biglia je druga stvar ali ne treba pristajati ni na šta više od 20 miliona, ne treba sad dopustiti ni da te levati kako ko hoće jer znaju da imaš love.
ali pustit će njega lotito, ako je lulić prekomandovan u kapitena onda je to već gotova stvar.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nismo doveli Immobilea, ne znam o kakvom panju pričašChinaglia je napisao/la:iz nemoci da dovedete kvalitetnog napadaca, napravili ste ovaj ocajnicki potez i doveli ovog panja
Uh i mene zaboliRomagnoli13 je napisao/la:Nismo doveli Immobilea, ne znam o kakvom panju pričašChinaglia je napisao/la:iz nemoci da dovedete kvalitetnog napadaca, napravili ste ovaj ocajnicki potez i doveli ovog panja
Cirù brat, panj od 23 gola :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:Nismo doveli Immobilea, ne znam o kakvom panju pričašChinaglia je napisao/la:iz nemoci da dovedete kvalitetnog napadaca, napravili ste ovaj ocajnicki potez i doveli ovog panja
budimo realni, odbrana jeste bila odlicna, al samo zato sto je umalo ostao na krivoj noziRomagnoli13 je napisao/la:A šta mu Akinfeev odbrani, pa ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.