kinosvra je napisao/la:Bilo je danas tajno glasanje medju igracima za kapitena izmedju Samira i Marka, i Marko je novi kapiten zvanicno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moze i onaj Vucko sto hoda po tribinama ?High je napisao/la: Ovi Radovca na sve načine žele prodati, a on isto strvina. Još malo pa će ga umotati u maskotu i ciganima ga dati.
1946~
Ma ovo je jad žešći. Nikad, izgleda, ne mogu preći preko toga da smo ga samo onda mogli prodati za neke pare. Druge prilike nema. Njega ne može dići ni Goca Tržan.ThrillerHz je napisao/la:Moze i onaj Vucko sto hoda po tribinama ?High je napisao/la: Ovi Radovca na sve načine žele prodati, a on isto strvina. Još malo pa će ga umotati u maskotu i ciganima ga dati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"Sretan sam zbog dolaska u Sarajevo. Ambicije kluba su me privukle i jedva čekam da se priključim ekipi. Sarajevo je uložilo mnogo napora kako bi me dovelo i za mene je to motivacija. Želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju i reći da ću dati sve od sebe za ovaj klub. Radujem se nastupima u bordo bijelom dresu", rekao je Rahmanović nakon potpisa.
Rahme izadati neće!
Rahme izadati neće!
Amer Dupovac!
ih kako bi ga MILF-uša neka sabralaHigh je napisao/la:Ma ovo je jad žešći. Nikad, izgleda, ne mogu preći preko toga da smo ga samo onda mogli prodati za neke pare. Druge prilike nema. Njega ne može dići ni Goca Tržan.ThrillerHz je napisao/la:Moze i onaj Vucko sto hoda po tribinama ?High je napisao/la: Ovi Radovca na sve načine žele prodati, a on isto strvina. Još malo pa će ga umotati u maskotu i ciganima ga dati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Baš mi je drago zbog Marka!
Čuj kandidat u užem krugu bio Samir Radovac.
Baš me zanima kako se došlo do Radovca kao kandidata za kapitena, gledajući zadnju sezonu. Pored živog Bojana i Šaše... Pa Ahmetović prije zaslužuje da bude u tom "užem" krugu od malog Samketa. Mislim priča kako se sad sa juniorima radi drugačije jer se pogriješilo sa Radovcom, a sa njim haman sve isto, ima neograničen broj kredita ili čega već, samo daj da ga uvalimo kome haman. I onda palamud kako smo "napokon krenuli ka ozbiljnijem pristupu." Ma hajte molim vas.
A ovaj Rahmanović mi uopšte ne znači ništa, osim što je još jedan Slobodaš u FKS. Ja mu želim da prekuca ligu, ali isto tako želim FK Sarajevo da se okani Tuzle barem na godinu dana eto, samo godinu dana.
Baš me zanima kako se došlo do Radovca kao kandidata za kapitena, gledajući zadnju sezonu. Pored živog Bojana i Šaše... Pa Ahmetović prije zaslužuje da bude u tom "užem" krugu od malog Samketa. Mislim priča kako se sad sa juniorima radi drugačije jer se pogriješilo sa Radovcom, a sa njim haman sve isto, ima neograničen broj kredita ili čega već, samo daj da ga uvalimo kome haman. I onda palamud kako smo "napokon krenuli ka ozbiljnijem pristupu." Ma hajte molim vas.
A ovaj Rahmanović mi uopšte ne znači ništa, osim što je još jedan Slobodaš u FKS. Ja mu želim da prekuca ligu, ali isto tako želim FK Sarajevo da se okani Tuzle barem na godinu dana eto, samo godinu dana.
Samo Saraj'vo.
Za njega je ovo napredak u karijeri, napokon će igrati Evropske utakmice i osvajati titule.Rahma je napisao/la:"Sretan sam zbog dolaska u Sarajevo. Ambicije kluba su me privukle i jedva čekam da se priključim ekipi. Sarajevo je uložilo mnogo napora kako bi me dovelo i za mene je to motivacija. Želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju i reći da ću dati sve od sebe za ovaj klub. Radujem se nastupima u bordo bijelom dresu", rekao je Rahmanović nakon potpisa.
