Njemu treba čitav statut FKS i Ustav BiH da se sakrije.THEC je napisao/la:pa krije se ispod ugovora
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Smrdi ovo. Pod ugovorom nema ga na pripremamaHordasIstok je napisao/la:ma said je bivsi samo mu niko javio nije
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stae Johorina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
opet bi po' guza viriloPitarBordo je napisao/la:Njemu treba čitav statut FKS i Ustav BiH da se sakrije.THEC je napisao/la:pa krije se ispod ugovora![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
imalmenetu
- Kontakt:
kinosvra je napisao/la:Moze li iko na ovom forumu reagovati da mi ovog bolesnika skine s vrata???PitarBordo je napisao/la: Pa za Rahmana i Soiux zna prije pet dana, i to ga ovdje napali da je započeo priču koju su prenjeli portali. Muva se "oko" kluba je jer wannabe menadžerčić pa šta god tamo čuje protura na sve strane. Nešto kao sportaš sa Sela Švrakinog.
Stvarno je frajer zajebo i Evandera,svakom loncu poklopac,ufati se nagradnih igara,ne mozes svakom govoriti i odredjivati i vrjedjati ga i govoriti sta ce pricati,Ja volim ove insajderske od svrakindolca ti ne volis ok ali popusti malo nije tvoj forum,bez uvrede,ma hajte molim vas da lijepo diskutujemo
Zadnja izmjena: imalmenetu, dana/u 20 jun 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta će ti GPS lik haman godinu dana jede kolače u jednom lokalu.pitic je napisao/la:Smrdi ovo. Pod ugovorom nema ga na pripremamaHordasIstok je napisao/la:ma said je bivsi samo mu niko javio nijeTrebat će nam GPS da ga lociramo
@Majkl znamo da si pod novim nickom tu, ne moraš se još dodatno ofirati.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad se vracaju sa Jahorine.MortemHz je napisao/la:Stae Johorina
Uzimam sebi pravo na autorska prava,trenutak inspiracijejoker90 je napisao/la:Ali "tastaturni kabadahija" je najjači nadimak u historiji foruma, prekucavanje! Sad se tog sjetih!![]()
To je to. Halali, preskocio sam par stranica kad sam vidio da se neko upustio u polemiku s evanderomPitarBordo je napisao/la:pasica je napisao/la:A realno, kakva primanja on moze imati kad zavrsi s nama? Ne vjerujem da ce se baciti na "oranje njive", a tesko da nesto drugo zna.PitarBordo je napisao/la:
Odrekao bi se taj i brata rođenog prije nego plate u FKS.
Kriv je ko dovede invalida, i jos ljekarski prodje.
Danas sam to baš pisao u nekom od komentara, ne znam da li si pročitao.. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5922234
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
ja mislim da neko krivično treba odgovarati ako Crnkić dobije "7" - icuZukanovic je napisao/la:Vidim neki igraci imaju nove brojeve
Crnkic 9 : 7 ( Duljevic)
Ahmetovic 24 : 9 (Crnkic)
Rahmanovic 10 ( Husejinovic)
Pidro 4 ( Rustemovic)
Ivetic 28 : 14 ( Balic)
Kadusic 3 : 33 ( Amer Bekic)
Lelic 21 : 24 ( Ahmetovic)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve to cevape spominjes, jesi to imao u planu pred tekmu? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
jel ti nas malo zajebajes ovdjepitic je napisao/la:Što nije otišao na Jahorinu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Analizirat će utakmice po emisijama.pasica je napisao/la:A realno, kakva primanja on moze imati kad zavrsi s nama? Ne vjerujem da ce se baciti na "oranje njive", a tesko da nesto drugo zna.PitarBordo je napisao/la:Odrekao bi se taj i brata rođenog prije nego plate u FKS.joker90 je napisao/la:Said se odrekao i broja, samo neće da se odrekne primanja, majku mu debelu!!
Kriv je ko dovede invalida, i jos ljekarski prodje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta znaci ta 7 uopste. Meni je najaci broj 16.DenchiNL je napisao/la:ja mislim da neko krivično treba odgovarati ako Crnkić dobije "7" - icuZukanovic je napisao/la:Vidim neki igraci imaju nove brojeve
Pidro 4 ( Rustemovic)
Neki dan si se hvalio da ti je pb na 'ignore' i on i ja,otkud sada da vidis njegove postove?kinosvra je napisao/la:Moze li iko na ovom forumu reagovati da mi ovog bolesnika skine s vrata???PitarBordo je napisao/la: Pa za Rahmana i Soiux zna prije pet dana, i to ga ovdje napali da je započeo priču koju su prenjeli portali. Muva se "oko" kluba je jer wannabe menadžerčić pa šta god tamo čuje protura na sve strane. Nešto kao sportaš sa Sela Švrakinog.
Mnogo utakmicazagorski je napisao/la:Pa zar iko ozbiljno racuna Liivakaimalmenetu je napisao/la:Ako je Petrak zavrsen da li to znaci da nece Stojcev jer bi bio 5 stranac.Pavlovic,Liivak,Petrak,Novakovic
A neka i 6 stranaca,dugo je prvenstvo,a mi se takmicimo na tri fronta
22+10 u prvenstvu
9 u kupu
8+6 u Evropi
e jbg , hoćemo sad kompletnu istoriju tog broja u ovom klubu postavljat...Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta znaci ta 7 uopste. Meni je najaci broj 16.DenchiNL je napisao/la:ja mislim da neko krivično treba odgovarati ako Crnkić dobije "7" - icuZukanovic je napisao/la:Vidim neki igraci imaju nove brojeve
Pidro 4 ( Rustemovic)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa jos su formalno obojica igraci fks,a to oko broja Crnkic ce nositi rimski broj 7 na ledimaPitarBordo je napisao/la:Titam ova naša službena stranica je šega...
![]()
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Vanja8 i 27 gostiju.