FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 21 jun 2017, 17:00

Protiv Sirokog licno cuo kada mu se psovala ustaska majka i sestra. Sasvim dovoljno.

Jeste eto, Lendric je sam od sebe, nakon sto je postigao gol, provocirao sjever. Doslo mu.. Ne izmisljajte, ako se nesto desilo, desilo se. Nauk za ubuduce.
@maldini
Da je neko od igraca Sarajeva reagovao u Sirokom na fasisticke ispade, nasi navijaci bi prvi potrcali da im kapu skinu. Licemjerni ste !
Mi mozemo biti fasisti a treba zadaviti svakoga ko skandira ili opsuje nesto sto bi nas uvrijedilo.

Jedno je opsovati majku, a sasvim drugo ustasku majku.

Zavrsavam na ovu temu.
Virtu4l je napisao/la:Pravi igrač nema pravo reagovati na bilo šta što dolazi sa tribina, napominjem - pravi igrač.
Ronaldo na zvizduke reagovao, ovaj na fasizam.
Dzeko na par urlika reagovao..
Životni saputnik! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2017, 17:12

Moj post se odnosio na to da igrači širom svijeta u svakom sportu svaki dan trpe uvrede sa tribina i da se ponašaju kao profesionalci. Klub je Lendrića trebao suspendovati odmah nakon izjave da psi laju, jer je svaki navijač Željezničara važniji od bilo kojeg igrača. Puna su nam usta tzv. Željine filozofije, stila življenja i ponašanja, a igrači izgleda ne znaju šta je to.

Plaćamo najskuplje ulaznice u ligi, kao navijači smo klubu dali više nego svi ostali navijači zajedno, oborili smo sve rekorde, a oni su nas pljunuli prošle sezone, tako da niti jedan igrač i uposlenik kluba nema pravo da komentariše navijače u negativnom smislu a kamoli da ih vrijeđa.

Što se tiče urlika sa tribina, jedan brkati majstor je to najbolje objasnio... nismo mi taj klub!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 21 jun 2017, 17:19

"Psi laju" se odnosilo na novinare.

Meni nisu u istom kosu oni pravi navijaci Zeljeznicara i oni koji psuju ustaske/cetnicke majke te dolaze na utakmice da ispolje licne frustracije. Ovim drugi zelim sve najgore.. Ovi prvi, koji su im podrska bili kada je nisu zasluzili, daleko najvise posjecivali utakmice, najveci broj godisnjih i clanskih kupili, ucestvovali u projektu europske Grbavice i izgradnje istoka, pratili Zelju po svakakvim selendrama imaju puno pravo da razbiju glavu svakom igracu ponaosob od Vedrana do Lendrica zbog onog sto su nam priredili na kraju sezone.. Ali bez psovanja ustaskih, cetnickih i balijskih majki.
Životni saputnik! 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2017, 17:22

Je li se ovo brani Lendric i njegovo ponašanje, koje je fujjj.
Ako neke budemo branili kad urade nesto lose a druge pljuvali kad urade nesto slicno, necemo dugo dogurati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 21 jun 2017, 17:44

LjoZee je napisao/la:Cuj u petak. Fino gospodin preskoci pripreme i sad onaj mora igrati opet na Grbavici nakon svega.
Gotal ako bude kao sto je bio nema potrebe da odradi prvio dio priprema i moze komotno zauzeti mjesto u startnih 11. Druga stvar Lendric je napravio sranje ali su napravili i navijaci zato nema se tu sta polemisati, i vece zvijezde se skrpe sa navijacima pa kasnije sve kako treba. Dzeko se proaslu sezonu redovno krpio sa navijacima i sa trenerom pa je ove sezonw eksplodirao. Isti taj dzeko se naguravao i u zenici sa nasim navijacima i psovao prijetio pa sta bi kasnije???? Sami cemo sebi u stomak skociti ako se neki imbecil nadje pa sta lendricu dobaci sn tribina dok se buse utakmica igrala. Povuc ce jos 30 glupana pijanih kojima Zeljo apsolutno ne predstavlja nista i samo ce sjebati sve. Momak ce paihicki pasti a snjim i ostatak.ekipe.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 21 jun 2017, 17:53

Boli me k za ivana ali dok ga ne prodamo treba presutiti. Kad uzmemo sta para za njega, onda ga ovaj maldini moze i prebiti. Dok ne ode sabur.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 17:56

Virtu4l je napisao/la:Moj post se odnosio na to da igrači širom svijeta u svakom sportu svaki dan trpe uvrede sa tribina i da se ponašaju kao profesionalci. Klub je Lendrića trebao suspendovati odmah nakon izjave da psi laju, jer je svaki navijač Željezničara važniji od bilo kojeg igrača. Puna su nam usta tzv. Željine filozofije, stila življenja i ponašanja, a igrači izgleda ne znaju šta je to.

Plaćamo najskuplje ulaznice u ligi, kao navijači smo klubu dali više nego svi ostali navijači zajedno, oborili smo sve rekorde, a oni su nas pljunuli prošle sezone, tako da niti jedan igrač i uposlenik kluba nema pravo da komentariše navijače u negativnom smislu a kamoli da ih vrijeđa.

Što se tiče urlika sa tribina, jedan brkati majstor je to najbolje objasnio... nismo mi taj klub!

