FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako je lud ne bi me iznenadilo da nikako ne dodje
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tako je! Igrat će Lendrić samo zbog tebe.LjoZee je napisao/la:Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije meni problem sto ce on igrati jer ko zna mozda i presudi ovim Crnogorcima,ali nece imati lijep docek sa sjevera 100%. Samo da ne bude opet gluposti i onih ruznih naslova sa portala koji nesto takvo jedva cekaju. Primjer intervju sa Bekricem.arelinho je napisao/la:Tako je! Igrat će Lendrić samo zbog tebe.LjoZee je napisao/la:Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
- Neandertalac
- Kontakt:
Neka igra, valja uzet milion eura za njega. Al' samo zapad, ništa Turska.arelinho je napisao/la:Tako je! Igrat će Lendrić samo zbog tebe.LjoZee je napisao/la:Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
trebali bi i neki procenat uzet uz taj milionNeandertalac je napisao/la:Neka igra, valja uzet milion eura za njega. Al' samo zapad, ništa Turska.arelinho je napisao/la:Tako je! Igrat će Lendrić samo zbog tebe.LjoZee je napisao/la:Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja sam siguran u los docek idiota. Sjever puno manje stvari nije zaboravljao a ne onakvo ponasanje. I ne treba da mu se zaboravi.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
@Irfo
Uvuci i pertle.
Bogotac trideset golova u pedeset utakmica. Kakva hegemonija !
Uvuci i pertle.
Bogotac trideset golova u pedeset utakmica. Kakva hegemonija !
Životni saputnik! 1921
- Idemoplavi
- Kontakt:
Kao prvo da je dosao i prosle sedmice ne bi mogao igrati jer treba da dobije boravišnu i radnu dozvolu za koju treba određeni period da se dobije. Tako svakakao treba da igra Lendric, ne zbog njega nego zbog Želje. Nece valjda nikolic ili Zajmovic pored prvog strijelca. Ima li smo i u mnogo vecim klubovima od nas i vece sukobe Tevez, Baloteli, Icardi, Dzeko zadnje sa Spaletijem pa su igrali jer su dobri igrači... Peđa Šimić je imao groznih svađa sa Amarom pa je igrao jer je trebao tako da ostavite se tih mahalskih prica. U ovom momentu Lendric treba i klubu i zbog igre i zbog prodaje.
1921
- Idemoplavi
- Kontakt:
@Nea eno ti miljenik Zuban namako 120k € konama? A mujagi je zabranio da produzi jesenas pa ga odvede dzabe... Sto Mujagu ne odvede u Trencin pa nam ne namače 120K?
https://www.transfermarkt.com/sc-sport/ ... rater/3802
https://www.transfermarkt.com/sc-sport/ ... rater/3802
Zadnja izmjena: Idemoplavi, dana/u 21 jun 2017, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Nismo svi isti vi mu halalite ja ne mogu. A znam sigurno da nisam jedini. Moze zabiti 5 Zeti on je za mene debil kojem nije mjesto u Zelji.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Idemoplavi
- Kontakt:
Meni je bitniji Željo od sto jednog Lendrica. Razmisljanje ti je pogresno ali imas na njega puno pravo. Miro valjo a ode za nulu, a Lendric supak dobit ces ensta para i bitnih golova dao, ma jasta divna logika, Da je pogrjesio jeste ali vala ja bi onaj sjever sonom kiselinom polio kakvih pajaca tamo ima.
1921
Staviti Miru i ovog debila u istu recenicu je za zatvora al to je tvoje misljenje.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Idemoplavi
- Kontakt:
Pa kad smo naivan narod, Miro je valjao stoji ali je najvise sebi valjao, al dzaba bosnjaku pricat... Yebo lendiricevih 30 golova u 50 nastupa ha ha i uzet ces neki dinar. SMIJESNO!!!maldini3 je napisao/la:Staviti Miru i ovog debila u istu recenicu je za zatvora al to je tvoje misljenje.
1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Zahatarimo Lendricu sto je psovao i srednji prst pokazivao fasistima ! Jade jedan ! Odakle ti pravo da se zoves Ivan!?
Opsujmo mu ustasku majku i sestru, zasluzio je zbog imena.
Opsujmo mu ustasku majku i sestru, zasluzio je zbog imena.
Životni saputnik! 1921
Pokazivanje srednjeg prsta navijacima i psovanje istim brise 3000 golova a ne 30. Ja sam zaostali i glupi bosnjo sta cu kad sam takav. A sta si ti kad ti to ne smeta ja ne znam
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ako pitas za mene, ja sam onaj koji osudjuje fasizam sa svake strane. Zgrozeni ste na scene iz Sirokog Brijega kada se prosipao horski fasizam, a ovdje opravdavate pojedince koji su na nasem stadionu ispoljavali fasizam. Nista vise i ne zasluzuju nego da im se opsuje majka, pokaze srednjak i izbaci sa stadiona.
Navijaci koji su sebi dali za pravo da nekom psuju ustasku majku jer se zove Ivan. Mozes misliti.
Navijaci koji su sebi dali za pravo da nekom psuju ustasku majku jer se zove Ivan. Mozes misliti.
Životni saputnik! 1921
Dobro sve si upravu a zasto nasi igraci nisu pokazali srednji prst tribinama u sirokom brijegu kad odobravas lendicev potez
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ja sam pitao neke ljude sa sjevera da li mu je neko opsovao to i oni su mi rekli da nisu nikog culi da je izgovorio to vec da je Lendric se okrenuo i nesto rekao sjeveru kad je zabio gol. Poslije je neko sa zapada ono opsovao i to se valjda culo na TV.
Kad je bila utakmica u Kupu svjedok sam da su mu dvojica psovala,a ostatak mu aplaudirao i davao podrsku. Ruzno je ono pokazati i da mu je neko rekao jer na onoj tribini su djeca i ljudi koji nikad nisu ni pomislili da mu opsuju to.
A onom ko je opsovao ono treba zabraniti da udje na stadion. Ma i da pridje stadionu,a ne sta vise.
Kad je bila utakmica u Kupu svjedok sam da su mu dvojica psovala,a ostatak mu aplaudirao i davao podrsku. Ruzno je ono pokazati i da mu je neko rekao jer na onoj tribini su djeca i ljudi koji nikad nisu ni pomislili da mu opsuju to.
A onom ko je opsovao ono treba zabraniti da udje na stadion. Ma i da pridje stadionu,a ne sta vise.
Pravi igrač nema pravo reagovati na bilo šta što dolazi sa tribina, napominjem - pravi igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Babayaro, drzgemboadislic, ELDIABLO20, haklamas, Hazre, KrajinaTm87, Lokomotifa, Lynx, ManIng, mirza_it, Napapijri, nmkdak1ng, OzmoodPinglewood, ristagrad, Riziko, Travnik1921, TvrtkoPrvi, ultra1987, yurrr, Zhustri i 280 gostiju.