FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2017, 13:03

Raspored nije los, dobro je sto idemo u Zenicu vec u 2. kolu kad su sad u raspadu, ali poznavajuci nas maler tamo, to nam nista ne znaci :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2017, 13:05

ElCartel11 je napisao/la:Raspored nije los, dobro je sto idemo u Zenicu vec u 2. kolu kad su sad u raspadu, ali poznavajuci nas maler tamo, to nam nista ne znaci :lol:
Opet ce bit neki Jasmin Smirko u 80'+
1946~

High

Post Postao/la High » 22 jun 2017, 13:07

ThrillerHz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Raspored nije los, dobro je sto idemo u Zenicu vec u 2. kolu kad su sad u raspadu, ali poznavajuci nas maler tamo, to nam nista ne znaci :lol:
:lol:

Tad sam bio na svadbi i na mobitelu pratio rezultat. Dadosmo gol, haman kraj utakmice, skočih, rekoh pobijedit ćemo, kad poslije izjednačiše. :puke:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 jun 2017, 13:07

Ako sad ne dobijemo Celik u gostima, necemo nikad. :D
Mjera raspored, po meni je dobro sto nema onih vezanih derbija, kao u oktobru prosle godine.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 jun 2017, 13:08

Fino izmiksan raspored. Nema serija teskih pa laganih tekmi,i obrnuto. Nisam obratio paznju na konkurenciju imaju li oni. Jedino mozda sto idemo svima od konkurenata u drugom dijelu,tj. u Hercegovinu,za derbi to svakako ne vazi.

Edit: Nijedna nije lagana. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 22 jun 2017, 13:11

Pitanje je dokle ćemo dogurati u EL. Što se više zavučemo u tom takmičenju, veće su šanse da će nam u ligi u tom periodu neko trkeljisati bodove.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 22 jun 2017, 13:11

Uz 2-3 dobra pojacanja prosetat se ligom , realno

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 22 jun 2017, 13:14

hrn je napisao/la:Uz 2-3 dobra pojacanja prosetat se ligom , realno
Zamolio bi administaciju da cenzurisu rijeci "setanje ligom" :crazy: :urnebes:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2017, 13:16

High je napisao/la:

Tad sam bio na svadbi i na mobitelu pratio rezultat. Dadosmo gol, haman kraj utakmice, skočih, rekoh pobijedit ćemo, kad poslije izjednačiše. :puke:
Jel se tad ono Pliska preobrazio u Messija :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 jun 2017, 13:19

The Game je napisao/la:Ako sad ne dobijemo Celik u gostima, necemo nikad. :D
Mjera raspored, po meni je dobro sto nema onih vezanih derbija, kao u oktobru prosle godine.
Dobili smo ih u Zenici kad je napotrebnije bilo u finalu KUP-a 2014.e :D , mada slazem se i sa ovim da je bolje i sa Zrinjskim igrati odmah na pocetku dok ne sloze ekipu kao i sa Celikom koji ce sve su sanse imati problema sloziti bilo kakvu ekipu do pocetka prvenstva. Sve u svemu raspored je onako zadovoljavajuci, smanjiti kikseve na Kosevu prije svega, a dalje cemo vidjeti.

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 22 jun 2017, 13:20

MortemHz je napisao/la:
HordasIstok je napisao/la:Opet slobodanka titula :D u zadnjem kolu
Ali ima liga za prvaka tako da tehnicki to nije poslijednje kolo :D

Dovoljno je da docekamo razigravanje na 1 mjestu uz solidnu zalihu bodova ako bog da a u doigravanju cemo lahko

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 22 jun 2017, 13:21

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2017, 13:24

GangEvil je napisao/la:slika
:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jun 2017, 13:25

Joj kad zaredamo posjete u prva tri pretkola EL.

8.000
15.000
22.000
(ako odemo dalje punimo u play off-u Koševu)

1. kolo lige (pred treće kolo EL) 13.000

3. kolo protiv Goška 17.000 :mrgreen:
August 24, 2017 4th qualifying round Europa League, 2nd leg
6: Borac - Sarajevo (26./27.8.)