Rahme izadati neće!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nemoj tako, u onih zadnjih par utakmica je izgledao kao fudbaler, imao par finih pasovaHigh je napisao/la:Ma ovo je jad žešći. Nikad, izgleda, ne mogu preći preko toga da smo ga samo onda mogli prodati za neke pare. Druge prilike nema. Njega ne može dići ni Goca Tržan.ThrillerHz je napisao/la:Moze i onaj Vucko sto hoda po tribinama ?High je napisao/la: Ovi Radovca na sve načine žele prodati, a on isto strvina. Još malo pa će ga umotati u maskotu i ciganima ga dati.
1946~
to i meni uvijek smeta s kapitenima i blamiranjem s izborom ali je izgleda stavka koja nosi određen iznos prilikom prodaje po uefinim pravilima i to uvijek tako rade...što hoće reći da nije bezveze iznos....PitarBordo je napisao/la:Baš mi je drago zbog Marka!
mislim da je slučajnost što je ovaj momak isto tuzlak, ali iskreno ona Husrefova ekipa slobode je odlična bila pogotovo vezni red....najbolji u ligi ako se ne varam...nema ništa loše u dovođenju igrača koji se već poznaju i imaju neko razumijevanje na terenu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo lagano,ova ekipa ce se najmanje mjenjati od svih u ligi.Vec sada je to jasno,taj spic i 10 tka ce biti samo bonus na sve to.Bitnije je uvijek sto manje mjenjati,malo se nadopunjavati svaki put i lagano,pa evo sad fale samo dva igraca da ovo bude top topcina.Da imas i klupu i sve.
Nema se sta uigravati ovaj tim,to je to lagano.Sve sto upada samo po sebi ulazi u uhodan sistem,treneru je tu merak raditi.Sistem se zna,igra zna.Samo lagano u hodu neke greskice ispravljati i i extrica.
Samo naprijed Sarajevo!
Zadovoljan sam ja kako ovo sve ide.Kad se budemo doveli u situaciju da nam u jednom prelaznom roku netreba vise od 2 igraca to ce biti to,a blizu smo tome po meni,evo i sada ,okosnica ekipa tu,ljepota,malo po malo,uspjeh stize.
Nema se sta uigravati ovaj tim,to je to lagano.Sve sto upada samo po sebi ulazi u uhodan sistem,treneru je tu merak raditi.Sistem se zna,igra zna.Samo lagano u hodu neke greskice ispravljati i i extrica.
Samo naprijed Sarajevo!
Zadovoljan sam ja kako ovo sve ide.Kad se budemo doveli u situaciju da nam u jednom prelaznom roku netreba vise od 2 igraca to ce biti to,a blizu smo tome po meni,evo i sada ,okosnica ekipa tu,ljepota,malo po malo,uspjeh stize.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast upravi doveli su Kuzmanovica mladog i perspektivnog igraca,i ovaj drugi nije los sigurno,plus imamo jos jedno mjesto za stranca treba nam napadac ako ne misle Ahmet da im igra u prvih 11. Ovaj rok uprqva nije dala nikom da se igra sa klubom,jedan smo od rijetkih klubovanu drzavi da zadrzi evo 2 godine skoro sve igrace iz prvih 11 sto je za pohvalu.. kad se vec pljuje nek se ovdje i pohvali jer danima neki pljuju maksimalno po svemu,a realno odlican posao radi ovaj Ilievski il ko vec vuce ove poteze.bez pompe ikakve,reklamiranja svaki ddan itd,d9k neki promjene 8 igraca iz prvih 11 i docedu 60 igraca
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ko god ga je stavio u taj uži izbor i dao igračima, ako nije bio svjestan da ga igrači neće izabrati onda ili je slijep, ili ne prati FKS. Vjerujem da ima to neku težinu prilikom prodaje i računanja tek naknade, ali mislim da je red da prestanemo biti sitničavi i izaberemo kapitena u punom značenju te riječi.DenchiNL je napisao/la: to i meni uvijek smeta s kapitenima i blamiranjem s izborom ali je izgleda stavka koja nosi određen iznos prilikom prodaje po uefinim pravilima i to uvijek tako rade...što hoće reći da nije bezveze iznos....
mislim da je slučajnost što je ovaj momak isto tuzlak, ali iskreno ona Husrefova ekipa slobode je odlična bila pogotovo vezni red....najbolji u ligi ako se ne varam...nema ništa loše u dovođenju igrača koji se već poznaju i imaju neko razumijevanje na terenu....
