Real i Benfica su se dogovorili, uz mogucnost kupovine za isti novac u sljedece 3 godine = nesmiju ga prodati.Problem moze biti izmedju Benfice i R.Drenthe-a.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

ako Perez nešto zna zna poslovat,ako vec neznaš Real je jedini klub uz Gijon koji je ostvario profit prošle godine od Španskih klubova,pa i Ronaldova 7 nije slučajna,9 se vec isfurala.trebevic je napisao/la:Real sjajno posluje, ako ovako nastave bankrot zagarantovan!
ahhaha kakav bankrot, kakvol sto, nadji mi klub u Spaniji koji posluje pozitivno kao Real i koji samo od jednog igraca dobije 115 miliona eura cistog prihoad od prodaje dresova...trebevic je napisao/la:Real sjajno posluje, ako ovako nastave bankrot zagarantovan!
Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/real- ... ftb_23/Tes
Javier Portillo The Bog Portigol![]()
Ajdera Blancos, prevedi ovo zacas ljudima, meni se neda.

SpanijiNail for Real je napisao/la:Sumnjao sam da znas spanski. Dje ga nauci boga ti?

o kome i cemu se radi ?Brnjoo je napisao/la:ahhaha kakav bankrot, kakvol sto, nadji mi klub u Spaniji koji posluje pozitivno kao Real i koji samo od jednog igraca dobije 115 miliona eura cistog prihoad od prodaje dresova...trebevic je napisao/la:Real sjajno posluje, ako ovako nastave bankrot zagarantovan!
JEEBO TE BANKROT
jok, pise bezvezeMakaveli je napisao/la:o kome i cemu se radi ?Brnjoo je napisao/la:ahhaha kakav bankrot, kakvol sto, nadji mi klub u Spaniji koji posluje pozitivno kao Real i koji samo od jednog igraca dobije 115 miliona eura cistog prihoad od prodaje dresova...trebevic je napisao/la:Real sjajno posluje, ako ovako nastave bankrot zagarantovan!
JEEBO TE BANKROT
da li je to zvanicna informacija objelodanjena od strane relevantnih izvora potvrdjena od strane relevantnih eksperta ?
jel' ti mene zajebajes ,ili stvarno vjerujes u takve stvari ?
Ja volim kad se neko nadje pametovati koji o tome nema pojma.Makaveli je napisao/la:o kome i cemu se radi ?Brnjoo je napisao/la:ahhaha kakav bankrot, kakvol sto, nadji mi klub u Spaniji koji posluje pozitivno kao Real i koji samo od jednog igraca dobije 115 miliona eura cistog prihoad od prodaje dresova...trebevic je napisao/la:Real sjajno posluje, ako ovako nastave bankrot zagarantovan!
JEEBO TE BANKROT
da li je to zvanicna informacija objelodanjena od strane relevantnih izvora potvrdjena od strane relevantnih eksperta ?
jel' ti mene zajebajes ,ili stvarno vjerujes u takve stvari ?

majestic24 je napisao/la:A da stavis i kakav prevod. Nisam u mejtafu ucio spanjolski. Pretpostavljam da znaci "Ramos u Chelsaju "![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.