Vlado PD je napisao/la:Mozda i bolje, sad ce ako Bog da malo da se oslobode i da napadnu, bolje i sad neg da smo u 80+ primili.
Druga liga!!
Vlado PD je napisao/la:Mozda i bolje, sad ce ako Bog da malo da se oslobode i da napadnu, bolje i sad neg da smo u 80+ primili.
januar je napisao/la:Vlado PD je napisao/la:Mozda i bolje, sad ce ako Bog da malo da se oslobode i da napadnu, bolje i sad neg da smo u 80+ primili.
Druga liga!!
Pljuni mi u usta ako bude druga liga ! Nemožeš u 4.kolu govoriti " druga liga " !januar je napisao/la:Ma druga liga sta vam kazem!!
januar je napisao/la:Ma druga liga sta vam kazem!!
kralj_je_mrtav je napisao/la:Decko dragi ja i Rudar imamo veze kao ti i Drina. Kazem ti lijepo sta mi je sudija Premijer lige rekao u utorak, dodji pa vidi malo listice s kladionice, pa onda reci lazem li.TNT je napisao/la:Laze te nema potrebe za 3 za 3 , a kod nas svi padaju i mnogo jace ekipe od vase...
Ev imali ste dobru sansu maloprije..
Baboon je napisao/la:Šta znači onaj trans ZIGA-ZAGA? pozz
lina je napisao/la:Rudar Prijedor ima odličnog golmana Tripića,fenomenalnog vezistu Kovačevića,odlične napadače Džafića i Dašića,bit će među prve četiri ekipe sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Marokanci58 i 19 gostiju.