FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sreca pa imamo dovoljno lijevih bekova.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja bi stavio zapad 30, istok 20, sjever 15, jug 10.
Koji je kapacitet za euro utakmice kada se odbiju vipovi i šta već još ima?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa nije prosjecna plata 2 hiljade da budu te cijeneNeandertalac je napisao/la:Ja bi stavio zapad 30, istok 20, sjever 15, jug 10.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Za članove u pola cijene. Dvije tekme Max možemo na Grbavici odigrati, po meni ok cijena.irfo je napisao/la:pa nije prosjecna plata 2 hiljade da budu te cijeneNeandertalac je napisao/la:Ja bi stavio zapad 30, istok 20, sjever 15, jug 10.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U osmini finala Kupa igra se od sad samo jedna utakmica.
Danas idem uživo gledati AIK u prijateljskoj, pa ću napisati kasnije ovdje utiske, iako je ovo njima isto početak priprema.
Šteta što Krpića nema da ga maksuz pozdravim haha
Šteta što Krpića nema da ga maksuz pozdravim haha
ZELJEZNICAR 1921!
Ove cijene sto su sad bi bile u redu kad bi jeftinije bilo za clanoveNeandertalac je napisao/la:Za članove u pola cijene. Dvije tekme Max možemo na Grbavici odigrati, po meni ok cijena.irfo je napisao/la:pa nije prosjecna plata 2 hiljade da budu te cijeneNeandertalac je napisao/la:Ja bi stavio zapad 30, istok 20, sjever 15, jug 10.
Derbi 5 kolo na Kosevu. Solidan nam je raspored.
U prva četiri kola bi morali ostvariti 12 bodova, minimalno 10.
Gošk kući, Mladost u gostima, Vitez i Borac kući, to se mora odraditi kako treba pred derbi.
Gošk kući, Mladost u gostima, Vitez i Borac kući, to se mora odraditi kako treba pred derbi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
odlican pocetak imamo, malo tezu zavrsnicu, ali vaznije je na pocetku izbit na celo kolone, jos je jako dobro sto su nam ove "slabije" utakmice napocetku zbog evropeRaonffa je napisao/la:U prva četiri kola bi morali ostvariti 12 bodova, minimalno 10.
Valja izginuti kod Mulalica.[emoji38]
Već skoro tri sezone mi spavamo na otvaranju prvenstva, konkurenti nam odu na veću bodovnu razliku i onda ih konstantno ganjamo. Vala mi je dokundisao takav scenario, vakat je da i mi krenemo "igrati" od prvog kolairfo je napisao/la:odlican pocetak imamo, malo tezu zavrsnicu, ali vaznije je na pocetku izbit na celo kolone, jos je jako dobro sto su nam ove "slabije" utakmice napocetku zbog evropeRaonffa je napisao/la:U prva četiri kola bi morali ostvariti 12 bodova, minimalno 10.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
u pravu si, zadnje tri sezone bas spavamo na pocectku pa onda vadimo sezonuRaonffa je napisao/la:Već skoro tri sezone mi spavamo na otvaranju prvenstva, konkurenti nam odu na veću bodovnu razliku i onda ih konstantno ganjamo. Vala mi je dokundisao takav scenario, vakat je da i mi krenemo "igrati" od prvog kolairfo je napisao/la:odlican pocetak imamo, malo tezu zavrsnicu, ali vaznije je na pocetku izbit na celo kolone, jos je jako dobro sto su nam ove "slabije" utakmice napocetku zbog evropeRaonffa je napisao/la:U prva četiri kola bi morali ostvariti 12 bodova, minimalno 10.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije moglo bolje, odličan raspored na početku ponajviše zbog euro tekmi. Prezadovoljan sam.
Može neko postaviti kako nam izgleda sezona po datumima, počevši od 29_og.
Hvala.
Može neko postaviti kako nam izgleda sezona po datumima, počevši od 29_og.
Hvala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vrijeme je da iznenadimo sami sebe i odigramo dobro ovih par uvodnih kolairfo je napisao/la: u pravu si, zadnje tri sezone bas spavamo na pocectku pa onda vadimo sezonu
Također, zbog Europe je ovaj lakši raspored dobra stvar, europske utakmice ne bi trebale puno uticati na rezultate u ligi.
Kontam, možda se i odgodi nama prvo kolo ako prođemo Zetu, igrali mi u Švedskoj ili na Farskim otocima treba doći otamo, pa odmor, pa... Ima vremena za razmišljanje o tom, ali svakako da je izvodivo, imamo august da igramo s GOŠK-om 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
29.06. Željezničar - Zeta
06.07. Zeta - Željezničar
13.07. Željezničar - AIK***
20.07. AIK - Željezničar***
22.07. Željezničar - GOŠK
29.07. Mladost - Željezničar
05.08. Željezničar - Vitez
12.08. Željezničar - Borac
19.08. Sarajevo - Željezničar
26.08. Željezničar - Široki Brijeg
09.09. Radnik - Željezničar
16.09. Željezničar - Krupa
23.09. X - Željezničar
30.09. Željezničar - Zrinjski
14.10. Čelik - Željezničar
Ubacio sam termine sa eventualnim prolaskom u drugo pretkolo kvalifikacija za EL, onda bi vjerovatno GOŠK bio pomjeren za nedjelju, tj dan kasnije.
06.07. Zeta - Željezničar
13.07. Željezničar - AIK***
20.07. AIK - Željezničar***
22.07. Željezničar - GOŠK
29.07. Mladost - Željezničar
05.08. Željezničar - Vitez
12.08. Željezničar - Borac
19.08. Sarajevo - Željezničar
26.08. Željezničar - Široki Brijeg
09.09. Radnik - Željezničar
16.09. Željezničar - Krupa
23.09. X - Željezničar
30.09. Željezničar - Zrinjski
14.10. Čelik - Željezničar
Ubacio sam termine sa eventualnim prolaskom u drugo pretkolo kvalifikacija za EL, onda bi vjerovatno GOŠK bio pomjeren za nedjelju, tj dan kasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeljeznicar-AIK [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako ovim našim nije dovoljan motiv onaj video crnogoraca k'o da su na lotu dobili mi AIK-a očima vidjeti nećemo.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.