A ovo za Tuzlu, to ja više jer su mi se popeli na vrh mozga, Jasna većina ih je iz Tz... Nema mnogo veze sa aktualnim stvarima na terenu, jednostavno meni nekako dosadilo... Poznajem Denija (lik na slici sa njim pored grba FKS), odličan momak, ako je ovaj upola igrač kakav je Deni čovjek onda mu mogu oprostiti što je "još jedan iz Slobode..:"
Samo Saraj'vo.
Ajd buraz da se ti sve pitas u klubu koga bi doveo? Imas vrc 3 strana igraca,koga bi od bh tj sa nasim pasosem ti doveo? Posto kritikujes budi malo realan koje opcije imamo i koga da dovedemo?PitarBordo je napisao/la:Baš mi je drago zbog Marka!
- TobeYarabi
- Kontakt:
voli je brat provuci kroz pišuHigh je napisao/la:
Visoka kandžija!
Gdje je Haris Duljević, je li sa ekipom?
Hoće li nas povesti u Moldaviju?
Ne vidim razloga da nam kapiten budu neke došle u ekipu koji će što prije pokupiti se, samo domaća djeca dolaze u opticaj za kapitena i povratnici nakon 2-3 sezone + još dvije kada se vrate.
Nešto kao Džemal Berberović.
I da, dobar je ovaj igrač, sviđa mi se zbog visine na ovoj poziciji, a i mlad je.
Hoće li nas povesti u Moldaviju?
Ne vidim razloga da nam kapiten budu neke došle u ekipu koji će što prije pokupiti se, samo domaća djeca dolaze u opticaj za kapitena i povratnici nakon 2-3 sezone + još dvije kada se vrate.
Nešto kao Džemal Berberović.
I da, dobar je ovaj igrač, sviđa mi se zbog visine na ovoj poziciji, a i mlad je.
ili je vidio da mu je vakat da ga tuhnemo glede ugovora itd. zadnji voz da proigra i bilo šta uzmemo tj. izađemo na 0 barem što se tiče investiranog u njega...nadam se da je ovo "tajno glasanje" šuplja, jer ako su dali izbor Radovac ili bilo šta drugo, zvonce kravlje ja bi za zvonce glasoPitarBordo je napisao/la:Ma ko god ga je stavio u taj uži izbor i dao igračima, ako nije bio svjestan da ga igrači neće izabrati onda ili je slijep, ili ne prati FKS. Vjerujem da ima to neku težinu prilikom prodaje i računanja tek naknade, ali mislim da je red da prestanemo biti sitničavi i izaberemo kapitena u punom značenju te riječi.DenchiNL je napisao/la: to i meni uvijek smeta s kapitenima i blamiranjem s izborom ali je izgleda stavka koja nosi određen iznos prilikom prodaje po uefinim pravilima i to uvijek tako rade...što hoće reći da nije bezveze iznos....
A ovo za Tuzlu, to ja više jer su mi se popeli na vrh mozga, Jasna većina ih je iz Tz... Nema mnogo veze sa aktualnim stvarima na terenu, jednostavno meni nekako dosadilo... Poznajem Denija (lik na slici sa njim pored grba FKS), odličan momak, ako je ovaj upola igrač kakav je Deni čovjek onda mu mogu oprostiti što je "još jedan iz Slobode..:"
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad se kritikuje nešto starije od 6 mjeseci onda ide ona "ova Uprava je tek stigla," ali sada treba da ih hvalimo jer je ekipa na okupu "evo 2 godine..." Nema logike.zagor1987 je napisao/la:jedan smo od rijetkih klubovanu drzavi da zadrzi evo 2 godine skoro sve igrace iz prvih 11 sto je za pohvalu..
A za ovo pitanje "koga bih ja doveo," niti imam sredstva niti imam pristup kakav imaju ljudi u FKS da ti odgovorim na to pitanje. Nemam skauting, mogu ti samo reći koga ne želim da vidim u FKS, a ko je trenutno dio istog ili bio u skorije vrijeme, jer za to sam mjerodavan jer sam 4 utakmica u zadnjih 3 godine propustio. Na kraju krajeva koji kurrac radi Livak još u Klubu? Ako ga Čala nije uspio koristiti za pola godine u ovoj ekipi koja je igrala proljetos, zašto neko misli da će mu igrati na jesen?
