Tarabu nad tarabama im uvalio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima i ta mjesta, oni su im izrodi al sve jedno su prosjek obojca. Za ove pare su mogli dovest spica da pojede Mesanovica al izgleda ne znaju ko je Husara ugl ko ga ... nek se oni zabave s njim.PitarBordo je napisao/la:Je8i ga sad, i on i Bekić imaju po dvije titule prvaka BiH.mensur55 je napisao/la:Mogli smo mu i mi dat Grasovu mjesecnu al bolje sto nismo, on je Bekic2 tuzlanski mentalitet.MortemHz je napisao/la:Finansijski uslovi u Mariboru su odlični, pa će dojučerašnji napadač Zrinjskog u svom novom klubu imati i dodatne premije i besplatnu hranu, a od kluba će, navodno, već sutra dobiti i najnoviji automobil marke Nissan.
Postoji mogucnost da je prijavljen i u prvom spisku.zlo87 je napisao/la:Moze, ako ga prijave dan prije utakmice, a npr da dodje Petrak, ja bih prije njega..Rahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?
MortemHz je napisao/la:Ne brini bolan, vidjet ces svoje prezime kako trckara po terenuRahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?
evo i Zrinjskom ga je složio momački...ovo je nož u leđa šatro austrija a ono protivnik u evropi...bijednik...gledaj kloca Zahovića što se naslađuje...PitarBordo je napisao/la:Ja ga i dalje ne bih želio samo zato jer mu je menadžer SDA retard koji prezire FK Sarajevo i samo gleda kako da oguli što više da se može da kurrči. Lik koliko je samo puta otvoreno i javno pišao po Klubu, a naši nikada ni opomene pred tužbu nisu poslali.
To sam i ja nesto razmisljao, mozda je u ponedjeljak bilo sve gotovo navece pa su gu vec tad prijavili, a u utorak je to bilo samo jos sluzbenoEsport je napisao/la: Postoji mogucnost da je prijavljen i u prvom spisku.
Ako su bili sigurni u potpis. Inace gube jedno od 25 mjesta. Taj jedan je dopuna spiska.
Moldavci imaju problem, u osnovnom pregledu igraca nemaju osam mladih igraca iz lokalnih(svoje) skola fudbala. Vjerovatno ce morati(ili su to vec uradili) fiktivno prijaviti neke juniore
+1Lakoste je napisao/la:Zrinjski ostao bez Tomica, Kataneca, Graovca, Petraka, Mesanovica. Ako ove godine ne uzmemo titulu nek se kolektivno ubiju svi u klubu, redom od Cale preko Sabrine, Valentina pa do Soje.
Hocemo titulu!
BelminM23 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ne brini bolan, vidjet ces svoje prezime kako trckara po terenuRahma je napisao/la:Moze li Rahmanovic igrati protiv Zarije?
Meni srce ko džamija bilo kada je Mujdža igrao za reprezentaciju.
A meni samo nadimak Mujdža, trener mi dao dok sam lopte ganjo u seoskom Željezničaru.
High je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:
A meni samo nadimak Mujdža, trener mi dao dok sam lopte ganjo u seoskom Željezničaru.
Svaki Željezničar je seoski.BelminM23 je napisao/la:High je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:
Ovakvi su nam dresovi bili, donacija.
Otišli na neki turnir u neku vokojebinu, kontam pobit će nas ko, sreća pa smo djeca bili, pa mirno sve.
A ovo za Željezničar, to dovoljno govori kakav su malograđanski klub, kada svaka opština ima barem tri kluba koji se zovu Željezničar.
Moraš malo pred sehur zakuhat.joker90 je napisao/la:Kakav je ovo off-topic večeras? Piše se o FKS!
Ne bi me začudilo da neko iz Uprave čita forum i kod ovog "logoom Premijer Lige" i ovako:esprit24 je napisao/la:Dje su novi dresovi, necemo valjda u Moldaviji istrcati u drsovima sa logom premier lige
Od BH telecoma opomena da nismo platili racunbodi123 je napisao/la:U 13:00 SMS