Tacno bih volio da im uvale 5 komada, medjutim poznavajuci dobre govorne sposobnosti selektora on ce to okrenuti na nedostatak igraca zbog kupa konfederacija. Nema veze sto je sam ucestovao u egzodusu ekipe.FRANK RIBERY je napisao/la:Stefan Kuntz je jedan mnogo glup insan.Vijadukt je napisao/la:Pollersbeck - Toljan, Stark, Kempf, Gerhardt - Arnold (C), Dahoud - Weiser, Meyer, Gnabry - Selke.
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Omladinci...Selke me demantira sa golom
Nekako ga uvali...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I ćorava koka zrno ubode
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Neka je konačno dao priliku Amiriju ,kraj je blizu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Protivnik nije vrijedan komentarisanja. Naredni protivnik Italija.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
-
schickeria
- Kontakt:
Veceras počinju kimmich mustafi hector draxler sigurno od prošle utakmice
Ostatak bi moglo doci do promjena,vjerujem da bi postavka i taktika mexica mogla pasati timu werneru ali pricekat cemo veceras odluku lowa
Ostatak bi moglo doci do promjena,vjerujem da bi postavka i taktika mexica mogla pasati timu werneru ali pricekat cemo veceras odluku lowa
Igraju protiv Chilea 
Ter Stegen Hector Mustafi Rudiger Kimmich Can Goretzka Draxler Stindl Brandt Werner
Ovi će izaći večeras.
ovo je laž

Ter Stegen Hector Mustafi Rudiger Kimmich Can Goretzka Draxler Stindl Brandt Werner
Ovi će izaći večeras.
ovo je laž
Gledam ovaj od kickera,svih 11 prediktovanih ima ukupno 140 nastupa u reprezentaciji, dok recimo Sanchez sam 111 
Ginter bi mogao igrati i to umjesto Rudigera. Vjerovatno jos Werner i ter Stegen.
S ovim im sanse rastu. (Mislim na Chile)Vijadukt je napisao/la:Ginter bi mogao igrati i to umjesto Rudigera. Vjerovatno jos Werner i ter Stegen.
Spamm
Ginter je veći kikser od Rudigera,znatno opasan po svoj gol.
Zasto Low ne pokusa sa 4-2-3-1 formacijom?
Mislim na sljedece:
MATS
Henrichs--Sule--Mustafi---Hector
Goretzka--Kimmich
Younes----Stindl----Draxler
Werner
Naravno da ovako nece izvesti jer je Kimmich cementiran na desnom beku, ali bilo bi zanimljivo pokusati.
Mislim na sljedece:
MATS
Goretzka--Kimmich
Werner
Naravno da ovako nece izvesti jer je Kimmich cementiran na desnom beku, ali bilo bi zanimljivo pokusati.
Spamm
Zato sto je glup.FCBAYERN je napisao/la:Zasto Low ne pokusa sa 4-2-3-1 formacijom?
Mislim na sljedece:
MATS
Goretzka--Kimmich
Werner
Ustvari nije on toliko glup koliko nema muda, uvijek će sačekati da neko prije njega nešto napravi pa da on to samo prekopira - Guardiola npr i njegovo forsiranje Kimmicha.
On i sam zna da Kimmich nije bek ,ali pošto je frik i yebeno ne zna sta misli,gura ga na beka jer mu je lakše poslati Henrichsa na klupu nego Khediru (što bi morao učini kad bi Kimmich igrao naturalnu poziciju)
Pa Low je jedan od najboljih trenera sto je Njemacka imala. Izadje C sastav I hladno uzme Australiju uz sve to smislena igra, ofanzivno prijentisana. Da bi nekoga mogao kopirati moras skoro znati kao i taj.
A jesil vidio kako se raduje na krajusljivo je napisao/la:Pa Low je jedan od najboljih trenera sto je Njemacka imala. Izadje C sastav I hladno uzme Australiju uz sve to smislena igra, ofanzivno prijentisana. Da bi nekoga mogao kopirati moras skoro znati kao i taj.

Mislim da je pravo teško igrati ovo a svoje igrače, 300 dana, gledati preko kaseta i na sve to dodatno imati ovako lijepu i efikasnu igru. Da ima napadača i bekove odbranio bi SP. Kod mene je Low puno cijenjen.
Još puno bodova je u igri,ne treba se zalijetat'.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa nije bas Loew kanta
Treba vidjeti sa kojom ekipom je dosao na kup, namjerno, da vidi koliko mogu, i ima li neko da izgura nekog iz repke. Moze mu se zamjeriti svasta nesta, ali je momak ipak svjetski prvak...ima argumente 
Danas ce igrati sigurno zatvorenije, odgovornije, takticki. Ne sumnjam da ce svi htjeti pokazati najbolje od sebe...
Danas ce igrati sigurno zatvorenije, odgovornije, takticki. Ne sumnjam da ce svi htjeti pokazati najbolje od sebe...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ne treba biti neskroman, pa igra se s rezervnom postavom, fale Hummels, Höwedes, Khedira, Kroos, Ozil, Müller, Sane, Gomez... pa ozlijeđeni Neuer, Boateng, Reus, Gündogan, Weigl... zapravo cijela prva postava sa zamjenama. Ovdje rezultat nije primarni cilj, to je ionako bezvezno natjecanje.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 22 jun 2017, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Boga mi evo treća godina teče kako on gleda koliko Can ,Rudy i ekipitza (ne)mogu.muhamedhulk je napisao/la:Pa nije bas Loew kantaTreba vidjeti sa kojom ekipom je dosao na kup, namjerno, da vidi koliko mogu, i ima li neko da izgura nekog iz repke. Moze mu se zamjeriti svasta nesta, ali je momak ipak svjetski prvak...ima argumente
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.