PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Daj Velez umjesto Slobode 

Simin Han joj bruke, kuknjava kuknjava po regionlnoj pripadnostiCOYS je napisao/la:Daj Velez umjesto Slobode

-
- Kontakt:
Boli istina najvišescudetto89 je napisao/la:@ sviunapad iz seher Sarajeva sam sine dragi i nemoj me vise citirati nisi vrijedan da se sa tobom raspravljam bio bih ti zahvalan hvala @ Sariel pa eto cak sam i stariji od tebe, nedavno si mi rekao da mi mozes biti otac pa zato ti kazem ciko

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
azmir im se smije, hrokce
-
- Kontakt:
@scudeto kad budeš obratio pažnju na sve napisano samo će ti se reći.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
planiraš suicidshzna je napisao/la:Zanijetimo odrasloj nevinoj osobi.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Torabi jel ti drago?TobeYarabi je napisao/la:azmir im se smije, hrokce
- TobeYarabi
- Kontakt:
iskreno-nije mi drago i nadam se da cete se iscupati iz ovog sranja, ali ovo su prepucavanja i svako ko ne moze podnijeti zajebancije nebi trebao ulaziti na ovu temu.sviunapad1010 je napisao/la:Torabi jel ti drago?TobeYarabi je napisao/la:azmir im se smije, hrokce
Dobar si insan, samo pretjeras ponekadSariel je napisao/la:Prije banovica zelim da iskoristim priliku i izvinem se svim vjernicima koji su se nasli uvrijedjeni mojim neprilicnim psovanjem njima svetih stvari.primite moje duboko i iskreno izvinjenje.pretjerao sam znam.
Takodje i forumasu adi da se izvinem sto sam i nakon njegove molbe presao granicu.ado78 izvini i ti.
Eto muha jel sad dure?

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Upravo tako @torabi kad se uđe ovdje prepucava se i to je to. Pa ko kome. Samo kad krenu se prepucavat pa u po neceg ja se borio u ratu, nemoj mi za mrtve, odrasti jos si balavac itd... to neka svi zaborave i neka ide rokanje do kosti. Za koga nije neka ne zalazi ovdje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' dobra mu je furka sa ovim Ado7x hahahaha jes' da je otišao preko granice, ali ima potencijala za dobre zaje8ačine. 

Samo Saraj'vo.
Jebot.e nikako da covjek potrefiPitarBordo je napisao/la:Al' dobra mu je furka sa ovim Ado7x hahahaha jes' da je otišao preko granice, ali ima potencijala za dobre zaje8ačine.

Dobro si nek bude X
Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Neko najavi poslije iftara da je ostavio pravu paljbu iz SA prema TZ, ali sve utihnu. Jel to opet Dino zavrnuo pipe u "metropoli", a ne može se dzunup zapostit 

- TobeYarabi
- Kontakt:
danas u PL, sutra u PM
Ko ce tebe banovati ti si legenda ove temeSariel je napisao/la:Prije banovica zelim da iskoristim priliku i izvinem se svim vjernicima koji su se nasli uvrijedjeni mojim neprilicnim psovanjem njima svetih stvari.primite moje duboko i iskreno izvinjenje.pretjerao sam znam.
Takodje i forumasu adi da se izvinem sto sam i nakon njegove molbe presao granicu.ado78 izvini i ti.
Eto muha jel sad dure?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jel to Dino pustio vodu? Otišle sarajlice na kupanje da ne ode sve u 3 pm 

-
- Kontakt:
Jahpitic je napisao/la:Tuzlanska čaršija ugasi Slobodu.