Nudio je on nama njega prije nego sto je dosao u Zrinjskimiky_hz je napisao/la:Nasi da su doveli Mesanovica.Ovdje bi bilo j.ebo vam on i Husaric obitelj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma znam sve.Al znam i nas,docekali bi ga ko igraca iz Federalne lige .Raspad sistema totalni bi bio,sta ce on,j.ebo ga Ado itd itd.MortemHz je napisao/la:Nudio je on nama njega prije nego sto je dosao u Zrinjskimiky_hz je napisao/la:Nasi da su doveli Mesanovica.Ovdje bi bilo j.ebo vam on i Husaric obitelj
Sad ce Zrinjski Krpica uzeti da popuni ovu rupu.Al haj j.enat ih nisu oni tema emisije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ga i dalje ne bih želio samo zato jer mu je menadžer SDA retard koji prezire FK Sarajevo i samo gleda kako da oguli što više da se može da kurrči. Lik koliko je samo puta otvoreno i javno pišao po Klubu, a naši nikada ni opomene pred tužbu nisu poslali.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
ja sto se zajeba maribor, grdne pare dadose za mesanovica 480 hiljada eura ugovor 

Moze, ako ga prijave dan prije utakmice, a npr da dodje Petrak, ja bih prije njega..Rahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne brini bolan, vidjet ces svoje prezime kako trckara po terenuRahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?

Re: RE: Re: FK Sarajevo
MoRe, ako ga registrujemo [emoji14]Rahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vala ako ti neznas niko nezna.Ti si na izvoru sad,de malo rodju pritisni ,postani insajder,prva rukaRahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet smo optimistični po anketi... 
Samo što se nama gotovo uvijek desi Hilary Clinton... Dobila najviše glasova - izgubila.

Samo što se nama gotovo uvijek desi Hilary Clinton... Dobila najviše glasova - izgubila.

Samo Saraj'vo.
100%PitarBordo je napisao/la:Ja ga i dalje ne bih želio samo zato jer mu je menadžer SDA retard koji prezire FK Sarajevo i samo gleda kako da oguli što više da se može da kurrči. Lik koliko je samo puta otvoreno i javno pišao po Klubu, a naši nikada ni opomene pred tužbu nisu poslali.

Kako si ti glasao? Što se tiče mene - izjasnih se za neriješeno.PitarBordo je napisao/la:Opet smo optimistični po anketi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam u manjini, ja i ja mislim navijači FKŽ koji su došli da glasaju.High je napisao/la:Kako si ti glasao? Što se tiče mene - izjasnih se za neriješeno.PitarBordo je napisao/la:Opet smo optimistični po anketi...

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam utefterio pobjedu pa sta bude.
Da li netko zna, imaju li ovi kadeti ugovore?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Mogli smo mu i mi dat Grasovu mjesecnu al bolje sto nismo, on je Bekic2 tuzlanski mentalitet.MortemHz je napisao/la:Finansijski uslovi u Mariboru su odlični, pa će dojučerašnji napadač Zrinjskog u svom novom klubu imati i dodatne premije i besplatnu hranu, a od kluba će, navodno, već sutra dobiti i najnoviji automobil marke Nissan.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8i ga sad, i on i Bekić imaju po dvije titule prvaka BiH.mensur55 je napisao/la:Mogli smo mu i mi dat Grasovu mjesecnu al bolje sto nismo, on je Bekic2 tuzlanski mentalitet.MortemHz je napisao/la:Finansijski uslovi u Mariboru su odlični, pa će dojučerašnji napadač Zrinjskog u svom novom klubu imati i dodatne premije i besplatnu hranu, a od kluba će, navodno, već sutra dobiti i najnoviji automobil marke Nissan.
Samo Saraj'vo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bvsic, Fouzi1, JuricaSpindl, MaroonBjelave, Proximic, skoJaa, Strosmajer i 58 gostiju.