Već sam nekome neki dan odgovorio na to hipotetičko "da se ja pitam" kako bih radio. Malo je glupo pitanje, postoje ljudi koji se školuju za gotovo svaku profesiju, to što ja kritikujem doktora koji je bratu masno tikvo uklonio i ostavioo ogroman ožiljak, tri put veći nego tkivo, ne znači da bih ja to bolje odradio ili uopšte znao odraditi.
Samo Saraj'vo.
pannaTobeYarabi je napisao/la:voli je brat provuci kroz pišuHigh je napisao/la:
Visoka kandžija!
kažu omladinci za ovako nešto
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako to misliš Pavlović ne zaslužuje kapitensku? Ne kontam tu logiku "samo domaća djeca dolaze u opticaj" - kapiten ima jasnu ulogu, i to definisanu pravilima, u skorijim godinama "raspravljanje" sa glavnim sucem dozvoljeno je samo kapitenu, na kraju krajeva kapiten treba da bude neko ko se u svlačionici smije unijeti svakom igraču u facu na poluvremenu i reći mu da nema muda i da igra ili izađe iz igre. Možda banalan primjer: James Milner odigrao 150 utakmica za City, prešao u Liverpool, vako 10-15 utakmica prošlo, prvi kapiten se povrijedio (onaj što je zamjenio Gerrarda) i Milner bio kapiten, nije nikakvo dijete, niko ko igra tu godinama, nego neko ko ima autoritet da bude to. Sve dok mi budemo razmišljali na taj način pravit ćemo nove Radovce. Jer ne može ni svako dijete koje izađe iz Akademije biti kapiten, muda i psiha su zajebana stvar. Što je najgore taj Radovac će nositi traku kad god Marko ne igra (kartoni recimo, odmaranje) - igrač koji je navijačima morao da vrati nagradu koju su mu isti navijači dodjelili jer je prijetio navijaču kako će "meci letjeti." Ma hajde molim te.BelminM23 je napisao/la:Ne vidim razloga da nam kapiten budu neke došle u ekipu koji će što prije pokupiti se, samo domaća djeca dolaze u opticaj za kapitena i povratnici nakon 2-3 sezone + još dvije kada se vrate.
Da rasčlanimo, drago mi je zbog Marka, bio mi je favorit uz Pavlovića, nadam se da će mu dati više nečega ta zvanična titula, ali i ne mora da znači traku je nosio i Rustemović.
Samo Saraj'vo.
Meni se svidja politika,dovode se mladi i dobri igraci,ode npr samo jedan igrac iz prvih 11 dodju dva to je meni ok mada nadamo se jos nekim pojacanjimaPitarBordo je napisao/la:Kad se kritikuje nešto starije od 6 mjeseci onda ide ona "ova Uprava je tek stigla," ali sada treba da ih hvalimo jer je ekipa na okupu "evo 2 godine..." Nema logike.zagor1987 je napisao/la:jedan smo od rijetkih klubovanu drzavi da zadrzi evo 2 godine skoro sve igrace iz prvih 11 sto je za pohvalu..
A za ovo pitanje "koga bih ja doveo," niti imam sredstva niti imam pristup kakav imaju ljudi u FKS da ti odgovorim na to pitanje. Nemam skauting, mogu ti samo reći koga ne želim da vidim u FKS, a ko je trenutno dio istog ili bio u skorije vrijeme, jer za to sam mjerodavan jer sam 4 utakmica u zadnjih 3 godine propustio. Na kraju krajeva koji kurrac radi Livak još u Klubu? Ako ga Čala nije uspio koristiti za pola godine u ovoj ekipi koja je igrala proljetos, zašto neko misli da će mu igrati na jesen?
Već sam nekome neki dan odgovorio na to hipotetičko "da se ja pitam" kako bih radio. Malo je glupo pitanje, postoje ljudi koji se školuju za gotovo svaku profesiju, to što ja kritikujem doktora koji je bratu masno tikvo uklonio i ostavioo ogroman ožiljak, tri put veći nego tkivo, ne znači da bih ja to bolje odradio ili uopšte znao odraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.