Evo da dozivom da se ja i @virtu slozimo. Ne moze se niti jednom igracu oprostiti onakvo ponasanje prema navijacima. KRAJ PRICE
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 21 jun 2017, 18:17

Kakve je momak psovke trpio iako je nas najbolji igrač, da je izvadio qrc i poceo pisati po njima,oprošteno mu je...Ja ne mogu oprostiti sebi se nalazimo u drustvu gdje normalno, najboljeg strijelca ekipe psovati i vrijedjati samo zato sto nije Mujo..
Isti qrc smo postali ko Skripari i Lesinari..

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jun 2017, 18:23

Zato treba ko cuje odma tom istom zacepit usta,jedino tako idi kuci zeni smradu pa se njoj zali mojne na tekmi ispoljavat frustacije.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jun 2017, 18:32

Realno, Lendrić je jedno đubre, odvratno, bahato i bezobrazno kojem se otvorila prilika da bude ono što jeste a ne manji od makovog zrna jer je projekat kluba. Zaštićen. Njegov bezobrazluk prema navijačima je samo šlag na tortu kakav je prema suigračima.

Hvala za golove. Majstor si. Prodati ga što skuplje, doviđenja i prijatno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jun 2017, 18:35

Ne znam kakav je prema saigracima ali je dobro umislio da je zvjezda tima.

Bas da vidimo kako ce se ponasati protiv Zete.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jun 2017, 18:37

Zenzo je napisao/la:Ne znam kakav je prema saigracima ali je dobro umislio da je zvjezda tima.
Bas bezobrazan, ja od dana kad su trening imali u centar Safet Zajko i vidio kako se ponasa (necu da pisem sta je sve bilo) ja njemu **** sve od do, kad sam pisao protiv njeg ovdje neki su me napadali i znam dobro sto sam pisao jer je pogan da ne moze biti veca.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2017, 18:40

Moze mu se, pustili ga da se tako ponasa, nikakvi kazni nije bilo, on sve gori i gori
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jun 2017, 18:41

Da još nešto razjasnimo.

Jedan sam od onih koji ne odobravaju psovke našim igračima na stadionu, čak suprotno, kada sam u prilici reaugujem pa upozorim te navijače a nekada Boga mi i malo oštrije.

To što ima degena njega ne opravdava ni najmanje. Takva opšta kultura, hbga. Da se emancipujemo trebat će vremena i svakako, koliko smo u mogućnosti treba stvarati pozitivniju atmosferu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 21 jun 2017, 19:33

Cenan i njegov "Potrcko" Slavko su bivsi kad se ispane od Zete, zivi bili pa vidjeli kad se ovo desi a desice se jer ove dvije Ublehe su trebale vec davno bit van kluba, i nisam negativan vec je ovo realnost, zivi bili pa vidjeli....
Samo jedan go moze promjenit sve...

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 21 jun 2017, 19:39

DbCooper je napisao/la:Cenan i njegov "Potrcko" Slavko su bivsi kad se ispane od Zete, zivi bili pa vidjeli kad se ovo desi a desice se jer ove dvije Ublehe su trebale vec davno bit van kluba, i nisam negativan vec je ovo realnost, zivi bili pa vidjeli....
Ako si ti navijač,simpatizer ili šta već našeg Želje a ovo izjavis,dobro se zapitaj i ti i slični tebi :wtf:
Podrska nam treba!
P.S.Mi nismo zaslužili ništa,nezahvalni,drski i nepromišljeni ,treba nam period onih 6-7 godina bez finansija,igraca,trofeja,ponisa i stadiona(blagodat) .

Zivili !
Radnička klasa !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2017, 19:48

Daj meni da budem mod barem 7 dana, prepoznam ove muflone s strane za sekundu. Odma po kratkom postupku :kafa: trajni.
Ovo kao prolazna stanica, ono mene boli briga ja nikad ne pisem protiv foruma ( na kojim pisem).
Zna se sto sam ovdje i zbog cega ali mislim da ipak ovo prelazi sve granice. Nismo na prepucavanjima i ovi LABAVI pokusaji uhljupa se moraju dostojno kazniti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 21 jun 2017, 19:57

Ok, kad se zavrse oba meca onda nek neko prica, do tada niko od vas nema pravo da daje podrsku neznalicama!!! Cast igracima!!! Nije Bekrija hajvan sto je onako nesto reako ima tu jos dosta toga al' da ne sirim, podrska igracima a ovoj dvojci zelim sto dalje od kluba, toliko! I nisam simpatizer vec Navijac na Jugu svaku tekmu!!! A ne ko pojedini derbi navijaci...
Samo jedan go moze promjenit sve...

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 21 jun 2017, 20:05

Dobro se sjećam kad je neki navijač Zrinjskog pisao na ovim stranicama poslije Lendrićevog potpisa.. nešto tipa da je okej kao igrač, ali kao čovjek da je nula.

Ako i dalje stoji ona ponuda iz Kine neka se udara u guzicu, sigurno neće ni u Grčkoj ni u Hrvatskoj ni u Moldaviji više zarađivati. Nije da je imao neki učinak od objavljivanja vijesti za Kinu, samo je ostao zapamćen po incidentu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 21 jun 2017, 20:06

Čuj Mešanović ode iz tvog kluba u ekipu protiv koje igraš u Ligi prvaka. Svašta!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Levin i 37 gostiju.