RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

insider
Moderator
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 00:32

Bravo Rođeni, tako se igra.

I kad su svi mislili da Velež "umire", oni jači nego ikad!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 avg 2010, 02:08

Sta ima u vezi Handzica i Hasanovica hoceli potpisati ili su negdije drugo otisli

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 avg 2010, 09:38

Iskrene cestitke i samo tako nastavite.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 22 avg 2010, 10:25

Bravo Rodjenii,bio sam na utakmici,nije bilo nesto puno raje,tribina red army-a prazna,Red army posli objesiti transparent,medjutim nije im dala policija(SMIJESNO)..Medjutim oni otisli na drugu tribinu i objesili Transparent"NISTA NIJE SVETO,SVE JE BRUTO I NETO" :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 10:59

Idemo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiii
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 22 avg 2010, 12:13

Čestitke i nastavite tako, ali da završite iza Želje. :)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 avg 2010, 12:18

Kazem li vam ja da ce biti extra druzba ove godine :mrgreen: Hehe, nema nas puno ali ovo je ta ekipa, cigansko mostarska, najjaca na svijetu...

Slusam na tribini" Ta cemo mi, nemozemo danas dobiti!", kad Rodjeni ko Barca, odmah s centra i golcina..
Pa onda:" Ta ce Mensin mali!", pa ga Mensin mali zabi..Pa onda:" Ta ce Denisov mali!", pa ga Mirza zabi heheh....

@Bily Piton
Uhvati ti pitona za vrh majstore :mrgreen: Heh, dobri ste pravo, imate 11 igraca, izmedju ostalih tu je i jedan golman. Ove ofanzivne isto vjerovatno imate, mada sam ih trazio juce na terenu, ali nisam ih mogao vidjeti...Valjda su i oni igrali, sta ja znam :D

Idemo dalje...Koliko nas je, toliko nas je, ne treba nas vise, samo ce nas na tribini remetiti sa nekim nebuloznim zeljama...Nema bruta, nema neta, ali ima ekipa Rodjenih sveta ;) ...Jos neporazena.....

Play up!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 12:31

carina je napisao/la:Kazem li vam ja da ce biti extra druzba ove godine :mrgreen: Hehe, nema nas puno ali ovo je ta ekipa, cigansko mostarska, najjaca na svijetu...

Slusam na tribini" Ta cemo mi, nemozemo danas dobiti!", kad Rodjeni ko Barca, odmah s centra i golcina..
Pa onda:" Ta ce Mensin mali!", pa ga Mensin mali zabi..Pa onda:" Ta ce Denisov mali!", pa ga Mirza zabi heheh....

@Bily Piton
Uhvati ti pitona za vrh majstore :mrgreen: Heh, dobri ste pravo, imate 11 igraca, izmedju ostalih tu je i jedan golman. Ove ofanzivne isto vjerovatno imate, mada sam ih trazio juce na terenu, ali nisam ih mogao vidjeti...Valjda su i oni igrali, sta ja znam :D

Idemo dalje...Koliko nas je, toliko nas je, ne treba nas vise, samo ce nas na tribini remetiti sa nekim nebuloznim zeljama...Nema bruta, nema neta, ali ima ekipa Rodjenih sveta ;) ...Jos neporazena.....

Play up!

A sta je s nama iz Krajine koji volimo Velez? Mi smo kao uljezi,ha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 avg 2010, 12:39

Naravno da niste majstore....To i cini Velez onim sto jeste...Jedinim klubom, koji svoje simpatizere i sada ima sirom bivse Juge...A istina da smo mi mostarci pravi cigani, ne bi nam niko ugodio :mrgreen:
Pozdrav za Buzim :D

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 22 avg 2010, 13:37

majestic24 je napisao/la:
carina je napisao/la:Kazem li vam ja da ce biti extra druzba ove godine :mrgreen: Hehe, nema nas puno ali ovo je ta ekipa, cigansko mostarska, najjaca na svijetu...

@Bily Piton

Play up!

A sta je s nama iz Krajine koji volimo Velez? Mi smo kao uljezi,ha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ma gdje bi ti bio uljez svi su dobrodosli sta ti je! Jedini klub za koji jos uvijek ljudi navijaju i u srednjoj Bosni i u Slavoniji i u Bosanskom Samcu i u Zapadnoj Hercegovini i u Krajni! Samo Velez to moze! :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 avg 2010, 16:34

majestic24 je napisao/la:

@Bily Piton

Play up!

Nedavno sam bio u Austriji, u posjeti adži (stricu).Sa njim radi jedan Niko iz Modriče, čovjek otišao tamo 90-te.Nešto smo bezveze pričali o fudbalu i dotakli smo se Veleža.Kad mi je čovjek počeo pričati o Veležovim utakmicama iz 70-tih i 80-tih, zna sve živo o Veležu.Kaže da je bio na najmanje 100 Veležovih utakmica, što u Mostaru što u Beogradu i na ostalim gostovanjima.Veliki navijač Veleža i dan danas.Isto iz Bihaća sam upoznao jednog čovjeka, Sajo mu ime.Iz Bosne u Austriju Veležov dres donjeo još krajem 80-tih, i dan danas ga ima.Rodjeni su svi oni koji se tako osjećaju, bili oni iz Mostara ili bilo kog drugog mjesta naše BiH pa i cijelog svijeta!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 avg 2010, 17:18

Zaboravih napisati.Zna li iko zašto Aca nije u stručnom štabu?Jesu li to i njega nogirali?Možda Hotić nije loš trener ali netreba zaboraviti da je Aca i ostali spremali ekipu i vidi se kako su ih pripremili.Aca je legenda našeg kluba i on mora biti u klubu, mora.Isto tako sutra Zaim, Mrkva, Kajta.Oni će uvijek biti tu kad Veležu bude gusto, nesmijemo naše legende tjerati.

