ThrillerHz je napisao/la:kinosvra je napisao/la:
Bravo, glavni cilj je bio stabilan klub, da se vrate dugovi, napravi akademija, i da se naprave solidni uslovi za tu djecu, i da se trosi sta se zaradi.
A ovdje sad kojekakvi forumasi pljuju Tana jer ne salje vise milione da se kojekakvi bogalji zaposleni u FKS, igraju menadjera.
Pa da svaki prelazni rok mijenjaju po 10 igraca i uzimaju talove i provizije.
Cuj Tan hostapler...a Ibrakovic, Kantardzic i kompanija su kraljevi, ugledni sportski radnici.
Ibrakovic kazu dovodio prave igrace, a to sto je pokrao milione nema veze.
Ne mozes ti to pojedincima objasnit, il su fakat slijepi, ili se namjerno prave, al postaju smijesni...
Pljuje se na način rada u ovom prelaznom roku.
Ja sam zadovoljan(moje pravo, mogu i da griješim).
Postavljene su neke norme, koje se oćito poštuju.
Nijedan igrač nemože ucijenjivati klub, sa svima se razgovara i pokušava postići dogovor.
Probao folirati Crnikćev menađer, klepio ušima.
Problemi sa produženjem kod dječaka, postignut dogovor.
Rustemović može ići ali zna se da je naš igrač, dogovoriti će se.
Bekiću ponuđeni uslovi ako nećeš ADIO.
Kovačević poćeo davati ultimatume, HVALA DOVIĐENJA, ne vidjeh da je našao bolje(zaboravio ko ga je pazio kada mu je karijera bila u pitanju).
Dulja ponuđeno mu je realno dovoljno, ako želi i ako dogovori gdje neka ide kada istekne ugovor.
Said tu se nema šta reći.
Balić, Čala ga otpisao u januaru, otišao i ostavio mjesto platom i statusom stranca za nekog solidnog igrača.
Sad zasada dvije solidne prinove(ABD biće to i pojačanja), u ekipu ukljčeni naši mladići.
Očekuje se dolazak još nekih igrača, o tom potom.
No napokon se pokušava raditi na duge staze, bez nekih adhok rješenja i bombastičnih najava.
Pored svih slabosti kojih smo bili svjestni u proteklom prvenstvu, uz veliku dozu peha i nekorektno suđenje u 4 dana smo u Hercegovini izgubili titulu i kup. Realno je ostvaren napredak u odnos na situaciju u kojoj smo bili jesenas. Neke stvari bi se mogle brže rješavati ali očigledno je da ima napretka. Uz adekvatno dopunjavanje igračkog kadra biće nešto.