Kada bi došli od ove utakmice, mislim da bi Said umro od trčanja. :urnebes:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2017, 13:25

ElCartel11 je napisao/la:
High je napisao/la:

Ja bio na stadionu, prije tekme upadnemo medju zenicke klosare, okruzise nas, al izvukosmo se nekako. Onda tekma ko tekma, dodjes celiku koji je bio pred gasenjem, zabi ga Cetkovic, ludilo znaci, usutili se zenicani, na zapadu neka frka izbi, kad ulazi Smirko i tup, popisa nas postenski. A Pliska hahahahahah, malo je rec da se u Messija preobrazio, znaci mislim da je Dule tad tek pocinjao beka igrat, pa je ocajan u defanzivi bio, a Pliska to koristio... Jos, u sjecanju ce ostat sto su stavili s toki vokijem spijuna i na poluvremenu uletise specijalci izvedose par momaka koji su koristili pirotehniku i travu ja mislim. Na kraju haj se vrati do auta, ostavili ga u onom trznom centru, mi na most, robijasi cekaju, gadjaju auta kamenicama, mi na drugu stranu, ista situacija, drotovi nas poceli tjerat da tu ne mozemo stajati, vec da idemo na most, kad naš neki navijac iz auta nam dobaci, momci uzmite taksi do tamo i bgm spasi nam glave, hvala mu gdje cuo i ne cuo. :bow:
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 jun 2017, 13:30

High je napisao/la:

Ja bio na stadionu, prije tekme upadnemo medju zenicke klosare, okruzise nas, al izvukosmo se nekako. Onda tekma ko tekma, dodjes celiku koji je bio pred gasenjem, zabi ga Cetkovic, ludilo znaci, usutili se zenicani, na zapadu neka frka izbi, kad ulazi Smirko i tup, popisa nas postenski. A Pliska hahahahahah, malo je rec da se u Messija preobrazio, znaci mislim da je Dule tad tek pocinjao beka igrat, pa je ocajan u defanzivi bio, a Pliska to koristio... Jos, u sjecanju ce ostat sto su stavili s toki vokijem spijuna i na poluvremenu uletise specijalci izvedose par momaka koji su koristili pirotehniku i travu ja mislim. Na kraju haj se vrati do auta, ostavili ga u onom trznom centru, mi na most, robijasi cekaju, gadjaju auta kamenicama, mi na drugu stranu, ista situacija, drotovi nas poceli tjerat da tu ne mozemo stajati, vec da idemo na most, kad naš neki navijac iz auta nam dobaci, momci uzmite taksi do tamo i bgm spasi nam glave, hvala mu gdje cuo i ne cuo. :bow:
A s cim si to isao u Ze?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 jun 2017, 13:31

High je napisao/la:

Mi nismo nikad imali problema sa gostovanjem tamo, uvijek parkiramo pred sjever, doduse ovaj put su nam nekakvi RVI Zenica naplatili onaj parking 3 km, ali kazem ti bez problema sve prodje uz poneko dobacivanje sa onog hotela i to je to. To parkiranje po nekim trznim centrima i okolnim ulicama, a sve sa obiljezjima kluba je trazenje belaja iskreno, ali eto kako kazes dobro ste prosli.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2017, 13:33

Moze se bez problema parkirati iza sjeverne tribine u Zenici . cak nas puste da gledamo do kraja utakmicu

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2017, 13:40

zlo87 je napisao/la: A s cim si to isao u Ze?
Autom

Osttribine je napisao/la:
Mi nismo nikad imali problema sa gostovanjem tamo, uvijek parkiramo pred sjever, doduse ovaj put su nam nekakvi RVI Zenica naplatili onaj parking 3 km, ali kazem ti bez problema sve prodje uz poneko dobacivanje sa onog hotela i to je to. To parkiranje po nekim trznim centrima i okolnim ulicama, a sve sa obiljezjima kluba je trazenje belaja iskreno, ali eto kako kazes dobro ste prosli.
A nismo znali da se moze ispred stadiona parkirat, plus znali smo da kamenuju auta i nismo htjeli riskirat, pa u Dzananovicima ostavismo auto. Sto se obiljezja tice, nismo toliko ludi bili hahahaha, vise smo izgledali kao njemacki turisti nego navijaci, na tu foru smo se i izvukli, poceli pricat na njemackom i ovi se tu sj.ebu. Al hajde, na greskama se uci :thumbup:

bordobijeli je napisao/la:Moze se bez problema parkirati iza sjeverne tribine u Zenici . cak nas puste da gledamo do kraja utakmicu
Ziva istina, nemojte pravit gresku i parkiravat negdje u okolini, bezveze cete fasovat, a i sto se tekme tice, stvarno regularno, od 1 do 90 gledas na miru.
1946~

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 jun 2017, 13:42

BelminM23 je napisao/la:Joj kad zaredamo posjete u prva tri pretkola EL.

8.000
15.000
22.000
(ako odemo dalje punimo u play off-u Koševu)

1. kolo lige (pred treće kolo EL) 13.000

3. kolo protiv Goška 17.000 :mrgreen:
August 24, 2017 4th qualifying round Europa League, 2nd leg
6: Borac - Sarajevo (26./27.8.)

Kada bi došli od ove utakmice, mislim da bi Said umro od trčanja. :urnebes:
Ovo me podsjetilo na ono kad izbacismo Atromitos i ko begovi avionom u Banjaluku,i onda ona golcina Todora.. :tokralju:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 57 gostiju.