FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ynwa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ynwa1921 » 20 jun 2017, 16:24

To da je najbolji Željin trener poslije rata je više metafora koja se odnosi na naš mentalitet. Iskreno ne pamtim da smo ljepše igrali nego pod Odovićem,ali isto tako najnegledljiviji fudbal mi je bio pod Mulalićem(koji me je i sam trenirao i za kojeg ću uvijek govoriti da je najpošteniji trener sa kojim sam radio,rad red i disciplina).
Zašto Slavku ? - Pa mišljenja sam da moramo od nečega/nekoga početi,ne može se od govana pita tek tako praviti... treba mu se dati vremena da pročisti svlačionicu(kao što je uradio odmah po dolasku,pa evo sad situacija sa Tucetom). Ne mislim da je Petrovic Lippi ali mislim da zasluzuje citavu sezonu, i da ce kako vrijeme bude odmicalo igra početi da liči na nešto,a ukoliko griješim treba se rastati sa njim. No iako se budemo rastajali treba se pokazati ostalim trenerima koji bi ga mogli zamjeniti da će dobiti poštenu priliku i vrijeme da uradi nešto, a ne da će se ponoviti slučaj Čapljić...

Bolje te našao.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 jun 2017, 16:25

Morate me pustiti da i ja sebi napravim jos 2-3 acc. Jedva i ovaj reg.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 16:39

Protiv Zete na Grbavici 29. u 20:45.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 20 jun 2017, 20:08

Zamisli da mi s Slavkom nesto pokusamo.

Covjek dokazao i pokazao sve. Borba za dva trofeja. Kad je dosao bili u cetvrtini finala Kupa, lige ostalo jos kamaru da izbori evropu.
Sam kvalitet lige nije kakav da je tesko izboriti evropu.
Izgubimo titulu kad smo tri kola do kraja bili prvi, a trebala nam pobjeda u Krupi i nerijeseno. Ponavljamo pricu jednu te istu.

Nasa igra s njim je katastrofa. Izbij, nabij na Miru i to je to.

Gradi defanzivnu igru a nemamo uopce igraca za takvu igru. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobro odigranu utakmicu.
I onda zamisli floskule da ga ne mijenjamo jer samo zbog toga nam treba kontinuitet. Graditi to s nekim ko ne zna da bi se forma ispunila. Presmijesne teze.

Covjek je ce biti otjeran nakon max 5. Kola. Glavu dajem.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 20 jun 2017, 20:21

Da znam kakva će ekipa istrčati na teren protiv Zete mogao bih možda i procijeniti kakvi su izgledi za prolaz. Ovako neko kaže 65, neko 75 % a startnih 11 se još ne zna. Uz to bi ovih 75 moglo biti i previsoko... ovi su mladi, željni dokazivanja, kostur ekipe manje-više isti im ostao. Za razliku od Želje gdje još povrh svega situacija u svlačionici po svemu viđenom i nije sjajna.

Nadati se najboljem i zabiti više golova nego što primimo, jer primiti ga hoćemo - ponajprije zahvaljujući vlastitom kiksu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 20:25

Otprilike se zna prvih 11 za Zetu. Mislim da ce to biti onaj tim od jucer iz prvog poluvremena uz mozda zamjenu Ramovic-Zeba.

Ako daju stvarno sve od sebe mozemo proci. U slucaju da pristup bude kao protiv Krupe i pitara pisi propalo. Nadati se najboljem jer moramo doci do drugog pretkola.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 jun 2017, 20:28

Buffon1 je napisao/la:Zamisli da mi s Slavkom nesto pokusamo.

Covjek dokazao i pokazao sve. Borba za dva trofeja. Kad je dosao bili u cetvrtini finala Kupa, lige ostalo jos kamaru da izbori evropu.
Izgubimo titulu kad smo tri kola do kraja bili prvi, a trebala nam pobjeda u Krupi i nerijeseno. Ponavljamo pricu jednu te istu.

Gradi defanzivnu igru a nemamo uopce igraca za takvu igru. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati dobro odigranu utakmicu.
I onda zamisli floskule da ga ne mijenjamo jer samo zbog toga nam treba kontinuitet. Graditi to s nekim ko ne zna da bi se forma ispunila. Presmijesne teze.

Dao bi ti sve da mi sada ispadnemo od Zete da moze nastaviti negativnu pricu.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jun 2017, 20:31

Amazon je to tj aldin.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jun 2017, 20:49

Idem na Kretu razvalicemo Zetu,nesto me boli peta 3 komada primice Zeta,Zeno razgrni TU storu Manijaci idi u Crnu Goru,nesto mi komsinicu svrbi po pici,Manijaci pjevaju u Podgorici,Zec je napravio odlican prodor solo i Zeljo prolazi u drugo kolo..Danas Sam sreo Maika prolazimo i Aika.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jun 2017, 20:54

:rol: :rol: alipasino :bow:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 20:54

Joj brata [emoji38] [emoji38]

ynwa1921
Kontakt:

Post Postao/la ynwa1921 » 20 jun 2017, 20:58

Zenzo je napisao/la:
Buffon1 je napisao/la:Zamisli da mi s Slavkom nesto pokusamo.

Dao bi ti sve da mi sada ispadnemo od Zete da moze nastaviti negativnu pricu.

Mozda je jednostavno najbolje otjerati trenera nakon svakog poraza i dovesti novog.... Ili plakati za Amarom.... Ili sjediti na sjeveru i vrijedjati koga stignes... I praviti se najpametniji. Svi sve znaju bolje od samih trenera , sto bi moj stari rekao "sve dok je pitara,taxista,bildera,kamatara i slicnih u i oko kluba, nikad se necemo pomaci ni metra naprijed". Toliko je negativne enegrije i stvarno imam osjecaj da bi dosta navijaca bilo sretno da ispadnemo od Zete samo da se otjera trener. Šta ćemo reći ako se prošetamo iduće sezone kroz ligu, ako Zeti 3 damo na Grbavici , ako igra počne da liči na nešto , ako je taj Cenan nekim čudom pogodio sa Gotalom, Ramovicem i Graovcem... Ako bude Grbavica baza bez poraza kao nekad strah i trepet za svakoga ko kroči na nju a da mu krv nije plava... Jako puno ljudi daju sebi za pravo a da u zivotu nisu sutnuli loptu...

Jedan primjer prosjecnog navijaca.... Utakmica protiv Slobode,4-2 nisam usao na vrijeme stojim na Jugu na betonu guzva uzas atmosfera za 10, pocetak utakmice cirka 15-20 minut centarsut sa desne strane skace Zakaric i iz nemoguce pozicije suta glavom preko gola(pozicija je bila takva da je bilo nemoguce uraditi nista bolje), aplaudiram mahinalno i navijam sam najezen od atmosfere i utakmice kad nakon tog suta cujem 2 momka kako se deru"JOOOJ,GDJE CES TO FULITI DEBILU JEDAN,ALLAHAM' NE MOGU DA VJERUJEM KAKAV JE DEBIL OVAJ ZAKARIC". Malo je reci da sam ostao zblanut nakon toga... Ovo je samo jedan primjer, ljudi seru treneru kada igraci fule 5 100po100tnih sansi na utakmici kao da je on kriv ... Pokusajmo barem malo biti realni...

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 jun 2017, 21:03

Ti ti je otprilike ova prica da nama nema uspjeha nego sa Amarom, sto znaci kada covjeka vise ne bude ne preostaje nam nista drugo nego da ugasimo klub.
- Zeljeznicar -

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 20 jun 2017, 21:07

Alipasino je napisao/la:Idem na Kretu razvalicemo Zetu,nesto me boli peta 3 komada primice Zeta,Zeno razgrni TU storu Manijaci idi u Crnu Goru,nesto mi komsinicu svrbi po pici,Manijaci pjevaju u Podgorici,Zec je napravio odlican prodor solo i Zeljo prolazi u drugo kolo..Danas Sam sreo Maika prolazimo i Aika.
DOMINACIJA !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 jun 2017, 21:10

Nije valjda da ste se tek sad upoznali s liricnim mogucnostima Alpe.

Alpa majstore :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 20 jun 2017, 21:36

Ti a ni ja ne mozemo mijenjati trener. Ti si navijac kao ja, a u krugu ljudi koje ja poznajem a navijaju za Zelju 80% nisu zadovoljni igrom, taktikom, vodjenjem ekipe kako to radi Slavko.
Znaci navijaci koji idu na svaku utakmicu zadovoljnog nema.
Mozes ti sad pisati neke bajke ovdje stav raje koja idu na utakmice uopce nije takav kako ti pises.
Ne zelim ja da sudim imas pravo pisati sta god ti je volja, samo tvoje teze nemaju nikakve argumente. Pises cisto onako, spominjes ljude od ranije koji su nebitni trenutno. Ja amara nisam spomenuo a ti ga uzimas u post svako malo.

Psovanja je bilo kad smo duplu krunu osvojili a da ne bude sad kad igramo katastrofalno.

Ko prati Zelji 20 godina to zna. Ovi novopeceni navijaci sto navijaju za Zelju od kad je Misimovic nemaju pojma a to se vidi po postovima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2017, 21:41

Zamolio bih goste da se registruju :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 20 jun 2017, 21:48

Virtu4l je napisao/la:Zamolio bih goste da se registruju :mrgreen:
Ne ujedamo :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2017, 21:52

Qwerty90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zamolio bih goste da se registruju :mrgreen:
Ne ujedamo :D :D

Joj to sam zaboravio :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2017, 21:56

http://m.****/clanak/299170/petrovic ... -o-bekricu

Sapunica pocinje. Nastavak slijedi nakon povratka sa Kupresa.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MrkiMedo i 43 gosta.