Teorije zavjere bez dokaza. Slicno kao ove sezone. Zrinjski pustio Sarajevu Kup da ovi puste nekog, stimaju se sudije za Zelju, svi su protiv Zelje, Marinovic otisao s klupe Zrinjskog jer je nastimano da Zrinjski ne osvoji titulu, i jos more nebuloza koje su se pisale tokom sezone, ovaj pustio ovog da onaj pusti onog kretenizmi.
Nama trebala pobjeda u Krupi i nerijesno protiv raspadnutog Sarajeva(koje ispalo iz kupa, suspendovan igrac, dva igraca pobjegla iz grada), kao takvi nas pobjede da ne pogledamo na gol. O cemu mi ba pricamo?
Najlakse je naglabati gluposti. Meni je ovako dosadno pa kao nesto objasnjavam iako to nikog nije briga, isto kao sto pravog navijaca Zelje nije briga sto pise gadosti kako smo kupovali utakmice da osvojimo titulu, a kad smo osvajali titule slavili ste i kleli ste se u Amara.
Dvolicnost, to jeste odvratno.
I jos nesto primjer Bekrica( po meni ispao papcic), al gdje ima vatre ima i dima. Ne vjeruje se njemu sta kaze, Bokaciniju, Lendricu sta kazu, a vjeruje se tipovima iz pizde materine kad pocnu da pametuju kako sve znaju. Ko je s kim bio, gdje piju, ko ciju zenu tuca, koliko kila ima viska, a nije pogledao trening Zelje u zivotu, mozda nekad prije nove ere.