NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pa u Kairatu igra Aršavin, mislim kako god zapušten da je, igračina je za ovaj nivo, o čem pričamo.
Zna li tko sta o kazni jel upucena zalba ili se jos ceka... i pitanje nevezano za temu zašto je bio prekinut dotok struje u širokom
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Zalba se mogla uputiti 8 dana nakon donosenja odluke, tako da je morala biti poslanasirokii je napisao/la:Zna li tko sta o kazni jel upucena zalba ili se jos ceka... i pitanje nevezano za temu zašto je bio prekinut dotok struje u širokom
Sto se tice struje: Razlog su, kako navode iz JP Elektroprivreda HZ HB, “radovi interventnog održavanja elektroenergetskih objekata”.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako Cabraja i Wagner srede drzavljanstvo ostaju 3 stranca: Bralic, Grubisic i Begonja, ja bi onda probao opet Ajayija na posudbu dovest, te Lastru na stopera i Antonija Vidovica iz Metallegea u napad, 12 nastupa 5 golova sto je u jednom Metallegeu vrhunski, a i on i Lastro imaju BiH drzavljanstvo. Mislim da bi nam to bilo dovoljno za borbu za naslov.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Lovesb96 slazem se potpuno!
SUDAR DVIJE EKIPE NA TRENINGU.
PRVI SASTAV-4-3-3 Bilobrk-D Ćorić-Marković-Bralić-Barišić-Begonja-J Čorić-Lončar-Čabraja-Krstanović-Menalo
DRUGI SASTAV:4-4-2 Zlomislić-Ćorluka-Nikić-Kožul-Marković-Vukoja-Marić-Ivanković-Grubišić-Wagner-Jurić
Prvi sastav je pobijedio s 3-0 golovima Marković(Lončar) J Ćorić(Krstanović) D Ćorić(Lončar)
Igralo se dva puta po 30 minuta.
Prvi sastav je izgledao odlično uz 3 gola vidjeli smo dvije vratnice i još nekoliko sjajnih prilika.
U prvom sastavu smo vidjeli i promjenu formacije iz 4-3-3 u 4-2-2 uz promjenu, gdje je Ćorluka zamijenio J Ćorić.
Begonja i Ćorić su donijeli sigurnost u igri, iako još nisu potpuno spremni.
Gotovo svi igrači u prvom sastavu su bili na nivo, ali moram izdvojiti Lončara koji je po meni bio sjajan.
Imao je nekoliko asistencija sjajnih i čini mi se da će on uz Begonju i Ćorić igrati znatno bolje.
U drugom sastavu daleko ispred svih Luka Grubišić.
Gotovo sam siguran da će postati ljubimac navijača.
SUDAR DVIJE EKIPE NA TRENINGU.
PRVI SASTAV-4-3-3 Bilobrk-D Ćorić-Marković-Bralić-Barišić-Begonja-J Čorić-Lončar-Čabraja-Krstanović-Menalo
DRUGI SASTAV:4-4-2 Zlomislić-Ćorluka-Nikić-Kožul-Marković-Vukoja-Marić-Ivanković-Grubišić-Wagner-Jurić
Prvi sastav je pobijedio s 3-0 golovima Marković(Lončar) J Ćorić(Krstanović) D Ćorić(Lončar)
Igralo se dva puta po 30 minuta.
Prvi sastav je izgledao odlično uz 3 gola vidjeli smo dvije vratnice i još nekoliko sjajnih prilika.
U prvom sastavu smo vidjeli i promjenu formacije iz 4-3-3 u 4-2-2 uz promjenu, gdje je Ćorluka zamijenio J Ćorić.
Begonja i Ćorić su donijeli sigurnost u igri, iako još nisu potpuno spremni.
Gotovo svi igrači u prvom sastavu su bili na nivo, ali moram izdvojiti Lončara koji je po meni bio sjajan.
Imao je nekoliko asistencija sjajnih i čini mi se da će on uz Begonju i Ćorić igrati znatno bolje.
U drugom sastavu daleko ispred svih Luka Grubišić.
Gotovo sam siguran da će postati ljubimac navijača.
Vidovic se zajedno sa Neretljakom vratio u OrasjeLoveSB96 je napisao/la:Ako Cabraja i Wagner srede drzavljanstvo ostaju 3 stranca: Bralic, Grubisic i Begonja, ja bi onda probao opet Ajayija na posudbu dovest, te Lastru na stopera i Antonija Vidovica iz Metallegea u napad, 12 nastupa 5 golova sto je u jednom Metallegeu vrhunski, a i on i Lastro imaju BiH drzavljanstvo. Mislim da bi nam to bilo dovoljno za borbu za naslov.
Ajayi ce gotovo sigurno na posudbu, a citam maloprije da Cibalia zeli Lastru... Tesko da mogu ponuditi uvjete kao mi, a Lastro bi nam bio pravo pojacanje. Njih dvojica plus Coric, Begonja i Grubisic, dovoljno za sami vrh, i ono sto najvise prizeljkujemo za 70 godina kluba
HRHB
HRHB
Hvala a slucajevi ne mogu nocu radit npr. A zna li se kad bi trebali sarajevci odlucit o zalbiAndroid je napisao/la:Zalba se mogla uputiti 8 dana nakon donosenja odluke, tako da je morala biti poslanasirokii je napisao/la:Zna li tko sta o kazni jel upucena zalba ili se jos ceka... i pitanje nevezano za temu zašto je bio prekinut dotok struje u širokom
Sto se tice struje: Razlog su, kako navode iz JP Elektroprivreda HZ HB, “radovi interventnog održavanja elektroenergetskih objekata”.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ayaji je otišao u Varaždin na posudbu mislim
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
VarazdinKingJamesMVP je napisao/la:Ayaji je otišao u Varaždin na posudbu mislim
Igraj Široki ti si najbolji!
Cuj u Varazdin? Nisam nigdje to uspio naci, nekako mi nema logike da ga salju u drugu ligu...KingJamesMVP je napisao/la:Ayaji je otišao u Varaždin na posudbu mislim
EDIT: Igrao jucer protiv Rabotnickog...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 22 jun 2017, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB
Taman citam,danas igrao za Rijeku protiv Rabotnickog
Igraj Široki ti si najbolji!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nisam sad siguran gdje je otišao ali negdje je
LeBron James
Evo jedno pomalo glupo pitanje,ali ja stvarno ne znam odgovor na ovo
Kojeg datuma točno je osnovan naš klub?
Da znamo rodjendan proslavit kako treba[emoji1]
Kojeg datuma točno je osnovan naš klub?
Da znamo rodjendan proslavit kako treba[emoji1]
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Na ovom snimku Kairat izgleda prenadmocno u odnosu na Ordabasy,sve cemo vidjet iduci cetvrtak...Evolve je napisao/la:Sažetak Oredebasy : Kairat odigran neki dan
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Njihova 7ca Tanat Nusserbayev mi se čini opasan, brz, i njihov najbolji igrač. Izveo ga je na poluvremenu, nešto se nije najbolje osjećao. Kairat ih razvalio žešće, odličnu ekipu imaju, jao onima protiv koji budu igrali...
Pored njihovih brzaca, zadnja 4ka Ordabasy-a je ispadala koliko mogu vijdet iz ovog kratkog sažetka. Na dobar zadnji pas su dosta puta izvisili, i čine mi se malo tromi nazad. Mislim da bi definitivno trebali igrat po zemlji, bez velikih ubacivanja.
Pored njihovih brzaca, zadnja 4ka Ordabasy-a je ispadala koliko mogu vijdet iz ovog kratkog sažetka. Na dobar zadnji pas su dosta puta izvisili, i čine mi se malo tromi nazad. Mislim da bi definitivno trebali igrat po zemlji, bez velikih ubacivanja.
NK Široki Brijeg
E zbog takve igre bi nam Zloma bio dobar da je ostao,mada siguran sam da ce i pojacanja odraditi dobar posao. Menalo i Cabraja su dovoljno brzi da naprave problem obrani. Jedino je pitanje postavke igre Sabliceve,hoce li ici s 3 ili 4 nazad,ono u kupu je vrhunski funkcioniralo.
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Fali nam još jedan stoper za našu KUP igru. Njih trojica su bili dosta uigrani, sad da nam i dodje novi stoper neznam koliko je pametno stavit ga odmah u vatru, bez praktički treninga sa suigračima. Eventualno, što smo spominjali ubacit Danu ili Nikića malog kao trećeg.
NK Široki Brijeg