P.S. Svaka čast mladićima iz Red Army-a.Onaj transparent jučer je rekao sve, a na njemu je pisalo slijedeće:

"NIŠTA VAM NIJE SVETO, SVE VAM JE BRUTO I NETO"
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 23 avg 2010, 09:42

Momcima sve cestitke jos jednom na zalaganju i borbi za Velezov dres a sto se tice navijaca,ja sam za ideju da se navijaci vrate na tribinu i podrze ove mlade momke a da bojkotuju upravu na neki drugi nacin ali i ovako,koliko mogu saznat,nemamo uprave,sve je to talasika tako da se vracanjem na tribinu pocne rjesavat pitanje uprave sto se tice navijaca

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 24 avg 2010, 00:31

imali video igdje ????' ;)

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 24 avg 2010, 00:36

Ma i netreba nam uprava kad postizemo dobre rezultate bez nje, nismo nikad imali ovaki pocetak cim osiguramo opstanak dok se malo odmaknemo od dna onda ce biti prodaje bodova i stele za kladionice i da se nesto i love cukne da se ulozeno vrati i opet tako iduce godine tako ti je kod vecine premijerligasa

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 avg 2010, 01:26

Moze li mi neko reci da li ce se ici na utakmicu u srijedu?
Ako je bojkot ne bi se trebalo ici a ne da se bojkotuje a pola ih ode na utakmicu.Mislim da je to neozbiljno ako se desi a ja sam za to da se bojkot prekine i da se ovo sto se bojkotom pokusava uradit,pokusa na drugi nacin i da navijaci i uprava kluba ali citava uprava sjednu i da se jednom zauvijek dogovore jer ovako ne ide
Velez nije Velez bez RA i to svi moramo znat a pogotovo u upravi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2010, 03:34

@cunami

Druze pratis vjerovatno RM forum .... svasta se desava ...

Ovo ce da bude duga i mukotrpna prica vjeruj mi , vise nije ni pitanje ovogodisnjeg prvenstva ovo ce da napravi haos u gradu
Neko ce na kraju uvom gradu da najebe , jednog dana ce morati biti ili ses ili bes!
Proci ce i euforija "dobrih" rezultata nismo vise pubertetlije pa da dr.kamo na par dobrih utakmica. Netko nam je uzeo klub i to vise nije to. Il cemo vratiti Velez raji ili ce da se igra samo za placenike na tribinama. Kada se pocne prijetiti pistoljima po gradu i hajke raditi na raju onda znas dokle je doslo. Osjetit ce se ovo brlo dobro narednih utakmica !!!!!!! Pa ako netko misli igrati pred 50 gledalaca neka izvole !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 avg 2010, 10:39

Nadam se samo da RA zna sta hoce, i da ima rjesenje za "poslije"....Da je obezbijedio sve politicke i finansijske faktore koji ce biti dovoljni za bar minimalne uslove za rad kluba...
A nazalost, koliko vidim, trenutno je pitanje samo jedno...Da li ce nam klub ugasiti ova uprava sa kojom se ne da pricati, ili navijaci i raja koji sanjaju da imaju nekakvo drugo rjesenje...
Istina je da nema vise Josipa Broza Tita, da nema grada Mostara i ekonomije koja podrzava Velez, i da nema tih 70,80 milja mjesecno koje ovaj klub treba da egzistira...Jedino rjesenje vidim u razgovoru "uprave" i raje...Znam da je tesko izvodljivo, ali treca strana ne postoji, jer nikog vise ne boli ona stvar za Velez...Ili to, ili brate da ga ugasimo i da se ne patimo vise...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 24 avg 2010, 11:54

carina je napisao/la:Nadam se samo da RA zna sta hoce, i da ima rjesenje za "poslije"....Da je obezbijedio sve politicke i finansijske faktore koji ce biti dovoljni za bar minimalne uslove za rad kluba...
A nazalost, koliko vidim, trenutno je pitanje samo jedno...Da li ce nam klub ugasiti ova uprava sa kojom se ne da pricati, ili navijaci i raja koji sanjaju da imaju nekakvo drugo rjesenje...
Istina je da nema vise Josipa Broza Tita, da nema grada Mostara i ekonomije koja podrzava Velez, i da nema tih 70,80 milja mjesecno koje ovaj klub treba da egzistira...Jedino rjesenje vidim u razgovoru "uprave" i raje...Znam da je tesko izvodljivo, ali treca strana ne postoji, jer nikog vise ne boli ona stvar za Velez...Ili to, ili brate da ga ugasimo i da se ne patimo vise...
potpis drug
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 12:30

NEMA RAZGOVORA SA KRIMINALCIMA ILI MI ILI ONI!!! :evil: :evil: :evil:

sto mi brisete post!?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []