Isto kaze da je sa Damirom Kutlom pregovarao jedno 5 puta da dodje u Siroki, ali na njegovu zalost nisu se uspjeli dogovoriti hah
..
Zdrijeb u 12h, sad ko da gledam, prvih par kola na Pecari Zrinjski, Zeljo, Sarajevo...
Znaš nas i ždrijebove u zadnje vrijeme. Nebi me cudio da prvih 7 kola igramo 6 puta kuci, eto, kao potrefiloAndroid je napisao/la:Citam maloprije u Vecernjaku intervju sa Ivanom Bozicem, bivsim igracem Ordabasya. Kaze da im je proracun 10 milijuna eura, zvijezda momcadi Azat Nurgaliyev, disciplinirana ekipa, dosta borbena, i jako prgava. Puno bolja ekipa od Irtysha, ali mogu se proci
Isto kaze da je sa Damirom Kutlom pregovarao jedno 5 puta da dodje u Siroki, ali na njegovu zalost nisu se uspjeli dogovoriti hah
..
Zdrijeb u 12h, sad ko da gledam, prvih par kola na Pecari Zrinjski, Zeljo, Sarajevo...
Nemoj,tako si prorekao i za Kazahstan pa si vidio sta je biloskripar96 je napisao/la:Ajmo saveze,odmah prvo kolo Zrinja na Pecari....
Trece kolo Sarajevo,peto kolo Zeljo...

Juče viđen. Još uvijek koristi štake.skripar96 je napisao/la:Kolko sam ja cuo Barbi ne moze na nogu jos,odakle ga na spisku
Perverzija!Android je napisao/la:Bolji zdrijeb nismo mogli ni zamisliti
Prva dva gostovanja Mostar i Gabela/Mostar. Zrinjski, Zeljo i Sarajevo u gostima prvi dio...
Tesko, citava ekipa im otisla... Sumnjam da bi htjeli igrati sadaskripar96 je napisao/la:Znaci Metalleghe vjerovatno
Evolve je napisao/la:Perverzija!Android je napisao/la:Bolji zdrijeb nismo mogli ni zamisliti
Prva dva gostovanja Mostar i Gabela/Mostar. Zrinjski, Zeljo i Sarajevo u gostima prvi dio...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, Paromlinac, Zigazaga i 53 gosta.