica Sevilje ništa posebno što bi Milanu u ovom trenutku trebalo, a koliko je zadovoljio pokazuje činjenica da ga Sevilja neće otkupiti.
Tačno, 10 dana prođe, oni ništa. Uprava napolje
Izgleda da bi Biglia mogao ubrzo biti gotov
Izgleda da bi Biglia mogao ubrzo biti gotov
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
"Novi kapiten Lazija u narednoj sezoni bit će bh. reprezentativni veznjak Senad Lulić (31), odlučio je to trener rimske momčadi Simone Inzaghi, pišu talijanski mediji.", if you know what i mean 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- _forzamilan_
- Kontakt:
Biglia po mom skromnom misljenju bio bi najbolje pojacanje dosad.
Navodno Real prihvatio ponudu Milana za Jamesa od 60m ali on zeli United, znaci pisaj ga
Lord Paletta koji je ove sezone skupio 5 crvenih i 6 zutih napusta Milan
Navodno Real prihvatio ponudu Milana za Jamesa od 60m ali on zeli United, znaci pisaj ga
Lord Paletta koji je ove sezone skupio 5 crvenih i 6 zutih napusta Milan
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Lulic novi kapiten Lazia znaci Bigila je nas tu nema dalje price 
Nego ako dovedemo do kraja prelaznog roka Jamesa to bi bilo extra za sve,najvise sa marketinske strane,jer frajera doslovno obozqvaju u Kolumbiji
Nego ako dovedemo do kraja prelaznog roka Jamesa to bi bilo extra za sve,najvise sa marketinske strane,jer frajera doslovno obozqvaju u Kolumbiji
- muha milanez
- Kontakt:
Pisu da je Real prihvatio ponudu Milana od 60mil za Jamesa, samo da se licni uslovi dogovore. Biglia, Conti i James pa da scudeto napadnemo 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Sa svim ovim igračima koji se spominju za tu poziciju lijevog napadača ili kako god to da se zove pitanje je šta misle uraditi sa Bonaventurom. Misle li ga povući u srednju trojku ili ga misle prodati jer i on ima Raiolu za agenta? Bez obzira na njegovog agenta ne bi volio da ga prodaju.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Laik sam totalni ali Jack i jeste vezni a naprijed na krilo su ga gurali silom prilika. Moje misljenje je da mora ostati pod svaku cijenu bez obzira na Raiolu, kvalitet je dokazao i zasluzio je svojim partijama i zalaganjem da ostane. Tesko je reci sta ce biti ali mislim da ce ostati.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jack je produzio ugovor tako da se neće uskoro pregovarati sa debelim kada je on u pitanju
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
a može igrati desno umjesto susa recimo 
ma on je nešto između krila i veznjaka, ali mi je uvijek bolje partije pružao na krilu jer previše komplikuje i melja loptu za jednog veznjaka, pa je manje zlo kad je na krilu.
imaš bigliu, kessija i taj dio problema je riješen, sad se treba ići po kreativca.... hamez bi bio idealan, igrač za kojim milan žudi još od odlaska kake
ma on je nešto između krila i veznjaka, ali mi je uvijek bolje partije pružao na krilu jer previše komplikuje i melja loptu za jednog veznjaka, pa je manje zlo kad je na krilu.
imaš bigliu, kessija i taj dio problema je riješen, sad se treba ići po kreativca.... hamez bi bio idealan, igrač za kojim milan žudi još od odlaska kake
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da će ozvaničiti konačno transfer Biglie i Contija, jer to je sve skoro pa riješeno i vrijeme da opet zapalimo net i forum sa novim pojačanjima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)